אוף,

שחף -בת

New member
אוף,

לא יודעת,כולם אמרו לי היום "חג שמח" אבל ככל שעבר היום החג הזה עשה רק רע. תחפושות לא ממש עושות לי את זה ולא צריך את פורים כדי להתאפר,לעשן,לצבוע שיער,לשתות ושאר אטרקציות ישנות. המשלוחי מנות עושות לי בחילה (כאילו הפילו עליך את "עלית" או משו כזה). ובכלל פורים סתם עושה לי אסוציאציות מיותרות (החבר לשעבר וכאלה) יופי שכולם הולכים ברחובות עם הרגשה שעוד שניה אנחנו מתפוצצים כולנו מאיזה מטען. מי קורא מגילה ("לא אמא,לא בא לי לבוא לשמוע מגילה"). טוב,אז עכשיו אני יכולה להגיד: שיהיה לכולכם חג שמיייח! (אך,ציניות לשמה) וסליחה על הדיכאון... <שחף לא במצב רוח לחגים כרגע>

במקום אוף - עוף

כן, שחף, צאי לדאיה קלה בשמים הזכים, תסתכלי לרגע על הכל מלמעלה, ופתאום כל הדיכאון יחלוף, מצב הרוח ישתפר, וכך גם האסוציאציות (גם אלוהים משתמש בשיטה הזו, כשמצב הרוח שלו בגיהינום).

חרדית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo151.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

שחף תנסי להנות מזה! בלי קשר לדת זה נחמד תצאי למסיבות ותראי שפורים יכול להיות לך אחלה של חג! יש שמח ברחוב וכולם קצת מחורפנים. ואפשר למצוא ממתקים טעימים בכל העלית הזה ואם לא בא לך על עלית תנסי את אוסם. ובמקום לחשוב על החבר תנסי למצוא חדש! רק אל תההי עצובה כי זה לא יתן לך כלום. וחג שמייח שיהיה לך(כי אני הולכת להנות ממנו עד טיפת הדם האחרונה!) חרדית.

חייקה

New member
לחרדית שמעתי לעצתך

ולא כל כך הצלחתיהאם אפשר לדעת איפוא תבלי ..

חרדית

New member
חייקה../images/Emo13.gif

לא חסר מקומות בילוי רק תחפש אותם! ובאשר אלי אני מבלה אצל חברים וגם יוצאת לרחוב קצת יהיה שמייח ואני מתחפשת (לא!לא מתחשפת!) העיקר תהנו כי אם רותים אפשר! חרדית.

חי אדר

New member
לא עוד אוף

כל מעבר בחיים, מביא בחובו את התחושות השונות הכרוכות בזכרון ימים עברו. אולם אין בשל כך לנצור את המשך זרימת החיים ויופיים. את הטוב צריך לחיות על אף הצריבה של החולף. העמדה הנפשית שאנו נוקטים כלפי הדברים, הם שבסופו של דבר מכתיבים את עוצמת האסוסיאציות הנלוות. לכן הצעתי, לחוות את הרגע במבט מפוכח לראותו כשלב מחשל, ולא כנקודת תורפה. מאחל לך ולכולם פורים שמח ומלבב.

גם אני בדיכאון

כן, גם אותי הפורים ממש לא משמח, כל הזמן נוסעים למשפחה, ומדברים כל הזמן דת ועל המן הרשע ועל עמלק שורש הרע, איכסלק, (וכל מיני סיפורים בדיונים שהמציאו המדרשים שהיו כמה מאות שנה אחרי הסיפור הזה), אין שום בחורות ח"ו, וגם אם היה לא היה לי מצב רוח לזה כי האקנה תקף אותי שוב בכל חלקי הגוף וגם בפנים ואני נראה נורא ואיום.

G.O.D

New member
אני דווקא מבסוט ../images/Emo9.gif

התקשרתי לבית ספר בו אני מלמד ומסתבר שהיום ומחר אין לימודים ומאחר שאני מלמד רק בראשון ושני יש לי חופש
אז אני יושב בנחת בחדר רואה
ומעשן
עוד מעט אולי גם אעבוד קצת על הפרוייקט שלי. בקיצור לא הכל שחור בפורים, אם יודעים להנות מהדברים הקטנים של החיים... האמת שאני לא ממש בקו הבריאות... יום רביעי אכלתי בסטקייה, ומאז יש לי כאבי בטן (זה מה שקורה שאוכלים במקום כשר
) אבל אני מקווה שעד מחר בערב הכל יעבור. ענבלית, מיכלית ואטאיסט (איזה חרוז מדליק) אני מכין דיסקים שחבל לכן על הזמן...

G.O.D

New member
הבהרה לאתאיסט...

כתבתי לכן בגלל שלפי חוקי האקדמיה ללשון (החוקים החדשים) אם יש רוב בנות במשפט צריך לדבר בלשון נקבה וענבלית ומיכלית הן רוב במשפט שכתבתי אז אל תעלב....
|אייקון של G.O.D ניכנס לתוך בונקר|

אימאלה

New member
החוקים החדשים --->אין דבר כזה

נכון להיום, עפ"י חוקי האקדמיה (שלמען האמת, אין דבר כזה), גם כאשר יש רוב נשים מדברים ברבים בלשון זכר (אתה יכול לשאול בפורום פמניזם אפילו). האקדמיה לא קובעת חוקים ואתה ראשי (עפ"י חוקי האקדמיה) לדבר בכל לשון כרצונך. התקווה של אלה המשתמשים בלשון הרבים של נקבה שזה ייתפס טוב והאקדמיה תוציא הודעה על חוקיות העניין בעברית. זה לא יקרה כי שפתינו היא שפה שוביניסטית מבסיסה. >ספל חמאה בעד אפליה מתקנת בשפה העברית<

G.O.D

New member
אם ככה אז...

מגיע לי ח"ח על אימוץ החוק שלא קיים מזוית פרו-פמניסטית

avidadon

New member
כל החגים ככה..

ואפילו יותר גרוע.. לא צריך את חנוכה בשביל לאכול סופגניות, ולא את שבועות בשביל לאכול עוגת גבינה, פורים הוא חג קצר יחסית שמסתיים מהר, ואם את לא גרה בשכונה דתית כמוני, תתעלמי ממנו כמה שאת יכולה.. חוצמיזה מה מרגיז בבונבוניירות? אני מת על שוקולד!! אולי אני אביא למסיבה כמה.. --אל יפול רוחך-- אבי

cogito

New member
וכבר ליל הסדר,

עכשיו דודה שלי (חילונית בערך- אצלה אני גר) שאלה אותי אם אני אבוא לחגוג את ליל הסדר איתה ועם בני המשפחה הקשישים בבית הארחה. למה??? ליל הסדר הוא דבר כל כך משעמם!!!

adam222

New member
עם האנשים הנכונים... זה פצצות!

צריך למצוא מקום מתאים!

cogito

New member
בנוסח המסורתי!!!

אז זה על הפנים ומשעמם. אני הרי מכיר את הנוסח בעל פה, יותר מזה: אני מבין את מילות ההגדה יותר טוב מרוב האנשים (הדתיים) שמסביב לשולחן. -בכל זאת ישיבה-

חבר´ה!

לא קורה לפעמים שאנשים לא במצב רוח? שחיפית קצת מבואסת, אז יצא לה איזה ירידה ענקית על החג המקסים הזה. אני סולחת לה בכל אופן...

למעלה