אופטימיות.

moruush

New member
forget it

שכחו מהכל. לא רשמתי כלום, כלום לא יהיה , נגמר סתם הורמונים של מתבגרת.

RainbowL

New member
אני מרגישה טוב

ויש לי חיוך ואמרו לי שאני הילדה הכי יפה בכיתה וזה עצוב שזה הדבר היחיד שעושה לי חיוך אבל זה הכי כיף! ותמיד בפורום אני נשמעת מדוכאת כזאת ומעפנה. אבל אני מה זה בן אדם קופצני ועליז :) איילת (חמודה שובבה)------ עמדתי מאחורייך היום בהצגה? לא הייתי סגורה שזאת את אז לא אמרתי שלום אוף איתי

tink 16

New member
../images/Emo203.gif כי את באמת יפה רוני ../images/Emo9.gif

שמחה בשבילך

Jiglly

New member
1190 הצניחה

עוד איזה 500 די וידי אבל יש הנחה של 225 שקל למתגייסים.. אז הצניחה כולל הדיוידי יצא לי 1555 פול כסף;[ שווה כל אגורה

Mrs big

New member
יאללה, למה לא

הורדתי היום מלא שירים, כמעט קניתי פלסטרים של פו הדב ולא התקשרתי אליו אז לא התאכזבתי.

NoFaRi1

New member
סוף סוף מצאנו מועדון נורמליP:

<אני מקווה;> ונחמד לי עם האנשים פה סוף סוף יש אמריקאים שאפשר להתנהג איתם בטבעיות היה יכול להיות כל כך טוב אם הוא היה פה אבל זה כבר לא בדיוק אופטימי אז די S:

Jessio

New member
אופטימיות ?

הממ .. -סיימתי עם כל המבחנים והעבודות
(טוב בערך, נשאר לי רק לסיים עוד עבודה קטנה
) -החלטתי שנאי רוצה מנוחה מבנים, לא בא לי להיכנס לקשרים. אני מפסיקה לחפש . אם יגיע מישהו באמת שווה, אני אלך על זה, אבל בינתיים אני חופשייה כמו פרפר.
-שבוע הבא נוסעים לצפון ליום אחד , אני הולכת לראות את בן הדוד החדש שלי :) -יצאתי עם אחד ולמרות שלא נמשכתי אליו, הוא כן נמשך אליי ואמר לי שלהכיר אותי היה הדבר הכי טוב שקרה לו
חוצמזה, באמת שהתחברנו מאוד, והוא גרם לי לשנות את התפיסה שלי בנוגע לגברים ולהבין שלא כולם דפוקים.

Miss Tika

New member
לאחר

החשבון נפש ביום כיפור, הגעתי למסקנה שיש לי הרבה על מה להגיד תודה. ואני מרגישה בזמן האחרון שאני באמת הולכת ומתגבשת והופגת יותר שלמה עם עצמי. וגם יצא לי לשמוע את זה מחברים שלי, שזה בכלל כיף לשמוע ממישהו אובייקטיבי שמסתכל עליי מתפתחת מהצד. אני חושבת שאני בתקופה מאוד טובה. יש קשיים, אני לא אומרת שלא, אבל אני יותר יודעת היום לשים אותם בפרופורציה, יותר יודעת להנות, יותר יודעת מה טוב לי. וזהו, מקווה שב"ה יהיה אפילו יותר טוב :]

למעלה