אופטימיות

אופטימיות

שיר מלא אופטימיות מובא בהקדשה לאנושית ועדן ולכל החברים שכאן
אופטימיות שוכב על החוף בשפת הים מרגיש שהכל כה מושלם רואה את הגלים מסתכל על החיים ומתמלא געגועים לרגעים הקסומים ושאתה בוחן במבטייך אתה מגלה לצידך את אוהבייך מחייך אלפי חיוכים רוצה להגיע לעולמות רחוקים ואתה נמצא במציאות מנסה למצוא את המהות מרגיש באוויר את האופטימיות ולא עושה שום טעות מתמלא באהבה לאור ירח מלא מתמלא בתקווה באור שעולה ---------------------------- ועוד משהו קטן : עוד מעט נשב כולנו בים יהיה יותר נעים וחם וההרגשה תיהיה הרבה יותר טובה ושיר האופטימיות יביא לכולנו אהבה והרבה שימחה לחיים

maor77

New member
אלוואי

ולי הייתה אופטימיות כזו בין אהבה לאהבה אני נשבר יותר ויותר קשה לראות את הדברים ככה שבלולנית באמת שקשה

אנושית~

New member
היי מאורצ'וק

כן זה קשה.. אבל אפשרי נסה לראות ת,הדברים החיוביים שהשגת מהאהבה לאו דווקא את השלילי ישנם כאלו שעדיין לא חוו אהבה ..בשמחה יתחלפו איתך סתומרת שבכאב הזה יש גם שמייח מכל הלב איחולי אהבה שמחה

maor77

New member
אנושית

מאוד נכון מה שאמרת כאן ואני עובד בדיוק בשיטה הזאת אני תמיד לוקח את הדבריםהטובים ולומד מהם המון ואני רב תודות לזה שאני כן חביתי אהבה אמיתית אך זה לא אומר שאין בי עצבות אני עושה זאת יחד אבל היום התעוררתי עם חיוך ככה שזה בסדר תודה רבה לפורום הזה אני אוהב את כולכם יום טוב לכולם

אנושית~

New member
כי כזאת היא שבלולה

תמיד אופטימית מחייכת אל העולם שופעת רוגע ושלווה וליבה רחב כמו האוקינוס תודה תודה לך על שת,קיימת

למעלה