אופטימיות

Liraz 6q

New member
איייי גמני!!

או שלא

אני אוהבת אותו :)

ולא אכפת לי מכלום, רק ממנו. הוא הכל וטוב לי. פשוט טוב לי :)

OverSharing

New member
יואו אני חנונית צופים../images/Emo103.gif

ולא אכפת לי שזה מדהים!:) חח אני עושה לצוות שלי מחברות-צוות אז כבר סיימתי לכתוב 2 [בואנה, לוקח לי איזה 3 שעות כל אחת! ואני כותבת רק איזה 9 עמודים] ואני עכשיו בשלישית מחר אני נוסעת לת"א לקנות עוד חומרים:) הכנתי לכל אחד מהם קלמר עם דברים חמודייייים בפנים וזה יוצא הכי חמוד בעולם:) וגם אני מתכננת להם יציאת צוות א-ד-י-ר-ה ופשוט הולך להיות לי כיייייף איתם! אני ממש גאה בעצמי שאני עושה את זה כי תמיד ראשגדיות מביאות קלסרים באמצע השנה וזה לא עוזר לאף אחד אז אני הולכת להביא להם את הכל מוכן בישב"צ הראשונה (16.8!) ויהיה להם כיף! [חח על מי אני עובדת- אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כשאין לי מה לעשות וזה עיסוק מעולהההה!:)] וגם אתמול הייתי בבייביסיטר אחרי בערך ארבעה חודשים שלא והרווחתי 80 ש"ח שהתווספו ל15 שקלים שיש לי:|

אין, להיות ראשגדית זה פשוט להיות

לסביתתתתתתתתתתת!!!!!! אין יותר כיף מלהכין מושמושים ל4 אנשים בלבד. מושקעים חחח

יום מושללללם.../images/Emo71.gif

אז ככה-זה התחיל בזה שטלטול כן הצטרפה אלינו למפגש המשצים ואני היא והילוש נסענו.היה ממש מצחיק וכיף איתן באוטובוס.הגענו וראינו את כולם...:) איזה כיף זה היה יואוווו איך התגעגעתי
הייתי צריכה ללכת ב4 :| אבל זה היה למטרה טובה-חזרתי הביתה,התארגנתי ונסעתי עם אמא ל.. אורטודנטית!הורידו לי את הגשר
ועכשיו אני יכולה לחייך ויש מצב שזה אפילו יהיה יפה!!D: ואז הילוש הרימה אליי טל' שהיא וטלצ' בדרך לקניון ושאני אגיע ישר מהאורטודנטית. אז אמא נתנה לי 15 שקל והקפיצה אותי-ואכלתי גלידה אחת הטעימות-שתי כדורים של ריבת חלב ווניל עוגיות עם קצפת מעלללל
!אעע. חיכיתי לאבא והוא בא וקניתי ג'ינס קצר[מושלם!] ומכנס אחד מהיינס שימושי ליומיום.אני גם מתכוונת לקנות עוד אחד ואני לא יודעת באיזה צבע...כאילו נראלי ורוד או משו לא? חח טוב ואז הגעתי הביתה ונסעתי למסיבת הפתעה[שהגעתי אחריוXD] של ידיד שלי.היה נחמד...בסדר כזה. ואחרי זה,שהקפיצו אותי הביצה-ראיתי את 2 חברות שלי וידיד שלא ראיתי מזמן אז נשארתי איתם קצת... בסוף הייתי איתם עד שלוש וחצי!ואמרתי לאבא שלי שאני חוזרת בשתיים והוא נרדם.איזה מזל...XD אם אמא של יהייתה ערה היא הייתה מכפכפת אותי. וזהו והיה לי יום אחד הטובייייים!
.

And when we meet on a cloud.

