אוף

אוף

היה לי חלום צלול, אבל איבדתי צלילות ממש מהר. ואני גם זוכרת די במעורפל. טוב, זה מה שקורה כשמזניחים בדיקות מציאות ויומן חלומות אני מניחה... ובכל זאת - היה לי חלום צלול... זה השני שלי, בערך חודש אחרי הראשון. אבל בעקבות האכזבה החלטתי להתחיל להשקיע מחדש. :)

Scept

New member
מהרגע שמשיגים אחד, השני יותר קל.

כנ"ל לגבי השני\שלישי\רביעי וכן הלאה. תתמידי, תזכרי את השיטות, ותצליחי בסוף. בהצלחה
אייל.

silverhawk

New member
לא נורא, יותר טוב מכלום ../images/Emo8.gif

ועכשיו זה ייתן לך מוטיבציה לעבוד קצת יותר על יומן החלומות ועל בדיקות המציאות! בהצלחה בהמשך

psychopsy

New member
אוףףף

אין לי חלומות יומיים רצוף או שאני בכלללל לא זוכר אותם שאני מתעורר בבוקר... נדפק לי ככה היומן?

silverhawk

New member
זה לא שאין לך חלומות, זה שאת לא

זוכרת אותם. האם את רושמת יומן חלומות ע"פ השיטה בשאלות הנפוצות?

psychopsy

New member
ככה

1 . אני בחור 2. רושם יומן ע"פ כל הכללים פשוט קמתי וברגיל כזה לא זכרתי אפילו שמץ של חלום... לא נורא נחכה ללילה הבא... ישנתי שנת צהריים היום והיה לי משו מוזר קבלתי טעימה מחלום צלול... חלמתי התעוררתי כזה אבל במצב שאני עוד שנייה ישן ואמרתי לעצמי אני נרדם עכשיו שוב ואני יודע שאני חולם... התעוררתי כזה בפתאומיות והייתי במצב שינה כאילו פקחתי רק עיניים ואז נרדמתי שוב אני זוכר שהסתכלתי במראה לא ראיתי בכלל דמות שלי וראיתי כמו אורות כאלה על המראה.. וגם התחלתי לשחק עם הידיים כאילו שאני רוקד מול המראה וראיתי קצת כאילו אני משחק עם המוזיקה/צלילים ואז התעוררתי..... קיצר טעימה קטנה להמשך

למעלה