אממ... יהיה נעים בצפון ואני יהיה מכנס קצר כל הסמנר מוסיקה ^^
S S u p e r S h e e p New member 6/2/07 #8 המממ ../images/Emo163.gif יום חמישי הזה ת"א, מה שאומר קניות ואני ישנה אצל דנע אח"כ נסיעה לצפון לאזכרה (AKA כנס משפחתי) שבוע הבא יש הופעה שאני אולי אגיע אליה (הופעות בקריית אונו? מישהו?) הלימודים הולכים בסדר.. נראה לי.
המממ ../images/Emo163.gif יום חמישי הזה ת"א, מה שאומר קניות ואני ישנה אצל דנע אח"כ נסיעה לצפון לאזכרה (AKA כנס משפחתי) שבוע הבא יש הופעה שאני אולי אגיע אליה (הופעות בקריית אונו? מישהו?) הלימודים הולכים בסדר.. נראה לי.
L LilTink New member 8/2/07 #22 חיובי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמאוהב| 20 יום, פלוסמינוס, אם לדייק.
N NoFaRi1 New member 8/2/07 #28 דיייייייייייייייייי וואי מזל טוב איפה הכלבה הקטנה שלא עידכנה אותי בכלום?!
P P i x i e s New member 8/2/07 #29 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif נו נופי, את יודעת שאני אוהבת אותך P:
P P i x i e s New member 8/2/07 #30 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif יש לי חבר. ../images/Emo13.gif הייתי חייבת. P: ואני הולכת אחה"צ עם חברות ללחם-יין! יהיה ממש כיף.
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif יש לי חבר. ../images/Emo13.gif הייתי חייבת. P: ואני הולכת אחה"צ עם חברות ללחם-יין! יהיה ממש כיף.
S S u p e r S h e e p New member 11/2/07 #36 ../images/Emo24.gifאיזה חמודה! ../images/Emo163.gif השם שלו מתחיל בת' ונגמר במיר?