אוף

אוף

הרגע קיבלתי אס.אמ.אס מחברים, דווקא לא ממש קרובים, ששאלו אם בא לנו להצטרף אליהם לצימר בצפון בחג. כמובן שהממתי אותם בבשורות ודחיתי בנימוס הזמנה להצטרף אליהם לבדי. והאמת היא שדווקא בא לי מאד להיות במקום יפה בחג שאני הכי אוהבת, ללמוד משהו משמעותי עם בעלי (לא קרה אף פעם) ולאכול עוגת גבינה, ולתת ולקבל מתנות לחג ופשוט לחיות לי חיים פשוטים ומלאי אושר ואהבה.

נסיכתי היקרה

את עוד תחווי כאלו 'בעסות' קטנות שיזכירו לך שאת לא בזוג... החבר'ה הולכים לכאן ולשם ואת לא יכולה לבוא ביחיד... גם אם מזמינים אותך, את תמיד תרגישי אאוט כי כולם בצמדים.. זה המחיר שאנו משלמות\ים על הרצון שלנו לא להשלים עם המצב ולרצות חיים טובים יותר. מגיע לנו. מקדישה לך שיר לשעת לילה מאוחרת: במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו מצאוני השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו אך לא ארפה ממנו עד שהביאו אל תוך עירי אל בית אימי ואל חדרי אל מיטתי הינך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני שינייך לבנות כמו אור הלבנה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי הינך יפה רעייתי אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי

שבלולית אחלה שיר

כל פעם שאני שומעת אותו אני נמסה. נסיכה תתעודדי לפחות מה שמחכה לך זה ורוד בעתיד ובמיוחד כיום כשאת יודעת בדיוק על מה את לא מוכנה להתפשר. היי חזקה ואופטימית קבלי חיבוק

touti

New member
זה באמת בעסה.

פעם לא הזמינו אותי ליומולדת, בגלל שהזמינו רק זוגות..נעלבתי ואמרתי שבמקרה כזה פותחים פנקס ומגרילים בן זוג.. חחח טוב בשביל הבדיחותא:) אני תמיד אומרת להם לחברים שמחובקים..לא יפה לאכול ליד רעבים:) קחי בקלות, יש יתרון בלהיות לבד, מרוב שיחזרו אחרייך לא תדעי במי לבחור..תסתכלי על חצי הכוס המלאה :)

למעלה