אופטימיות!

Tin Doll

New member
בואנה איך היה כיף אתמול

הייתי חולה על כדורים (איזו הרגשה נהדרת זו.. אשכרה הייתי מסוממת) נסענו למייקס פלייס כאן בירושלים, טיילנו במלא מקומות, ב2 בלילה נסענו לכותל. רק בגלל שהכל היה כל כך הזוי ורק בגלל שהייתי בחברת אנשים כל כך טובים, היה נורא נורא כיף. :) ועכשיו אני עוד יותר חולה, לא הלכתי לעבודה, אבל זה היה שווה את זה! אני צריכה מנוחה לעצמי כאן בבית... רק חסר מישהו שיטפל בי וזהו

../images/Emo23.gif.

נראה לי נדבקתי ממך...קמתי כולי חולה מתה
לא ידעתי שבירושלים יש מייקס פלייס
שמחה שנהנית..
מגיע לך...

Tin Doll

New member
איזה עצבים

קמתי מהמיטה עכשיו כולי סחרחורות וכאבים הלכתי ברגל לרופא...ונחשי מה הוא לא היה!!!!!!! אני שונאת רופאים! ועכשיו אני עוד יותר מרגישה רע תרגישי טוב
. גם את מוזמנת לירושלים.. P:

איף

ואני קמתי עם כאב גרון כזה...שאי אפשר לדבר או משו...זוועה... ואני כבר לא מדברת על 3 הימים האחרונים של כאבי ראש... מסקנה טובי...להתקשר לקופח לפני שהולכים
אני הורגלתי מהצבא לא ללכת לרופא-אלא אם כן אני גוססת..[למרות שקופת החולים היא 10 מטר הליכה מהבית] אני באמת מתישהו צריכה לעשות גיחה לירושלים...היתי בכותל רק ביוני...ואני כלכך חייבת ללכת שוב

nettus

New member
היום האחרון שלו במוצב

זהו היום זה היון האחרון שלו במוצב אתמול כבר הוא התחיל לחלק את הדברים שהוא אגר במשך שלוש שנים, וזהו. היום יכול להיות אני רואה אותו, עם לא היום אז מחר, נראה איך זה הסתדר לי, יום חמישי בלילה אני נסעת לברצלונה לשבועיים, אז לכן אני הולכת לסוע אליו ולבלות איתו לקראת הטיסה. איזה מוזר זה הקשר שלנו הולך כל כך להשתנות עכשיו שאנחנו הולכים להיפגש יותר

OverSharing

New member
הנננננ../images/Emo103.gif

ניצן הייתה אצלי עכשיו והיא הייתה ממש טובה ויותר ממש שציפיתי וזה משמח מאוד:) [אנחנו מראשצות ביחד] היה אתמול לילה אדיייייר חוצמזה שהלכתי לישון ב6 בבוקר וקמתי ב10:| מחר אני הולכת להסתפר+פן ובערב בר מצווה לאורי:) נחמד ומחר של מחר עמרי חוזררררר! [חח אני יודעת שזה עוד יומיים אבל אם אומרים מחר ואז רק מחר זה נשמע יותר מהיר:)]

coolit

New member
חח מה עוד יומיים? מחרתיים!!

מזל טוב לבר מצווה[: את לובשת בסוף את השמלה המשובצת הזו?

אני מוזמנת לברביקיו

מחרתיים, עם החבר'ה מהצבא. כיף
- שישי או שבת אני הולכת לעשות טיול ג'יפים! עם החבר וחבר שלו. - עשיתי רגליים סופסופ וזה ממש עשה לי להרגיש טוב, כמה שזה נשמע מצחיק. - הגיע לי המענק שחרור, נראה לי במלואו. מה שאומר שתהיה לי מיטה ש-אני- רוצה ממש ממש בקרוב. - הוא לא מפסיק להגיד לי כמה שהוא מת עליי וכמה שאני חסרה לו שאני לא איתו. אין דבר יותר... מחמיא מזה. כפרה עליו
קראת?

למה שלא יספיק?

ועוד יישאר לי טיפה עודף, בתקווה. אני רוצה כעקרון מיטה זוגית, אבל נראה לי שאני ארד מזה כי היא תתפוס לי את כל החדר. קיבלתי 4,000 שקל, בטח שזה יספיק.

ממ

לאדעת איזו מיטה את רוצה אבל לי קנו לא מזמן מיטה וחצי של עמינח..והיא עלתה 5 וחצי אלף..[לא כולל הובלה+הרכבה ולא כולל תוספת על זה שהזמנתי מיטה בצבע שהם לא מייצרים כמעט]. תבדקי טוב טוב מחירים של מיטות בכל מני חנויות. אל תקבעי על מיטה אחת רק כי היא יפה. מיטה זה דבר מאוד חשוב שיהיה נוח בצורה מקסימלית...המזרן חייב להיות טוב ואורתופדי וזה...אחרת זה לא שווה את כאבי הגב שיהיו לך. באמת שמיטה זה אחד הדברים שלא מתפשרים עליהם כספית. בהצלחה במציאת ה-מיטה. זה כלכך קשה.
.

ממ כן, ברור..

שבוע הבא אני הולכת לסנג'ר את חברה שלי ולעשות סבב די רציני בראשון.. אני שוקלת גם לנסוע לאיקאה, נראה מה יהיה.

coolit

New member
אם לא זוגית אז איזו?

וחצי? לא אמרת שיש לך וחצי? [או שאני סתם סתומה ורוצים מיטה חדשה כי הישנה דפוקה ולא כי רוצים סוג חדש? חח]

אם לא זוגית

אז וחצי. ויש לי מיטת יחיד שנפתחת + ארגז מצעים, ודי, נשבר לי לפתוח את המיטה כל פעם שבאים לישון אצלי, וזה קורה הרבה לאחרונה. היא גם אצלי מספיק זמן, והגיע הזמן להחליף.

EVE Lights

New member
אכלתי היום את הקינוח

הכי מ-ד-ה-י-ם בעולם!
ממינה טומיי וזה הולך ככה קרפ מתוק ארוך ומקופל כזה שבפנים יש בננות ברוטב קרמל חם (!!!) ומעל זה רוטב שוקולד לבן.
אומייגאד. אחד הדברים הטובים. + קניתי הוויאנס שחורות (טוב שנזכרתי לפני החורף!) ומחר כבר רביעי והשבוע תיכף נגמר.

עדיב4

New member
אבל למה לפרט למה?../images/Emo7.gif

טוב נו, מקווה שנהינת לפחות
אחד התיאורים היותר מפתים ששמעתי. תתחדשי!

למעלה