אוף

PiXeLiTa

New member
אוף

אני כבר שיעור 20 עוד מעט, ותיאוריה אין לי. אני יכולה לגמור עם השיעורים האלה תוך שבוע אם רק הייתה לי תאוריה. קשה לי ללמוד את החומר הזה! אני מפחדת לגשת ככה ולהיכשל כי לא בראש שלי ואין לי זין לזה..בעעע.. יש המלצות למישהו? לאיך ללמוד?

adidas88

New member
סורי

לא ממש. אני בהחלט יכולה להגיד שזה החומר בין ההכי משעממים בעולם. אבל תראי את זה שאת כבר לומדת נהיגה אז המון חוקים את מכירה ואם כולם עברו את זה אין סיבה שאת לא. קחי לך יום יומיים תלמדי ויאללה סיימי את זה חבל סתם למשוך בהצלחה!

ChilD SouL

New member
אהמ...

הייתי מציעה לך ללמוד את זה על "רטוב", אבל את כבר עושה את זה - את בשיעור 20, שזה יחסית מתקדם. לפי כמות השיעורים שלך את אמורה לדעת כבר את כל ספר התאוריה, כי רוב הדברים שכתובים בו - עושים בשטח, בזמן נהיגה. בקשר ללמידת המנוע וכו' - תבקשי מאבא\אח\ידיד\דוד שיראו לך ויסבירו לך על "רטוב" וכיצד כל זה פועל, זה יכול לעזור לך מאוד.

אממ

אני למדתי מהספר "נהיגה הדרך המהירה". אחרי כל פרק שקראתי בו עניתי על השאלות ובסוף עברתי על כל השאלות שלא עשיתי נכון. כעיקרון בגלל שאת שיעור 20 את יכולה לנסות כבר מלכתחילה את השאלות ולראות באיזה מצב את. והיה ונכשלת, זה לא כזה נורא. 116 ש"ח זה פחות משיעור נהיגה וחצי. כמו שזה לא משנה אם תעשי 30 או 31 שיעורים, ככה כמה זה כבר משנה אם תעשי תיאוריה או שתיים? טוב לפחות ככה אני עודדתי את עצמי במקרה שאני אכשל ^_^ בהצלחה :)

dani226

New member
לדעתי הכי טוב לגמור עם זה בתקופת

הלימודים... את לומדת למבחן משעמם בהיסטוריה ופתאום אין לך כוח... ואז את לומדת לתיאוריה... ורואה שזה הרבה יותר כיף מהיסטוריה

מתן1002

New member
לדעתי אתה טועה..

הכי טוב לגמור את זה עכשיו וכמה שיותר מהר.. היא כבר בשיעור 20 אין לה כ''כ הרבה זמן לחכות .. עדיף שתקדישי לזה כמה ימים, ותסיימי עם זה עכשיו. מאשר שתצטרכי להיגרר עם זה בתקופת הלימודים ולהפסיק עם השיעורים..

dani226

New member
היא לא תפסיק עם השיעורים ולא כלום:.

גם לי לא היה כוח ללמוד לתיאוריה, ותמיד למדתי לזה לפני מבחנים וכך היה לי יותר מוטיבציה ללמוד לתיאוריה... אני עשיתי תיאוריה בדיוק בלחץ של כל הבגרויות ותאמין לי זה הרגשה של סיפוק אחרי שאתה עובר את זה. לפי דעתי לתיאוריה לומדים יום אחד בלבד, בתנאי שזה יהיה יום מלא,בלי הפסקות חוץ מאוכל ושירותים. זה מה שעשיתי ובזכות זה עברתי!

מתן1002

New member
איך שאתה לומד

לא אומר שזה מתאים לה .. ללמוד בזמן של לחץ בבגרויות וללמוד יום אחד אולי לך מתאים ככה.. אבל לא לה .. ככה שהייתי ממליץ לה לגשת כמה שיותר מהר ולא לחכות יותר מדי ..

dani226

New member
לדעתי זאת שיטה נוחה מאוד

למי יש כוח עכשיו לנגוע בספרים אחרי שחודש ו10 ימים לא ראית ספר?? לאף אחד אין כוח לזה...

aviGODFATHER

New member
אני לא מסכים שהחומר משעמם

הדרך שבה לומדים יכולה להיות משעממת ויכולה להיות לא משעממת. מן הסתם, למידה מספר היא הדבר הכי משעמם שיש. אם לומדים מדיסק זה לא משעמם בכלל. וגם אם זה משעמם - קשה לי להאמין שלא יצא לך ללמוד למבחן לבצפר שבו היה חומר יותר משעמם מזה (וכאן יוצא לך משהו מזה, בניגוד לבצפר).

Netanel17

New member
מסכים

לפי דעתי לימוד מהספר הוא נורא משעמם. אני למדתי דרך התוכנה נהיגה נכונה 2004. לא נראה לי שיצאה גירסה חדשה, אבל ככל הנראה הדבר היחיד שאינו מעודכן הוא החוקים החדשים של הליווי. שהם 3 חודשים ליווי ונהג חדש עד 21 יכול להסיע עד 2 נוסעים. כדאי לך ללמוד מהתוכנה הזו, היא מעבירה את חומר הלימוד בצורה יחסית מעניינת, ואת לא צריכה לקרוא עשרות דפי חומר בשביל זה, מה גם יש שם כל מיני אנימציות ותמונות שיולו לעזור לך להבין. בהצלחה לך, ומקווה שתסימי עם זה כמה שיותר מהר.

almogas

New member
לדעתי היא לא צריכה ללמוד בכלל..

20 שיעורים? היא צריכה לדעת את הרבה תמרורים ואת כל דיני התעבורה.. נשאר לעבור על התמרורים ללמוד מנוע וזהו בעיקרון.. אה וכל השטויות של המרחקים וזהו.. בקיצור תעברי בקטנה כזה על הספר ותגשי

2 Mיכל

New member
מהתוכנה זה יותר נחמד, אבל לוקח יותר

זמן. וחבל לענות שם על השאלות האמריקאיות כי בתיאוריה אין ציורים ליד השאלות.

2 Mיכל

New member
תקראי את החוברת שקיבלת מהמורה

(אבל בריכוז), תעני על כל השאלות האמריקאיות של התרגול ואחרי כל פרק תבדאי את השגיאות שלך ותלמדי מהן. נושאים שאת רואה שממש לא הולכים לך תקראי שוב. אח"כ תעשי את המבחנים. את כולם. אם יש לך יותר משתי שגיאות בכל מבחן (מה שצפוי שיהיה), תעשי מחדש את כל השאלות תרגול ואז את המבחנים. רק כשאת בטוחה בעצמך גשי. חבל להיכשל ולחכות שבוע במקום ללמוד עוד יום ולעבור.

PiXeLiTa

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

החלטתי לשתף את המורה המדהים שלי לנהיגה בעניין והוא אמר שהוא ילמד אותי באופן אישי כדי שאני אעבור.. אז אני מניחה שבא לציון גואל
שוב תודה על העצות

למעלה