אופטימיות:]

DIE kvar

New member
ש

אולי זו ממלכת הג'ובניקים אבל זה שאת מסתובבת מסביב לקרביים לא עושה אותך אחת כזו את ג'ובניקית בדיוק כמונו וחפשנית אף יותר (שמירות ומטבחים את לא עושה אני משערת, נכון?) וחוצמזה, אתן יודעות מה, זה לא כ"כ נורא להיות ג'ובניקית. גם יש לי (ספציפית) תנאים ליגה, וגם אני לא גבר, ככה שזה לא כזה פאדיחות להיות חייל-קריה. אם כבר ג'וב - אז 6 שעות ביום, למה לטחון?

ואגב, באופן כללי

א. חובשים לא עושים שמירות/מטבחים כי יש להם תורנויות ביניהם ב. את באמת מצפה שהצבא יבקש מבנאדם שלא נמצא אף פעם ביחידה שלו לעשות בה תורנויות באופן קבוע?

DIE kvar

New member
יווווווווווואו כוסעמק

מה גרם לך לחשוב שזה תוקפני? נמאס לי מהכבדות שלכן זה כבר מציק יש לי רעיון. קחי חיוך, תדביקי אותו, ותקראי את ההודעה שלי שוב. לא אמרתי שום דבר בנימה עוקצנית או תוקפנית ובטח שלא השוויתי בין התפקידים שלנו בשום קרטיריון ערכי או מגמתי, אלא בקריטריונים עובדתיים של יציאות ותורנויות. צריך לשים סמיילי בתחילת וסוף כל הודעה כדי להבהיר שלא באתי לתקוף אתכן? אני לא מבינה ולגבי הילדונת היחידה, יש לה את אחד התפקידים הטובים ביותר בצה"ל, מעולם לא אמרתי שלא, אני מאוד נהנת מהתפקיד שלי כי הוא גם קצר וקליל וגם אשכרה מעניין, לא מעניין אותי מה השאיפות שלך או של שאר האנשים בצה"ל אבל זה בדיוק מה שאני אישית רציתי ואני אישית מאוד מרוצה אז באמת שלא מעניינת אותי דעתך. מעולם לא אמרתי שזה סותר אחד השני, אם התפקיד שלה מגניב אז בטח התפקיד שלי גרוע? זה מה שהיה חשוב לך להבהיר? אז כל הכבוד לך הבהרת את זה יפה מאוד אבל זה לא היה רלוונטי כלל וכלל לשום דבר מהדברים שאמרתי. אם מישהי תהתה אז כן, עכשיו הייתי תוקפנית. קפצו לי

כי מתי אמרתי משהו שאת צריכה להצטדק

בגלל התפקיד שלך? מתי אמרתי שזה נוראי להיות ג'ובניקית? מתי אמרתי שאני לא אחת כזו? ומתי אמרתי שזה שהתפקיד שלי X והתפקיד שלך Y, זה איכשהו עושה את התפקיד שלי טוב יותר ובהכרח את שלך לחפשני? ציינתי את זה שזה היה בצחוק, לגמרי בצחוק אני מכבדת כל תפקיד שקיים בצהל והלוואי וכולם היו מבינים את החשיבות של התרומה הזו אז כן, אני צוחקת מדי פעם על דברים כאלה אני צוחקת גם על חובשים ועל התפקיד המעפן הזה שיש לנו לפעמים אני גם צוחקת גם על החופ ועל איך שקוראים לנו כי למה לא לעשות את זה? כן, היית נשמעת תוקפנית ולא, אני ממש לא כבדה אבל אולי כדאי לך לקרוא כל הודעה שלך פעמיים ולהבין שאולי יש משהו בדברים שאחרים אומרים לך כי מה כולה אמרתי בכלל שאת יצאת והצדקת את כל ג'ובניקי ישראל?

DIE kvar

New member
לא כתבתי שום קללה, מילה מוארכתתת או משהו כזה

בהודעה שעליה דיברנו כמובן ולכן "היית נשמעת תוקפנית" תלוי אך ורק בטון שבו החלטת לקרוא אותי ובמצב רוח שהיה לך באותו רגע. לכן אני משערת שהחלטת להדגיש שרק צחקת ולכן הגבתי כך. כמו כן הגבתי להודעה שלך ושל השנייה ביחד ולא פרטנית אז נכתבו דברים שלא קשורים ספציפית אליך לא יודעת למה בחרת להגיב עליהן כנראה לא הבנת למי ייחסתי את הדברים, אז אני לא אתייחס לזה כי זה לא רלוונטי. ולא באתי אלייך בטענות שצחקת על משהו כי גם התגובה שלי הייתה ברוח קלילה ולא ברצינות (ההודעות שלי כמעט אף פעם לא רציניות), שוב, כנראה לא ממש הבנת מה כתבתי, שזה חבל.

