אופה לחם

חיפאית48

New member
אופה לחם../images/Emo7.gif

בוקר טוב לכל האנשים הנפלאים בפורום. אפיתי אתמול באופה לחם חלה מתוקה . החלה יצאה דחוסה ויבשה הטעם היה טוב אבל משהו לא עבד שם אולי השמרים אולי משהו אחר. האם יש למישהו פתרון ? להלן המצרכים: 3 כוסות קמח לבן 2/3 כפית מלח 11/2 כפות שמרים יבשים 1 ביצה טרופה 1/4 כוס שמן קנולה (שמתי 30 גר' חמאה מומסת) 1/3 כוס דבש או 1/2 כוס סוכר 2/3 כוס מים (שמתי חלב פושר) חופן צימוקים התוכנית היתה על בסיס אפיה רגילה ללחם עם קרום כהה אודה לתגובתכם

pirge

New member
לא אופה חלה. לא אופה עם ביצים ודבש

באופה הלחם. במיוחד לא חלה. לאופה לחם יש לי כמה מתכונים מעולים. אשמח לרשום לך. פשוט אני יוצאת עכשיו,אז יותר מאוחר. ערב טוב.

חיפאית48

New member
../images/Emo140.gif

אשמח מאוד לקבל מתכונים לאופה לחם אני ממש על סף יאוש ניסיתי כל מיני מתכונים ולא הצלחתי. אופה הלחם שלי מכיל עד 650 גר' . כמו כן אשמח ללחם מתוק עם צימוקים תודה וערב טוב

pirge

New member
לחם לבן בצימוקים../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

לחם לבן בצימוקים לאופה לחם (אצלי גרץ דיגיטל) מצאתי את המתכון בין הדפים שלי ללא מקור - בלי הצימוקים. כוס מים ועוד כ-3 כפות הוספתי כי היה יבש מדי לדעתי. 3 כפות שמן קנולה 2 כפות סוכר כפית שטוחה מלח 3 כוסות קמח כף שמרים יבשים 4\3 כוס צימוקים מעורבבים עם כף קמח שמוסיפים אחרי ששומעים את הציפצוף שמסמן להוספת ההפתעות. מכניסים למיכל לפי הסדר הרשום בסוף מכסים בקמח עושים גומה בקמח ומכניסים אליה את השמרים. מעבירים בזהירות את המיכל לאופה. מפעילים על זמן של 1:40 מצננים לפני שפורסים.

pirge

New member
תקישי במנוע החיפוש לחם ותראי עוד

לחמים שנאפו באופה לחם. כמו לחם חומוס-חמדה- לחם מהיר ועוד.... אילניתי, לחם כוסמין שלך,בבקשה לכאן.

למעלה