אופטימיות..

אופטימיות..

כי עברו כבר 4 ימים מהשני והוא לא קופץ

הוא זוכר את השם שלי :-O

בתחילת היום עבודה של הטקס הייתה שיחת בטיחות והגעתי בדיוק כשהיא התחילה.. ואז התחלנו לעבוד ואז הוא צועק כזה "ירדן" ואני כזה מיזה? והסתכלתי ואז ראיתי שהוא קרא לי הוא שאל אותי אם הייתי בשיחה הזאת XD חחחחחחח הוא זכר את השםםם
כי במחנה קיץ האחרון חפרתי לו על זה, בגלל שנורא אהבתי לעבוד במטבח ולחלק אוכל (זה ממש כיף
) אז ראיתי אותו ובגלל שיצא לי לדבר איתו והכל בערב - אחד האחרונים - ולגלות עליו הרבה דברים ולהכיר עוד כמה אנשים באתי אליו בשתי ארוחות בוקר אחרי זה ועשיתי לו לפני שהבאתי לו את האוכל "נו ואיך קוראים לי
" חחחחחחח והוא שכח
ופתאום הוא זכר :-O טוב נו חפרתי. נראלי נדלקתי עליו שוב=/ לא רוצהההההההההההההההההההההההההההה יש לו חברה, נראלי, אני יודעת שהייתה לו בתחילת שנה שעברה. ופאקקק זאת שנה אחרונה שלו, אני לא אראה אותך יותר, גם לספר לו זה לא תגובה. פשוט לשכוח ממנו.. לכל מי שקראה
3>

עדיב4

New member
נראה מה יש...

הייתי היום בחדר כושר
ההורים חושבים שהגיע הזמן לקנות לי מערכת\ רמקולים לחדר
ווהוו!
מחר יש לי קלאסי
יום שני יש לי אימון
ואני אולי רואה היום חברים
וזיהו
יומטוב בננות

EVE Lights

New member
../images/Emo23.gif (העתקה מהקודם)

עם כל הסרטים שלי, ועם כל הבכיונים האובר דרמטיים שלי, ועם כל הסצנות הנקביות שלי, הוא אוהב אותי כמו שאני. למרות הכל, ואולי בגלל זה. ואני אוהבת אותו כל כך. הלוואי ויכולתי להמחיש עד כמה במילים.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif דברים נראים טוב יותר ../images/Emo13.gif

נכון שהקרסול שלי ממש לא בסדר ויש לי אולטראסאונד רק עוד שבועיים...
אני מבינה קצת את החומר באנטומיה
נהנתי אתמול בלילה..לא היינו הרבה אבל גיליתי שזאת החבורה המוצלחת, או לפחות הגרעין שלה
הקטן ואני חוגגים השבוע 10 חודשים וזה פשוט לא נקלט
אני כ"כ מאוהבת בו!!
אחת הבגרויות של הבנות מי"ב שאני משתתפת נראית פצצה ואני בטוחה שיאהבו אותה מאד
אני מתחילה לחזור לקשר יותר טוב עם החברה הכי טובה
הבננות באות אלי היום בערב ללמוד לאנטומיה..בטח עד מאוחר אבל למי אכפת? יש לנו מחר חופשת מתכונת
אני מתגעגעת לאפרוחים שלי, ומחר אני מעבירה להם שיעור
בסוכות, ב7 המוזות, כמה קטנות באו וקפצו עלי "יאאא זה חבר שלך?"
עדי כולו היה אדום
מחר שיעור קלאסי!!!!!!! למרות שאני לא יכולה לעשות יותר מדי ברגל ימין...זאת אופטימיות לגמרי
טוב חפרתי...אבל אני באמת אופטימית
מי שקראה תקבל

shachari

New member
קראתי ../images/Emo24.gif

אני מקווה בשבילך שאכלת , אמרתי לך שאני יבדוק את העניין

tink 16

New member
../images/Emo203.gif וזה לא קורה הרבה ../images/Emo3.gif ../images/Emo25.gif

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אפילו שתיים ../images/Emo8.gif ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חחח כן אה?

תודה מותק, אבל אני אסתפק בשני המורים לספורט שיש לי בבית

ברוש!../images/Emo23.gif../images/Emo71.gif

מזל טוב יפה שלי.אתם כאלה חמודים :] שיהיו לכם עוד הרבה חודשים ביחד: ) איך היה במתכונת?
!!1

tink 16

New member
../images/Emo203.gif תודה בייב ../images/Emo23.gif

נתנו לנו רק כיתה אחת אז ישבנו בזוגות [מה שאסור בד"כ] בואי נגיד שהמתכונת לא הייתה אישית לכל אחד

למעלה