אוהווו

מה העצבים יש תפקידים הרבה יותר מעניינים משלה, אגב P: לעולם לא אמרתי שיש לה את אחד התפקידים היותר מעניינים... הוא לאו דווקא מעניין כמו שהוא פשוט מאוד מגוון לאורך כל השירות (וגם זה באיזשהו שלב יכול להמאס...) קיצור, לקחת הכל כתקיפה אחת גדולה וזה לא היה אמור להיות ככה, אז... תהיי בריאה

זה לא עושה אותה קרבית, אבל...

אין מה להשוות בכלל בין הג'וב שלה לג'וב של קריה ואיך שלא תנסי לשכנע ת'צמך שקריה יותר טוב, אני מבטיחה לך (מנסיון של שטחים וקריה) שליאור כנראה תהיה ה-ר-ב-ה יותר מסופקת מהשירות שלה, יותר תהנה, יהיה לה הרבה יותר גיוון, תכיר הרבה יותר אנשים והרשימה עוד ארוכה לסיים ת'צבא כל יום אחרי 6 שעות, במשך שנתיים (במקרה הטוב) זה לאו דווקא שאיפה של כל בן אדם

יעו

צנחנים
. אם תהי אי פעם המשמר הנגב..[
]............אז....כיף לך..

מה

הוא כרגע במתקן אדם אבל הבסיס שלו במשמר הנגב הוא לא תופס קו הוא לא בגדודים

DIE kvar

New member
צנחנים זה מהזה טרןאוף!!

הפטיש שלי זה גולני אין, תני לי גולנצ'יקים בכמויות, לא משנה הדפ"ר העיקר הכומתה!

Oo The Gush Oo

New member
הלו הלו תרגיעי!!

עידני שלי השתרר לא מזמן מפלחה"ן צנחנים, ראיתי את הצוות שלו.. יש שם חומר טוב!!

16../images/Emo2.gif

דיי אני גדולה!!
המון אנשים שלחו לי הודעות והפלאפון כמעט ולא מפסיק לצלצל וזה נחמדי ואתמול הייתי אצלו והיה מדהים וזהו.

EVE Lights

New member
קניתי את החולצה הכי יפה

בעולם מזארה!!!
ואמא שילמה עליה. וחוצ ממנה - עוד חולצת טריקו מהממת מזארה 2 גופיות יומיומיות וחמודות מסקטור וחגורה מדהימה שעלתה 170 שקל
תמונות בקרוב.

Small talk

New member
../images/Emo2.gif לפי המשקל (יכול להיות [ט] לא יודעת)

שיש לי בבית שאמא אמרה שהוא נכון. ירדתי 4 קילו ממאי. כאילו ב15.5 (אני זוכרת את התאריך כי היה לי מתכונת במתמטיקה באותו יום) הלכתי לרופא כדי שימלאו לי את כל הפרטים שצריך לצו ראשון והאחות שקלה אותי והייתי 83 קילו על 1.80. והיום נשקלתי ואני 79 (ושאלתי את אמא לפני שבועיים אם המשקל שלנו נכון, והיא אמרה שהיא בדקה וצערה הוא כן ושהיא אפילו השוואתה אותו עם המשקל בקופת חולים וזה היה אותו דבר). ואפילו אבא שלי החמיא לי לפני כמה זמן שרזיתי יפה (והוא לא מהמחמיאים, כאילו הוא כן אבל לא לי), אבל איך שהוא אני לא מרגישה כאילו רזיתי, כאילו באמת שלא עשיתי שום דבר להפך...

N o o s h y

New member
פתאום כשנדמה שהשחר לא יפציע לעולם

'מה שעברנו היה כלכך מוזר, עד ששום דבר לא יכול לנצח את זה.' 'אני חושבת שזו הפעם הראשונה שהיינו אנחנו, אמיתיות, כנות. והתמודדנו ודיברנו שיחה אמיתית כמו שתמיד רצינו. היה לי פשוט כייף. לילה טוב. אוהבת.' ביליתי כמה שעות עם שחר, ישבנו אצלה, נסענו לקלמה (ראיתי אימא של חנייייייך שהוא החניך האהוב עליייייי כפרעליו!) ובסוף ישבנו על הים. היה פשוט כיף, ולא יותר מזה :]

../images/Emo203.gifיואו איזה חמוד

די מאיפה זה בא לי, אין לי מושג בחיים לא חשבתי שיהיה לי מישהו כזה, חשבתי שאני בחיים לא אצליח למצוא למרות שאני הכי יודעת לאהוב בעולם, רק הרבה פעמים זה לא הדדי והפעם לשם שינוי, כן. כן. כן. כן. כן. :) כבר שכחתי כמה כייף להרגיש ככה (וכמה עצוב להרגיש את העצב הזה שמתלווה לזה, כל כך מזמן לא הרגשתי כמו בשלוש שבועות האלה..) ואני לשם שינוי הכי אוהבת בעולם, כמו שתמיד רציתי ואני כל כך שמחה מזה

למעלה