אוף

talush2005

New member
הממ

תלוי באיזה שיעור את אבל כעקרון...לא מסובך את מחפשת מורה חדש,אומרת למורה שלך הנוכחי שאת לא רוצה ללמוד איתו יותר וכמובן שומרת את כל הקבלות ממנו כדי שיהיה לך הוכחה שעשית את השיעורים ונרשמת למורה החדש. עכשיו אם כבר ישלך אצלו טופס ירוק והלכ תצטרכי לבקש ממנו או לא יודעת מה...תנסי לדבר איתו זה לא חתונה קטולית! זכותך המלאה לעבור מורה. בהצלחה

אוקי

עשיתי אצלו 13 שיעורים. שילמתי כל שלושה שיעורים ולא קיבלתי קבלות
מה גם שאני עכשיו יוצאת להפסקה של חודש [אני לא אהיה בבית], והטופס אצלו. כשאני אחזור בעוד חודש אני צריכה לבקש ממנו את הטופס הירוק ואת כל הקבלות [אם זה אפשרי בכלל..] או שמספיק שהוא יחתום לי על מספר השיעורים? ויש דבר כזה שהוא לא מסכים לחתום או משהו? או שאין מצב שתהיה לי בעיה..?

talush2005

New member
הממ את תצטרכי לדבר איתו....כעקרון

לפי החוק אסור לו לא לתת לך קבלות - זה ממש עבירה אז דברי איתו תראי איך אתם מסדרים שיהיה הוכחה שעשית את השיעורים האלה..אני לא יודעת בדייוק איך זה הולך 13 שיעורים זה חצי דרך ל28 שזה מינימום מאדד חבל להפסיד .... אני לא יודעת בדייוק במקרה שאין קבלות מה עושים , אני מניחה שאו שהוא יתן לך קבלות או שהוא יחתום לך עם החותמת של הבית ספר שלו או משהו שעשית את השיעורים האלה ..אני ממש לא יודעת..לא שמעתי על מקרה כזה...נחכה שמישהו שמבין יכנס.

gold ayelet

New member
אני עברתי מורה- לא צריך קבלות, את

רק צריכה את הטופס הירוק, ושהמורה הקודם יחתום לך על מס' השיעורים שעברת. המלצה שלי דברי איתו כבר עכשיו שיעבור דרכך אל תחכי חודש... סתם באלגן

למעלה