אז אתמול הודיעו לי שיש לי עוד שבוע בעבודה, אחריי חצי שנה (כןכן, אני שמה לב להיכן אני משרשרת), וקצת נלחצתי אבל בתכלס גם ככה רציתי לעבור הלאה, ובדיוק יום לפני כן התקשרו אליי מחברת כח אדם שנרשמתי אלייה לפני יובלות והודיעו לי לגביי ג'וב זמני אך מכניס ודחיתי את ההצעה, והמספר עוד היה שמור בזכרון של הפלאפון, העבודה עדיין רלוונטית ויש ראיון ביום ראשון (סכוי סביר שלא אעבור, ראיונות פשוט גורמים לי להשפריץ נוירוטיות מרוב לחץ, אבל שווה-שווה-שווה לנסות), ודי, גם אם לא, אני אמצא משהו יהיה בסדר. יהיה טוב. אחר כך הסתובבתי בחצי מחיפה, פחות או יותר, והיו אנשים יפים ויותר מזה, הצלחתי לאתר ולראות יופי בכל מיני פינות ומקומות ולהנות ממנו, אכלתי גלידה פיצוץ (בתכלס? אכזבה. חשבתי שגלידה עם M&M's תהיה שוס רציני, אבל היא לא יותר מבסדר), ניהלתי שיחות הזויות עם אנשים שאין לי מושג בעצם מיהם, זוג בנות בשירותים שניפח בלוני יומולדת נתן לי אחד (ואחר כך נתתי אותו לאיזה ילד ברחוב), מצאתי אוברול ישן-ישן עד הברך בעשרה שקלים והוא יושב עליי מושלם למרות שבתווית רשום שהוא מיועד לילדים בני 13-14 שגובהם 164 ס"מ (מה לעזאזל...?), ואני בכלל בת 20 ו-9 ס"מ פחות ושנייה לפני שעליתי על האוטובוס הבייתה ידיד שלי ירד ממנו ונתן לי חיבוק. אני חושבת שאני קצת יותר בסדר, למרות שאני שוב לא על התרופות, השינה שלי מאוד לא מספקת והאוסידי אונס לי את המח עשרות פעמים בשעה. אני מחייכת הרבה יותר ואני מסתכלת על אנשים וקצת פחות בורחת מהם ויש גם איזה שניים על הכוונת והם אשכרה בסדר, ואני רק צריכה להפסיק לברוח ולצאת יותר, לצאת כמה שיותר, כי הבית הוא סביבה מסרסת.

הוא התקשר אליי מחו"ל!!!!!!

כאילו מכל האנשים הוא התקשר אליי!!!! זה נחמד, ומראה כמה שבאמת אכפת לו ממני. רק שהשנה הזו תעבור מהר. ואחיינית שלי פה והיא מלאך קטן. אני מטורפת עליה

לא יודעת מה איתכן

אבל היה כיף להשתחרר
כאילו..קצת עצוב..ובעיקר מוזר... נראה לי אני יותר בשוק מכשהיתי כשהתגייסתי
[וזוכרות את ההוא עם הרישום הפלילי? אז ראיתי אותו היום! הוא גם השתחרר...אמא הוא כזה מושלם..איך קפץ עליי בנשיקות וחיבוקים
] וקיבלתי מלא מתנות [וביניהן דיסק של עברי
...וכן אני מאושרת כי אני לא קונה דיסקים מקוריים ונראה לי שזה בערך הראשון הישארלי המקורי שיש לי
ווהו!!]

Small talk

New member
אההה שיעור נהיגה היה כל כך כיף!

והמורה אמר שנהגתי בסדר (למרות שנכבה לי האוטו פעמיים). ועשיתי הכל, כאילו חברה אמרה לי שבשיעור הראשון שלה היא הייתה אחראית רק להגה ולדוושות, ואח"כ גם לאיתות. אני על ההתחלה הייתי אחראית גם על ההגה,גם על האיתות,גם על הדוושות וגם על ההילוכים. אני לא יכולה לחכות עד לשיעור הבא (רק ביום ראשון
).

