אופטימיות

MartChmelos

New member
סתם כזה שמח פה ובאלי לחייך :)

100 בעבודה בהיסטוריה 96 בערבית ו-84 בהיסטוריה :)

יאללה =]

משום מה אבי גרייניק ברקע גורם לי חיוך. הוא כה חמוד, ויש לו שירים יפים.
היום מגן במתמטיקה (שזה לא בדיוק משמח אותי) אבל אני מחכה לעוד כמה שעות, להיות אחרי הסיוט הזה. יאי.
מחר כנראה בעזרת ה' אמן אמן טפו טפו טפווווווווו
הופעה בתלאביבבבבבבב...ואם לא ייצא אז תלאביב בלי קשר. לא הייתי שם שנים. וזה כיףףףףףףףףףףף
המפ. דברים מתחילים להסתדר כמו שאני רוצה, ואני אפילו לא מסדרת אותם. ז"א, אנשים אחרים מסדרים אותם. וזה יוצא כזה מעולה אמאלההה...וכיף! ויש עכשיו בערוץ 24 קליפ שנראה כמו Beautiful day של יו2. אה זה של גלי עטרי.
אני זוכרת נוסחאות במתמטיקה גרררר יאללה עפתי לביצפר

הוא פשוט התגלמות של שלמות.

ולא יודעת. ולמרות שהוא לא רוצה אותי, כיףלי. וטוב לי. וזהו. :)

keds

New member
בסה"כ היה סבבה היום!!

- אני,אנה (חברה) וליבי
היינו היום ברדיו... ושמנו שירים.. ואני ואנה התחרפנו.. השתוללנו,קפצנו,שרנו, ושרנו!! הוצאנו לחץ כי אחרי ההפסקה היה לנו מבחן.. אז פרקנו לחצים
והיה ממש כיייייף
-קיבלתי 90 ומשהו במתמטיקה
יש לי מצב רוח טוב.. ונדבקתי לשיר מדהים-perfect

Mooa-Numi

New member
היה דווקא בסדר היום.

אפילו שסתם באתי. כאילו, אבא הכריח לקום לשעת אפס, ואז אחותי עשתה בעיות, ואז עד שאיחרתיוהגעתי לשעת אפס, מסתבר שהיא התבטלה. אבל קראתי הרבה.

jenngirl

New member
היום היה סתם יום רגיל|:../images/Emo82.gif

ואפילו משעמם. >טוב,אז זה בטוח בטוח עוד חודש ו-3 שבועות. >עוד מעט סופשבוע. >אני שמחה שיצא לי לבלות קצת בשבועיים האחרונים עם חברה שלי. וזהו,אין יותר מידיי ביומיים האחרונים.

The Charmd One

New member
לאמשהו כזה, בלע.../images/Emo79.gif

אפילו די, לא טוב. אבל אבל האופטימיות שאמ, אמ, הרגשתי טוב כזה עם עצמי היום. וזה היה נחמד כזה.

ThE uVa

New member
היום התחלתי וסיימתי לקרוא את../images/Emo60.gif

"המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה". [זה היה מצחיק. הזמנו ספרים, והם הגיעו, ואמא הזמינה את זה. אז ראיתי. ואמרתי "הה, אני שמעתי שזה טוב", אז לקחתי והתחלתי לקרוא, ולראות על מה זה, ואז סיימתי את זה איכשהו.] אמא אומרת שאני תופעה.

נעמה ע.

New member
סתם העלה לי חיוך:

לא הרגשתי כ"כ טוב אתמול וממש לא היה לי ראש ללימודים, אז החלטתי להישאר בבית. ולא אמרתי לאף אחד.. אז עכשיו התקשרה מישהי מהלימודים, לשאול איפה אני ומה קרה, ואמרה ש"את לא נורמלית שלא הודעת לנו, אנחנו ממש דאגנו לך".. וסתם, זה נחמד
.

למעלה