אופטימיות שכזו

אופטימיות שכזו

גם אם החזאי לא אמר והשבוע התחיל או נגמר ואולי יהיה מעונן מחר
העיקר האופטימיות שכל אחד יהיה מאושר
עם המון אהבה יחס טוב ונפלא נוכל לחיות בשלום ובהרמוניה אז באו ביחד נפתח ליבנו לאהבה נושיט יד לחבר בצרה נעודד ונתמוך נעניק וניתן
נכבד ונעריך את כולם שלא יהיו אפליות שלא תיהיה גזענות נכבד כל אדם עפ"י אופיו נכבד אותו לא על פי מראהו או לבושו ושנחיה בשלום בהרמוניה ובאהבה
ושיהיה רק טוב במדינה למרות השביתה שבוע טוב לכולם ושתעבירו זאת לכולם עם המון אהבה
שבלולנית

חן (*_*)

New member
שבוע טוב !!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo140.gif

זה לא חוכמה... לא חוכמה בצחוק להגיב כשהשמש זורחת באביב והרבה חברים מסביב. צריך לדעת לחייך בחיבה גם כשעננים ורטוב בסביבה וקר, ולבד, ועצוב וקצת רע זה לא חוכמה לאהוב את אלה שהולכים אחריך בתלם ישר, שחושבים… שאומרים… שעושים איתך תמיד… את אותו הדבר. צריך לדעת לקבל גם את הלא מוכר, והשונה, והאחר, והמוזר. כי יש אנשים שהם יפים רק עמוק ,עמוק בפנים.

לחן

השיר בהחלט יפה ובהחלט תומכת בזה שצריך לקבל את כולם באשר הם , לא חשוב לגזעם או מוצאם צריך לקבל את השמן והרזה את הלא מוכר והשונה כי אני דוגלת שלכל אדם יש משהו מיוחד ואכן האופי הוא הקובע . יום מהנה שיהיה לך שבלולנית

שבלולנית יקרה!

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. אהבתי מאד את דבריך. שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

../images/Emo41.gif לגחלילית זוהרת ../images/Emo41.gif

המון תודה על מה ששלחת לי שמחתי לשמוע שאהבת את מה שרשמתי וזה מתייחס לכל אדם באשר הוא לא משנה מה גזעו או מוצאו תודה על המתנה שלי את שולחת ואני מחזירה לך עוגה שהנה היא גם תופחת וכמובן שיהיה לך אושר ואהבה בחיים
כי זה בעצם מה שאנו צריכים בעצם לכולם . שבלולנית

שבלולניתתתת

מסכימה אתך מאד! ואם כך היו מתנהגים כולם היה לנו טיפה יותר פשוט לחיות. שומרת על העוגה לשעת הלילה המאוחרת. רק טוב!!!

../images/Emo41.gifלגחלילית זוהרת ../images/Emo41.gif

תודה על כך שאת מסכימה איתי ואני חושבת שאם כל אחד יתחיל בצעד קטן בשביל האדם זה יהיה צעד גדול לאנושות כמו דברי ניל ארמסטרונג: צעד קטן לאדם צעד גדול לאנושות וגם אני שומרת את מה ששלחת לי זה עדיין במקרר - טעים מאוד .

למעלה