אופטימיות

LEAF

New member
אופטימיות

היום גילית על עצמי דברים. חלקם טובים חלקם פחות. אבל, כמו שאומרים- עדיפה ידיעה... ותשאלו מה גיליתי? (וגם אם לא... אני אספר..).. גיליתי שבכל זאת אני בן אדם טוב. גיליתי שכל מה שאני ומי שאני זה בא ממקום מסויים ומדברים מסויימים שעברתי ואני עודני עוברת. גיליתי שבדרך כלשהי בחיי שעברו עליי עד כה... כנראה עשיתי גם דברים טובים שהשפיעו על אנשים וגרמו להם להרגיש כלפיי רגשות מסויימים כמו - חיבה, אהבה, איכפתיות. כמובן שביחד עם זאת גם היו אנשים שהתנהגותי גרמה להם לשנוא אותי, או לחוש כלפיי רחמנות וכו`. אז היום למדתי שאני לא חייבת להיות רעה. אפשר גם להצליח בדרך הטובה. וגם אם אני לא אצליח... אני אוהב את עצמי יותר. אבל אני אצליח. הכל יהיה בסדר.. איתי.. עם חיי.. עם הוריי... אחיי .. חבריי וכל הסובבים אותי. בהחלט יהיה טוב. כי אדם טוב, שיודע מהי הדרך הטובה לחיות את חייו, תמיד יצליח. ברגע שאתה מבין את עצמך ואת הסובבים אותך... אתה מרגיש יותר טוב. ברגע שאתה גם מקבל כל זאת... אתה נהייה יותר טוב! ואני היום קיבלתי את עצמי... וגם החלטתי שאני אהיה בסדר! אני הולכת בדרך מסויימת... ואני אמשיך בה.. כי זו הדרך שבסופה אני אמצא את השלווה, האושר וכן - גם האהבה! אז אני כאן והולכת לשם. תחזיקו לי אצבעוץ.. תאחלו לי הצלחה.. ותדעו - אני אגיע!! אוהבת את כל העולם כרגע - ובמיוחד את עצמי - LEAF

Dovsha

New member
LEAF

מסכימה עם כל מילה [זה היה ממש מוזר כי אותה ``סצנה`` התרחשה בתוכי בדיוק לפני כמה ימים..] מחזיקה לך אצבעות מפה עד הודעה חדשה. בהצלחה מותק.

למעלה