אופוריה חלק ב' -- 2.21

YaEl 15

New member
אופוריה חלק ב' -- 2.21

תקציר: לאחר מותו של השוטר, האוס וצוותו נאלצים לנקוט באמצעים יוצאי דופן כדי להציל את חייו של פורמן, אך התעלומה ממשיכה לחמוק מהם. לפני שהוא מוכנס לתרדמת, פורמן ממנה את קמרון כבאת כוחו. מס' פרק: 2.21 -- 43 תמונות מידע תסריט

האמת שאת צמד הפרקים הזה אני דווקא אוהבת,

בניגוד לכל מיני דיעות שראיתי פה על שני החלקים של אופוריה. לא יודעת למה. פשוט אהבתי. יכול להיות שאפילו מצאתי את עצמי בוכה קלות אתמול בכמה קטעים בפרק, במיוחד בסוף. (אבל זה לא יקרה לכל אחד, אני פשוט הטיפוס הרגשן הזה
)

SallySkelly

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד.

פורמן היה ממש מפחיד. כלומר, אני מבינה שהוא היה שרוי בכאבים, ובכל זאת, דרגה 8 בסולם הכאב. אבל הוא נראה כמו טאז. על סמים. עם מקל תקוע ב...אחוריו
. בגלל זה די קשה לי להגיב על הפרקים כמו שהם, כי למרות הקונפליקטים והפיתרון הגאוני, די הסטתי את המבט בכל פעם שהוא הידק את הלסתות ככה. אולי כדאי שאני אראה את ההקלטות שוב פעם, בשביל תגובה טובה יותר
.

SallySkelly

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד.

פורמן היה ממש מפחיד. כלומר, אני מבינה שהוא היה שרוי בכאבים, ובכל זאת, דרגה 8 בסולם הכאב. אבל הוא נראה כמו טאז. על סמים. עם מקל תקוע ב...אחוריו
. בגלל זה די קשה לי להגיב על הפרקים כמו שהם, כי למרות הקונפליקטים והפיתרון הגאוני, די הסטתי את המבט בכל פעם שהוא הידק את הלסתות ככה. אולי כדאי שאני אראה את ההקלטות שוב פעם, בשביל תגובה טובה יותר
.

אני אהבתי במיוחד את החלק השני.

שני הפרקים האלה מאוד חזקים ומעניינים, אבל היה משהו שלא אהבתי במיוחד, וזה היה התמרחות ההתרחשויות בפרקים. אני מאוד אהבתי את המשחק של עומר, הוא ממש הצליח להפחיד אותי עם העיניים העצומות והבולטות, עם ההבעה הכל כך מתייסרת...פשוט וואו! אני זוכרת שפעם הראשונה שראיתי את זה, הסוף, פשוט הפתיע אותי לגמריי. זה היה מעולה.

frikin shin

New member
שני הפרקים האלה מהטובים של הסדרה!!

פשוט מצוינים! פורמן , לא יודעת מה שם השחקן, במיטבו שם! ולא ניסו למרוח את זה יותר מדי בקטע של אני אמות אבל לא אכפת לי מזה.. הוא לא רוצה למות, כמו שאנשים במציאות, לרוב, לא רוצים, והוא יעשה הכל כדי לא למות. אפילו אם זה לדקור את קמרון עם המחט הזאת. אבל, מהצד השני הוא כן אנושי והוא כן דואג לקמרון. אני אוהבת את העניין שהסדרה די מציאותית בקטעים האלה. למשל שפורמן אומר לקמרון שהוא מצטער, אז היא לא מקבלת את הסליחה שלו אבל היא בכל זאת בוכה ומתרגשת ואומרת שתקבל אותה כשהוא יקום. דיאגנוזה מעניינת, התרחשויות מעניינות, נושאים מעניינים שעולים בפרקים, יחסים בין הדמויות.... פשוט שניהם מצוינים!

למעלה