אופיהרר...

YaLdoNet 4 EveR

New member
שמע ../images/Emo88.gif

אבא מכין לי את הסנדביצ'ים בבוקר. אתה בטוח שאתה רוצה לאכול משהו שנגע בידיים שלו?

YaLdoNet 4 EveR

New member
טוב, ../images/Emo88.gif

כדי שזה יהיה הוגן אני אספר לו מה היה בשרשור ההוא ואני אשאל אותו אם הוא יקדיש מזמנו היקר כדי להכין סנדביץ' שייגע בך.

FRENZalY

New member
די כבר זה התחיל ממש לעצבן שאתה אומר

את זה כל הזמן, תמצא בדיחה חדשה כבר!

יאללה כל הזמן אתה תוקף אנשים!

די נמאס לי גם אני עכשיו מתחיל לא לדבר איתך או לדבר איתך פחות... די כבר לתקוף אנשים אז זה לא היה מצחיק גבוה מפגר

FRENZalY

New member
לא זה פשוט מעצבן שאתה אומר לי

"יאלה איזה מעצבן ניר הוא כל הזמן אומר 'ת'הומו'" ואז אתה כל הזמן 'אתה נושך פינים''אתה אוכל פינים' די נמאס תגוון..

יופי אז תשמור את זה לעצמך

לא יודע אם אני משתמש בזה הרבה אבל לא אכפת לי... אם אתה נעלב שאני יורד עליך אז תחשוב איך אני מרגיש שאני אותך ודניאל רבינא כל הזמן יורדים עליי שאני איתכם וגם מאחורי הגב... מיותר לציין שהקללות שלכם לא ממש מגוונות...

FRENZalY

New member
Yeah dude!!!

אתה מעצבן אז יורדים עליך מה אתה מצפה?! וכמו שדניאל אמר לא שווה לגוון עליך בכלל אתה סתם הומו!

יופי אז תגיד

היית אומר לי שאני מעצבן אותך אז הייתי מפסיק... עכשיו כבר אבוד לך... יאללה אתה סתם אידיוט כל הזמן אתה רב עם מיוש ימחרחר מריבות גדול והקטע שלך תמיד לדחוק אותי הצידה ולהציג אותי כאילו אני טיםש או משו זה ממש מעפן ומעליב ואל תגיד: "בגלל שאתה מעצבן" שוב

FRENZalY

New member
מה אתה רוצה מה עשיתי?!

די אני שונא שאנשים מפילים עליי את זה שאנשים לא אוהבים אותם גם דניאל עושה את זה כל הזמן, אתם חראות אני בחיים שלי לא הפלתי עליכם כלום!

מישו הפיל עליך משו?!?

אתה הפלת עליי המון דברים ימפילן! מישהו אמר שלא אוהבים אותי? אמא שלך בטוח אוהבת אותי יהומו ודניאל אתה כזה דפוק כי הסיבה היחידה שדסי לא בריב איתך זה בגללי ואם אתה לא אומר משו על זה שבזכותי אתם עדין בקשר וליקוויד שיט קיימת אז גם אותך אני לא צריך כחבר.

R a a B

New member
דסי זה נכון../images/Emo12.gif

דיי נמאס לי!!! ליקויד מתפרקים!

למעלה