אופטימיות!

Tin Doll

New member
אני בסוף הולכת להופעה של

הפליינג בייבי וברי סחרוף!
ונחשו מי יהיה שם במקרה...! יהיה מטורף.

AnGeL DoLlY

New member
היה מה זה טובב אתמול!

ראיתי אנשים שציפיתי לראות וגם קיבלתי יחס הולם ;) רקדתי המוןןן, סיימנו כמה חברות במקס על שוקו וקוקישייקים ב4 בבוקר בקיצור היה מעולה מעולה :) והשבוע הזה הולך להיות עוד יותר טוב!
החיים יפים גם כשחוזרים לבצפר, מסתבר. לבינתיים..

Mooa-Numi

New member
כיף ולי ונחמד לי

וזה נורא פנימי כזה וזה נחמד. מן שלווה ועליצות כזאת. קמתי ממש מוקדם טבעית, וזה מוזר אבל פתח לי את כל היום. סידרתי את החדר העברתי תמנות למחשב. העברתי מוזיקה לפלאפון. הלכתי לצלם עם מאיה ופבל באחו (וכולנו באנו עם חולצות לבנות.. כי זה הדבר שיש לנו הכי הרבה בארון עכשיו. לא נורא, הרגיש חגיגי ושבועות) לפני כמה שעות רותם התקשרה והלכתי אליה. אכלנו ג'חנון ופתרנו תשבצים ליד האח שיש לה בסלון, כשאנחנו שוכבות על הרצפה עם הרגליים למעלה. אחרי זה נסענו לרופין לטייל בצ. ספרים (4 ספרים ב100 שקל! מה לבחור?!) ואז לשוקו וצ'אי בארומה. ועכשיו חזרתי ואני צריכה לסדר תיק (לא גדול מידי, לשבוע) ואז לצלם דברים ולארגן, אם יהיה זמן בעזרת השם להפגש עם ליאורי. וכיף לי ונחמד לי ואני לובשת מכנס מגניב (משובץ רצח משוק הפשפשים.. הכל ב50 שקל הכי הרבה) וכובע צמר של סבתא שלי משנות התרפט או משהו. בורדו עם עיטור לבן, קלאסי ושטויות כאלה. ואני אוהבת את רותם וסופי שבוע בבית (וגם בכלל) ואני אפילו לא שבוזה מידי מלחזור מחר לבסיס.. וזהו, שבת שלום לכולם

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אממ ביום שני יהיה תאריך לטסט? ../images/Emo3.gif

סופסוף יש לי רינגטון שלא מקפיץ אותי!

["הזמנה לחתונה" במקום כל מיני טראנסים מוזרים....] ויקיר קפץ בהפתעה (מתה עליו) ורונדל נכנס לקשר עם מישהי וזה עושה לו כ"כ טוב שאני רק שמחה בשבילו והלוואי שבאמת.. ייצא מזה משהו רציני הכי מגיע לו:)

אני מתה עליו.../images/Emo71.gif

אה ו טיול בשני אלמוג חוזר בשני מפגש משצים ברביעי רעננה בחמישי [אז למה נראה לי שהולך להיות שבוע מזעזע?...פפפפ]

Small talk

New member
השיער שלי כל כך יפה עכשיו

ומחר יהיו לי קיפי חדשות
. [אוך כל היום הייתי במצב רוח של '!?how the hell need mens' וזה השתנה עכשיו אבל זה לשירשור אחר] לפחות יש חברים.

וע!

הכנתי
[סושי למי שלא הבינה
] ויצא מוי טעים!! היו איזה 8 רולים ואכלו הכל..בקושי הצלחתי לשמור משו לחברות!!

EVE Lights

New member
../images/Emo13.gif

"אני אוהב אותך נית.. כיף לי איתך. לילה טוב"
מיי לאב

היה לי סופ"ש מדהים איתו. ../images/Emo42.gif

ואם אני אתחיל לצטט לאףאחת לא יהיה כוח לקרוא עד הסוף מרוב קיטצ' [אהמ אורנית
] או סתם חוסר-כוח, אז אני לא אעשה את זה. יאמר לזכותו שאתמול בערב הוא לקח אותי למסעדת סושי ולמקסברנר ברמת החייל. שאוקיי, הדבר הכי לא מתאים לו לעשות כי: הוא שונא סושי ואףפעם לא יוצא איתנו אם אנחנו יוצאים למסעדות סושי; וכי הוא חושב שמקסברנר זה מקום ממש גרוע וצפונבוני, ושהאוכל לא טעים. אז הוא התפשר בשבילי [מה התפשר? הוא הציע, המקסים שלי!] והלכנו לאכול. בחרתי בשבילו את כל הדברים הטעימים כדי שלא יתלונן והוא באמת נהנה. באמת שהכי טוב לי איתו בעולם ורק עכשיו אני מבינה למה כלכך מעריכים את הרגש הזה "אהבה". עוד מעט יש לנו חצי שנה [עוד שבועיים] וזה כאילו עבר חודש מקסימום מאז שנעשינו ביחד. חפרתי. תודה שקראתן ויום נעים

וגם !!! ../images/Emo42.gif

- השבוע, בסופשבוע, יש לי את שתי המשמרות האחרונות בהחלט שלי בעבודה שלאחריהן אני חופשיה מכל הנטל הזה. - עוד שבועיים בדיוק מהיום אני נוסעת עם אימא לתאילנד ל12 ימים! :)

:)../images/Emo71.gif

השבוע קצת השתפר.. מחר אני אחזור הביתה ב14:00 ולא יהיה לי כ"כ הרבה עומס .. [חח טוב אחי] ויום שלישי טיול עם כולם!כי שינו תתאריך :) אה ובערב אני הולכת לתמרייי:] רביעי יש מפגש משצים:) אאאע ס'כיף:] חח ומחר הוא חוזר. טוב נו אולי לא יהיה כזה גרוע אה וסיימתי את שומרת אחותי.. ספר מדהייייים$#@#

yaeli87

New member
נפרדנו.

כן, זה באופטימיות כי זה ממש ממש ממש לטובה. חוץ מזה שנפרדנו ממש בטוב. זה פשוט טוב לנו. כמה אפשר להלחם על קשר שכבר לא מצליח לתפקד??? קיצר,החלטנו שזהו...גם ככה כשאני משתחררת אין לנו יותר מדי סיכוי. עם כל האהבה וכל הרצון להיות ביחד,זה פשוט לא זה. אז זה נגמר,מאד בטוב. ואני מאושרת ומחייכת. ורודפים אחריי מלא בנים

Tin Doll

New member
../images/Emo24.gif

לדעתי זה צעד חכם, שיהיה לך הרבה בהצלחה.. לא חסרים גברים בעולם :)

למעלה