אוף.....

yanayu

New member
אוף.....

לא באתי לפעולות ממש מלא זמן.... וממש כואבת לי הבטן ואני ממש רוצה להיות מלוומ"צ (מלווה מאד צעיר) בקייצת של אוסישקין ורמ"א. ויהיה כזה פאן... תגידו יש לי שאלה... מישהו מכיר להקת metal טובה אבל לא כ"כ צועקת, אלא יותר שקטה ועם מילים פחות גסות...? לוב יו ביטצ'ס

jast

New member
מה?!

ילד אתה בכיתה ח'. הכי קרוב שתגיע זה להיות חניך בקייצת.

מלווצים הם רק

חברה מעל כיתה י'.. כי בשביל להיות מלווצ צריך להיות לך אישור לשאת נשק.. לך פשוט ותהייה בצוות טכני

אז מה? למה מרינה לא הייתה בצוות

הטכני של הפסחייה? ואיזה יופי אולי אני אהיה בג'סי שככה אני אצלח להספיק גם לעשות קייצת בקן!

שני רינה צודקת...

הוא יכול להיות רק בצוות הטכני גיל זיין לי בשכל שזה ה-דבר ה-יחידי שאני יכולה להיות בקייצת וזה נכון... אה ולמה כתבת ואני מצטטת: "אז מה? למה מרינה לא הייתה בצוות הטכני של הפסחייה?" חחחחח אני כן הייתי בצוות הטכני של הפסחייה!!!! אני הייתי ה-צוות טכני של הפסחייה שלנו...

את אומרת דבר והיפוכו

זה בדיוק מה שאני אמרתי שמרינה הייתה בצוות הטכני.... חן אמרה שהוא לא יכול להיות בקייצת בשום דבר אבל אני אמרתי לא נכון כי מרינה הייתה בצוות הטכני? אז את אומרת לי רינה צודקת בזה שאני אמרתי אותו הדבר? תנסי להבין את ההודעה בפעם הבאה לפני שאת מגיבה

זה שהוא בכיתה ח' זה לא אומר

שהוא לא יכול להיות בצוות הטכני של הקייצת... למה מה מפריע בזה?? וחן.. קייצת זה לגוצ!! ג'-ו'.. ח' בסוף הזנה זה כבר גוב.. אז נכון.. מלווצ הוא לא יכול ליהות כי הוא קטן מידי.. אבל צוות טכני לא קשור

לא תכלס זה מכיתה ד' אבל בגלל שזה

כבר חופש גדול והם כבר עוד מעט בכיתה ד' אז אנחנו מזמינים אותם לקייצת בשביל שהצופים לא יספיקו לגנוב לנו אותם

חחחחחחחחחח

זה בשביל שיהיה קל יותר לגייס כיתות ד' שנה הבאה! (שני ,ביקשת שאזכיר לך להתקשר אל החניכות שלך)

יש קנים שמתחילים את הקייצת

מג'.. כדי שכבר תהייה קררע יציבה לשכבת ג' שנה הבאה

אני הייתי בעד לעשות קייצת

כזאת בשיכון.. זה הייה יכול ליהות כזה חמוד וכייף.. אבל הקומונרים לא הסכימו איתי =\.. הם אמרו שלקן שלנו זה מיותר וגם אין את הכוח הדרוש

אני יודעת שזה נכון...

אבל זה בכל זאת הייה יכול להיות מגניב... וזה טוב להתחיל את התהליך החינוכי כבר מסוף כיתה א'... לפחות רק לקייצת

למעלה