אופטיקאי יש למישהו המלצה על אופטיקאי אמין והוגן לצורך בדיקת עיניים ורכישת עדשות מגע? תודה
י יויה1 New member 8/1/06 #1 אופטיקאי יש למישהו המלצה על אופטיקאי אמין והוגן לצורך בדיקת עיניים ורכישת עדשות מגע? תודה
O opticlik New member 8/1/06 #2 בדיקה חינם את/ה מוזמנ/ת לעבור בדיקה חינם בחנותינו אופטיקליק מודיעין סנטר בפסאז' ליד בנק המזרחי
א אליזבט3 New member 8/1/06 #4 נדב בקומה השניה של קאנטרי סנטר! מקצועי, אמין, סביר במחירים, שירות 10 וגם - נחמד. בהצלחה!
R reuthal New member 8/1/06 #6 בסה"כ הייתי מרוצה ממנו אבל ירד לי הצבע מהמסגרת והאופציה היחידה שהוא נתן לי זה לצבוע בטושים- נשמע לי קצת מוזר. מעבר לזה לשלם מעל 1000 ש"ח למשקפיים ושלא תהיה אופציה לתקן כזה דבר שקורה תוך פחות משנה-? זאת פעם ראשונה שהצבע ירד לי ואני עם משקפיים כבר 18 שנה...
בסה"כ הייתי מרוצה ממנו אבל ירד לי הצבע מהמסגרת והאופציה היחידה שהוא נתן לי זה לצבוע בטושים- נשמע לי קצת מוזר. מעבר לזה לשלם מעל 1000 ש"ח למשקפיים ושלא תהיה אופציה לתקן כזה דבר שקורה תוך פחות משנה-? זאת פעם ראשונה שהצבע ירד לי ואני עם משקפיים כבר 18 שנה...
ע עפרה פלוס 3 New member 8/1/06 #7 יש את עמית מהאופטיקה במרכז של רעות. הוא מאון אמין והוגן, אבל לא זול.