אופטימיות!!!

Tin Doll

New member
חח איזו סתומה אני, התכוונתי ל../images/Emo47.gif

אבל גם מלכה :)

tink 16

New member
../images/Emo203.gifיש מצב שאמא תרשה לקנות ארנבונים ננסים!

שתי בנות..אחת לבנה עם "אנליינר". זה לא מצחיק זה נראה בול כמו אנליינר
[שתקרא...דייזי
] ואחת מן אפרפרה לבנה [שתקרא..מקופלת] כל הדרך אני ואמא צוחקות על שמות.

moruush

New member
לי יש כאלו :)

ננסים ולא ננסים. הם הכי מושמושים בעולם

RainbowL

New member
אמממהמהמ.

היום הייתי בעבודה ויצאתי שנייה לקנות קפה קר.. ובאתי לחצות את הכביש ועד שמישהו עצר לי אלוהים, ואז כשהוא עצר הוא צעק לי 'רק בגלל החיוך' ובהתחלה נלחצתי כי זה הלחיץ אותי, אבל אבא אמר שזה איש חמוד ועוד מישהו אמר היום בעבודה שאני ואחותי שתי חייכניות וכיף לראות אותנו וראיתי מישהו שאני ממש אוהבת ומפגש סמינר ואם לא יהיה כיף אז ים עם השכבה מתחתיי ואחר כך פגישה לערב ירידות וזה אומר שיהיה מאוד מצחיק ואחלה יום בקיצור :)

Small talk

New member
../images/Emo13.gifיש לי כרטיסים לאריק ברמן ב1.8

בבית הכחול. עם חברה אחת בנתיים ויכול להיות שעוד שתיים יבואו גם.

Small talk

New member
הצלחתי לפתור עכשיו מבחן שלם

ועוד נכון
עד עכשיו לא היה מבחן אחד בספר תירגול שעשיתי נכון מהסוף להתחלה (תרגיל אחד מתוך שניים ועוד שניים מתוך 3). אולי יש לי עוד סיכוי קלוש להוציא 80 סופי.

איזה כיף זה

לשמוע את השיר שהייתי קשורה אליו כ&כ&ה ומחוברת עוד יותר.. ועכשיו כלום. רוח. שיר יפה דווקא...

Shusho

New member
יש לי מה לכתוב וווויש לי מה לכתוב!

יואו אחרי שבוע די מחורבן גיליתי שחוץ מדלתא עודפים (כלומר המון חזיות שיושבות עלי מוזר ותחתונים יפים וזוליםםםםםםםם) יש באותה החנות עודפי ביגוד... משמע שני זוגות מכנסיים בחצי מהמחיר המקורי! מאריסטו שמט, אבל זה לא כזה זקן כמו שזה נשמע. הן חמודים. וזוג תחתונים אחד. וגם אמא משלמת לי חצי מהמחיר להופעה של נייטוויש כמתנת גיוס
אה ויש לי פלאפון חדש ואבא שלי התחרפן לגמרי, הוא משלם על המכשיר, שיחות, אינטרנט (כמות כלשהי לחודש), שירותי תוכן (אני יכולה להוריד ב60 ש"ח והוא ישלם 30) ו.. טוב נו. שיהיה. בכל מקרה למי שאין את המספר הדש שתבקש, כי הישן אמנם קיים וחי, אבל לא יהיה איתי בטירונות ואני לא יודעת מה אחרי זה.

Shusho

New member
אויש

כל האופטימיות שלי קשורה בכסף :| זה קצת מטריד.

OverSharing

New member
שיבוציםםם../images/Emo103.gif

ואני ראשגדית ח'! ולא סתם ראשגדית, ראשגדית עם צוות תותחחחח על! חמודים:) הולכת להיות לי שנה מעולהמעולהמעולה ואפילו לא כל----כך אכפת לי שאני לא מרכזת:)

OverSharing

New member
וכמובן ש..../images/Emo103.gif

היה לי היום שיעור נהיגה ראשון! חח הייתי די גרועה אבל זה חוקי בשיעור ראשון:) ביום שלישי שיעורשני ואני מתכננת לטחון שיעורים!

../images/Emo13.gif

כבר בירכתי אותך והכל. ואני הכי גאה בך בעולם [על המחנה וזה]. ואת מושלמת שחבל"ז. ומזל שלא קיבלת ריכוז! [תכלס, תחשבי על זה, אף אחד לא ב-א-מת אוהב את המרכזים.....
]. ואת תהי ראשגדית מושלמת, וכולם יאהבו אותך, הצוות והחניכים! שחר תעשי לי מפקד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [חח ולמה השיבוצים שלכם כזה מוקדם? שלנו בכלל אחרי הקורס של החמשושים. משהו אמצע אוגוסט כזה].

Summer moved on

New member
ויהיה טוב... יהיה טוב... כן...

ראיתי היום את הילדים שלי בפארק והם רצו אליי
וראיתי את שירי ופתאום הבנתי כמה שאני מתגעגעת אליה... ונתתי לה צמיד במתנה כדי שתזכור אותי בקיץ!:] ואבא שלה אמר לי שהיא מתגעגעת אלי... איזה כיף לשמוע. וגם יש סיכוי שאראה אותו מחר...וגם אליו התגעגעתי לא פחות. ויש לי בגדים חדשים!

OverSharing

New member
חחח יואווווווו../images/Emo103.gif

ח הייית במסיבת גיוס והיה משחחחחחחחח חח לא שתתיי כז---ה הרבה כי יש מחר בגרןת, נכון? מצחיק! חח אבל שחתחת ארבע בירות (זה ליטר ו1/3 ככה אמ5רו לי) חחח הכל עושה סיבוביםםםםם אבלח זה מצחיק אז זה אל נורא:) אז תשתו ביקרה/יין אבל ל--------א וודקה וביעקר לא קגלוביץ' שזה עכבים שקופים שהם כאילו וודקה אבל בעצם וגועל נפש ערכבים! וואם לא סיפאתי לכן 5אז אני ראשגדית ח' עם צוות החחחחחחחחחח'י טוןב בעולם והם תותחים והם ראו אותי שותה:| לא נעים. חיחערקחעק טוב אז תדעו שאני אווווווווווווווווווווווווהבת אתכם ובוק טוב! חח לילה. לא משנה. מואהאהאה3>

למעלה