אוף.

טל אז

New member
אוף.

לפני כמה חודשים החליטו בשבילי ללכת לטיפול. ברור שזה לא הלך. לא אני החלטתי. לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה ללכת לטיפול. אני החלטתי. אז התחלתי טיפול. היום הייתה לי פגישה שניה. ואני לא יודעת להסביר. זה פשוט עיצבן אותי. כאילו אמרתי משהו והמטפלת הבינה הפוך. אז אמרתי לה שזה לא ככה ושעה היא דיברה לפי המסקנות הלא נכונות שהיא הסיקה וכמה פעמים אמרתי לה שזה הפוך.. ולא נראה לי שהיא הבינה בסוף. אוף זה מחרפןןןן אותי. גם ככה קשה לי עם זה

דהאמא

New member
יש 2 אופציות

א') מדובר במטפלת סתומה, שלא מבינה כלום מהחיים שלה. היא לא יודעת לטפל, ועליך לברוח משם מהר. ב') המטפלת ממש מעולה, עד כדי כך שכבר בפגישה השניה היא הצליחה לראות דרכך בלי להזיע. כלומר שאת עדיין לא הגעת לשלב בחייך שאת ממש מבינה את כל התהליכים שמתרחשים אצלך, אבל עבורה את שקופה כמו זכוכית. היא מבינה, לא את מה שאת מספרת, אלא את מה שעומד מאחורי מה שאת מספרת (לעתים המילים עשויות רק לערפל ולבלבל את המשמעות האמיתית של הרגשות, מה גם שלפעמים אנו בכוונה / לא בכוונה מנסים לשמור משהו בעירפול) ופועלת איתך על בסיס הבנה זו. תישארי. היא יכולה לעזור לך. מאחר ואינני יודע דבר עליך או עליה, ומאחר ואת בת 17 והיא, אני מניח, מטפלת מנוסה ומוכשרת, אני במקומך הייתי בוחר, לעת עתה, באופציה ב'

טל אז

New member
תודה רבה על העצות..

אני בנתיים ממשיכה, זו הייתה רק פגישה שניה... אני מקווה לטוב

למעלה