אופטימיות!

FELIX inc

New member
הקלה מטורפת

ולא קיבלתי שיבוץ להיט. :X סתם ענת תכפכף אותי אם אני אגיד את זה

The Charmd One

New member
חח מה עשית ממני האח הגדול../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אני אוהבת אותך ויהיה טוב.

LimiMimi

New member
נשמה!(ות)

לפני כמה ימים רועי היה בבלוקבסטר וסתם דיברנו שיחה חטופה כזו על איך הולך ואיך התפקיד שאלתי אותו אם הוא מכיר אותכן והוא אמר שכן! שאלתי אותו למה התקבלתן והכל וזה נשמע ממש ממש טוב
כל הכבוד יפות

FELIX inc

New member
תמרילה זה לא היה ברצינות.. ../images/Emo6.gif

איך היה לסיים מחזור?

mkarin

New member
מצד אחד, אני רוצה להתעסק עם זה,

כי זה תחום שמעניין אותי ודברים שאני ממש אוהבת לעשות [גם לפני ה"חפירה" שלך]. מצד שני, אם אני לא טועה, זה גיוס כל"צ [לא?], ואז כמו שיש סיכוי שאני אגיע לתפקיד טוב, שאני רוצה ויעניין אותי, אני יכולה גם להגיע לתפקיד שאני אשנא, עם אנשים שאני אשנא ורק אחכה לרגע לעוף אחרי השנתיים. זו בעיקר הסיבה שאני מתמיינת למודיעין. המסלולים שאני ממויינת בהם עד עכשיו מעניינים אותי [בכללי]. כן, יש מצב שאני אקבל תפקיד שאני אשנא אבל... לפחות זה יותר ממוקד מכל"צ. תקנו אותי אם אני טועה.

זה לא כל"צ

את מדרגת את מקצועות חיל החינוך והנוער במנילה מקבלת זימון הולכת למיונים שם את מדרגת מש"קית חינוך בין שאר התפקידים וזהו, או שעברת או שלא

N o o s h y

New member
איזה כיףףףףףףףף :]

אתמול בערך באחת עשרה ורבע בלילה זיו מתקשר, בלה בלה עבודה בלה ולקראת הסוף: "תמסור ד"ש למוריה!" בסוף היא לקחה ת'טלפון ודברה איתי וקלטתי כמה התגעגעתי אליייההההההה! והרגע בדקתי מיילים ומה אני מגלה?! מייל ממנה מהבוקר שעשה לי כככככככה חיוך! טרלהלהלה גם קבעתי ישיבת סיכום עם הצוות סופסוף! עכשיו רק נשאר לי לתכנן אותה. חע!

עדיב4

New member
חזרתי מהאימון היה ממש ממש כיף!../images/Emo13.gif

והיום בערב אני אצל חברים!!!

little shorty

New member
אתה מחייך.

התחדשתי בשלושה ספרים חדשים ועיתון וגם קניתי לאחיין שלו הקטן אטלס ילדים כזה ועכשיו הוא יאהב אותי חעחעחע. אני אוהבת את החברים שלי ואת הידידים שלי ואת העבודה שלי. האנשים שם פשוט גורמים לי להרגיש טוב. באמת שלא מפסיקים לחלק לי מחמאות, במיוחד אתמול. אני עומדת לסיים את העבודה שהוא צריך להגיש ביום ראשון ואני כל כך מאושרת שזה נגמר והוא לא ישגע אותי יותר. וזה יצא ממש יפה אז אני מרוצה. ולא יודעת הכל נחמד כזה. וכולם מחייכים וזה הכי חשוב.

AnGeL DoLlY

New member
טוב, אז בדירה בת"א לא היינו

אבל פיציתי את עצמי היום בחרישת בוגרשוב-קינג ג'ורג'-שנקין-סנטר והסביבה עם חברות, ויצאתי הכי מרוצה בעולםםםם! קניתי תמונה מושלמת!!!!!! לחדר של מרלין מונרו בשחור לבן מחזיקה בקבוק בושם כזה.. מדהימה לגמרי.
ובזאת השלמתי את השיפוץ בחדר, בשעה טובה. ו3 טישרטס מהחנות ההיא בבוגרשוב של 5 ב-100, שיא המגניבות: - אחת בכתום שכתוב עליה I'm A virgin ובסוגריים (that's shirt is very old) משהו כזה
- אחת שחורה עם כיתוב "NO MONEY NO HONEY!" - ואחת בצבע ורוד בייבי עם קומיקס של חזירים שאני לובשת עכשיו, ממשמשש חמודה:) וזהוו, עכשיו אכלתי ארוחת חג אצל סבתא פה ברמת אפעל והיה טעים ומחר נוסעים לטיול במצדה עד אחה"צ עם סבא וסבתא ונראה לי שיהיה ממש נחמד.

Small talk

New member
דיי גם אני רוצה חולצה כזאת

(של הלייק א וירג'ין), היא אדירה. תתחדשי

למעלה