וואי, שיעור ראשון זה כיף! ../images/Emo42.gif

אני זוכרת שבשיעור הראשון שלי הייתי ממש לחוצה והייתי בטוחה שאיכשהוא המורה שלי מתפעל את האוטו עם הדוושות שלו ובשלב מסוים הוא אמר לי שאני מסתדרת יפה לשיעור ראשון אז אמרתי משהו סטייל "נו, זה אתה עושה הכל" אז הוא אמר "לא, אני לא" והרים את הרגליים. אני לא אשכח את ההרגשה והחיוך שהיה לי כשקלטתי ש"וואלה, אני נוהגת!" שיהיה לך בהצלחה

Ms Kuolema

New member
מיאו.

אני מניחה שכמה ימים לבד לא יכולים להזיק לי יותר מדי. המחשב החדש ממש מגניב והמקלדת נוחה ברמות על. עוד מעט יום הולדת
.

OverSharing

New member
אתן ל----א מבינות איזה אושר.../images/Emo103.gif

לפני חודש+ הוצאתי טופסירוק, הלכתי לרופא שיחתום לי והוא די הכריח אותי לרשום שאני לוקחת אלטרוקסין, שזה חרטא וזה לא במת יכול להשפיע לי על הנהיגה. כמה ימים אח"כ הלכתי לעשות תיאוריה, חתמו לי שעברתי ולקחו לי את הטופס כדי לשלוח לועדה רפואית במשרד הרישוי בחולון (אני עשיתי ברמלה), בכל מקרה- אמרו לי שהטופס יגיע תוך 10-20 יום. התחלתי ללמוד נהיגה השבוע והמורה שלי אמר שיש לו שתי תלמידות שכבר ש-מ-ו-נ-ה חודשים הטופס שלהן רץ בין הועדה הרפואית בחולון למשרד הבריאות ל..השד יודע איפה. אתמול נסעתי לרמלה- הגעתי והפקידה כזה "מה? מי אמר לך 20 יום? זה לפחות חודש-חודש וחצי" ומ-מ-ש התעצבנתי ונהייתי בדכאון מזה, כי מה, בלי טופס-ירוק אי אפשר לגשת לטסט ואני לא מעוניינת שיהיה לי רישיון בגיל 19, תודה. בכל מקרה- השארתי לה פרטים והיא אמרה שהיא תתקשר אליי והייתה לי הרגשה ממש רעה בקשר לזה ולפני חמש דקות היה לי טלפון "שחר?" "כן..?" "שלום, מדברים ממשרד הרישוי.. הבטחתי לך שאני אתקשר אז אני מתקשרת. הטופס שלך פה והוא מאושר! את יכולה לבוא לקחת אותו.." "אה.. אפשר אולי לשלוח אותו למשרד הרישוי במודיעין או למורה שלי?" "כן בטח:) מי המורה שלך?" פשוט הקלה. וחוצמזה קניתי בד קורדורוי חאקי ואני עוטפות איתו את המחברות צוות שיוצאות חמודות להפליא וגם הבד נראה טוב וקניתי להם חוברת מדבקות כזו (לבנות נסיכות ופו הדוב, לבנים מכוניות) ואני מדביקה בסוף כל מחברת חוברת וזה חמוווווווד:)

Tin Doll

New member
עעעעע

רזיתי עוד טיפה יש לי מצב רוח אני נוסעת לבחור שלי מאושרת

stink

New member
יאאששש!! קיבלו אותי לעבודההה ../images/Emo47.gif../images/Emo175.gif

זה בדיוק העבודה שרציתי , קרוב לבית , חנות ספרים , חצי משרה , כסף טוב , הללויה! בהתחלה הם איכזבו אותי ואחרי הראיון עבודה אמרו שאין בי צורך , אבל עכשיו הם התקשרו ושאלו אם זה עדיין רלוונטי :):)):) מיום ראשון , אני עובדת , הידד

stink

New member
יאפ , היה שווה לחכות לה גם אחרי הסירוב הראשון

תודה :)

למעלה