אוף

deja vu 23

New member
אוף

זה רק אני או שהפרקים ממש משעממים? אני עוד זוכר את העונה ה-1, את המריבות של ניאזרה ומורין.. אבל העונה הנוכחית היא נוראית, הבנות פשוט נורא משעממות. כבר נמאס לראות את ג'וזי בוכה כל 2 שניות, היא כאילו למדה שאם היא תבכה אנשים ירחמו עליה, אבל די - כמה אפשר לבכות, קחי ת'עצמך בידיים, תחפשי עבודה, דירה, משהו. מורין - שתעוף כבר. סבב אחד ב"מתחילות מחדש" זה מספיק, לא היה צריך להחזיר אותה שוב (כמו שלא היה צריך להחזיר את קריסטין בסוף העונה שעברה ואת האלכוהוליסטית). קימי, טוואנדה, ג'ניפר - BORIIIIIIING.

מסכימה איתךךךךך ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

אם אני מרשה לעצמי לקום לסדר את הבית ולהתקלח תוך כידי הסדרה אז כנראה שהיא לא ממש מעניינת אותו ... ג'וסי באמת מרגיזה שכל שנייה היא בוכהההה , כאילו לא עובר איזה פרק שהיא בוכה בו לפחות 3 פעמיםם ואי אפשר כבר לשמוע את זה! מורין - גם אני לא התחברתי אליהההה כל כךךך ראית איל טוונאדה התאפרה אתמול ? בעעע מה זה , נראתה כמו איזה נמררר והיא בכלל לא יודעת לשיר וגם נראית כמו גבר .. קים - אישה פשוט מתוקה אבל גם לה אין הרבה מה להציע לתכנית וג'ניפר - יפה אך מפונקתתת
בעונה הראשוה אין מצב שהייתי קמה מהספהההה אפילו לשתות ... מרוב שהייתי מרותקת , אהבתי מאוד את ברנדה , פיג'י , איימי ואודרי ועוד ... הן היו פשוט מרתקות בהשוואה להיוםםם אבל עדיין אני מכורה ולא יכולה להפסיק לצפות בסדרה!

שרימפי

New member
באמת שפספסת

איימי, היילי, ריין, מו וכל הבנות הראשונות ראשונות

למעלה