אופיר חיים נשמה!!!!

רושקה

New member
אופיר חיים נשמה!!!!

אופיר חיים נשמה. אני רוצה לכתוב לכם על אגדה של שחקן, יכולתו הבלתי מעוררת כחלוץ, מגיעה לידי ביטוי בכל נגיעה שלו בכדוד, עליי לציין כי אני עוקב אחרי משחקיו עוד מימיי משחקיו בפועל באר שבע, כאשר לבדו הוא הצליח לעלות אותם ליגה ובזמן ליגת העל אף הצליח להביא את קבוצתו לגמר גביע המדינה, ואלמלא רמי אליהו המושחת שהחמיץ את הפנדל תמורת כמה שקלים, היום הוא יכל להיזכר כשחקן שבזכותו באר שבע לקחה גביע.כישרונו הרב והנהגתו במגרש מוכיחים כי הוא שחקן של קהל, כאדם בוגר בעל שנים רבות כשחקן כדורגל וכמאמן בקבוצות שונות, עליי להחמיא לגוטמן על שההבריג את הרכש הנהדר הזה בסגל הקבוצה, וכי יכולתו המופלאה תעניק לנתינה את החוד וחדוות המשחק שכל כך מאפיינים את היהלומים.לסיכום רציתי רק להוסיף כי יש לשים לב לאגואיסטים איתי שכטר ואדריאן פיטו שלא מוסרים ומעדיפים רק לבעוט, שלא לדבר על ערן לוי השמן.אומנם הם מוכשרים לשחק בליגה הארצית אך לליגת העל הם אינם יכולים להועיל בגלל חוסר רצונם לשחק קבוצתי.אני מקווה לעונה טובה , בהצלחה נתניה.!!!!!!

WOW אתה באמת אוהב אותו אבל שמע.....

איתי שכטר הוא אחלה שחקן גם פיטו לא רע לדעתי קצת היגזמתה איתי שכטר הוא לדעתי אחלה שחקן

רושקה

New member
אופיר חיים ואמיר טגה מספר 1

אני חושב שנתניה תגיע רחוק ורק בגלל 2 שחקנים שנותנים את הנשמה . אני אומר לכם ראיתי את המשחק נגד מכבי חיפה והייתי בשוק . איזה שחקו טכני הוא עושה מה שהוא רוצה אם הכדור. מלך

ממש הגזמת, חיים עד עכשיו מביא

עונה בהרבה יותר טובה מהעונה שעברה אבל הוא רחוק מלהיות שחקן החשוב ביותר בהרכב. מה יש לך נגד שכטר? יש לבחור קצת ראש מנופח אבל תחת ההדרכה של גוטמן אני מאמין שלאט לאט יהיה לו הבנה יותר גדולה במגרש וכך נראה אותו הופך לכוכב של ממש.

למעלה