אוף.. : (

פילפלת18

New member
אוף.. : (

אף פעם לא כתבתי בפורום..אבל אני קוראת מדי פעם.. ורציתי לשתף אותכם בתיסכול שלי.. עד שסוף סוף מצאתי תעסוקה בשעות היום והתחלתי להנות מהתקופה הזאת..של החופש..צריך להתגייס (13 בנובמבר). ופתאום אבד החשק..והטירונות לא נראית כיפית ב-כ-ל-ל (כלל צהלי).. ולא יודעת.. פתאום לא בא .. עוד מישהו הרגיש ככה..?

גמני ככה... בערך...

טוב, גמני מצאתי סוףסוף מה לעשות עם עצמי. ועד שכבר הכנסתילעצמי לראש שאני הולכת להתגייס עוד חצי שנה... ותיכננתי כבר מה לעשות בה- הודיעו לי שהקדימו לי את הגיוס [שבועיים לפני...] וברור שאני מתגייסת עכשו, בלי לחשוב יותר מידי... אבל ברור גם שיש את הקטע המבאס הזה, שהכנסתי לעצממי את זה לראש והכל... ויש עכשו דברים שעד אחרי הצבא אני לא אעשה... אבל לעומתך- אני מתה כבר להתגייס. ולהגיע לטירונות לקורס ולהכל... את פשוט צריכה ללכת בגישה אחרת ממה שאת נמנצאת בה עכשו... יאללה, יש לך שבועיים לשנות גישה. מקווה שיהיה יותר טוב!!! ושיהיה לך בהצלחה!!!!!

פילפלת18

New member
...

תני לי לנחש - את כבר יודעת לאיזה קורס את הולכת.. והטירונות שלך תהיה קצרה (שבועיים במקום חודש).

קודם כל-

בהתחלה עבדתי... לפני החגים... ככה שזה מילא לי את היום... היתי חוזרת הביתה מתה מעייפות... התחלתי לפתח קצת את כמה תחביבים שלי... כמו כתיבה, וגיטרה... האמת מה שמבאס זה שרציתי ללמוד נהיגה- אבל לא הספקתי... [אחד התיכנונים שנהרסו... אבל בקטנה. :) ] אז אפשר ללמוד נהיגה- אם עוד אין לך רשיון... ואת יכולה לצאת לטיולים- אם את אוהבת את זה... אני הלכתי עם כמה חברים לטייל קצת.... [לפני שיתחיל גשם אמיתי...] ממממממ אני עושה בין לבין את האלבום של המסע שלי לפולין... הייתי הולכת לסרטים מפחידים עם חברה שלי... כלמיני, בעיקר מאלתרים המון....

מממממ חלק נכון...

כן ב"ה אני יודעת לאיזה קורס אני הולכת... אבל לא- הטירונות שלי לא הולכת להיות 02 מקוצרת לפי מה שאני יודעת...

למעלה