אוף

אוף

אני בשיעור 14 ואני מרגישה שבחיים אני לא אגיע לטסט. (ואם כן אז אחרי הרבה שיעורים!ואין לי כסף בשביל זה). מה אמור להיות מצב הנהיגה בערך בשיעור זה(אני יודעת שזה שונה מתלמיד לתלמיד...אבל בערך, מה היה מצבכם?) מתי בערך לומדים זכות קדימה בצומת, חנייה ואת שלב ד שברכטיס התלמיד(- משימות נהיגה מיוחדות?) מצטערת שאני מציקה.

לולהההה

New member
למה את מרגישה שאת לא נוהגת טוב?

וחוץ מזה אפשר לעשות הרבה שינוי בשיעורים הקרובים מניסיון

aviGODFATHER

New member
יש לך עוד זמן...

בשיעור 14 גם אני לא הרגשתי שאני מסוגל לעבור טסט. את הקטע של הזכות קדימה בצומת את צריכה לדעת כבר מהתאוריה... את החניות בד"כ מלמדים בסוף. אין לי מושג מה זה שלב ד' אז אני לא יכול לענות לך...

מתן1002

New member
..

זה נורמלי לחלוטין. גם אני הרגשתי ככה אפילו עד שיעור 19-20 , ככה שאין לך מה לדאוג! את תראי שככול שתצברי יותר ניסיון בכביש את תלכי ותישתפרי עד שתינהגי חלק.. בכול מקרה שיהיה בהצלחה בהמשך

השו22ים

New member
גם אני בשיעור 14 חשבתי שלא אעבור

טסט ככה זה..חוץ מזה אל תילחצי המורה שלך יודע בדיוק מה הוא עושה איתך.. בהצלחה

HUMMER H3

New member
ואם אני כולה בשיעור 4

ומרגיש ממש ביטחון? אבל ממש? עירני מרוכז עוששה כל מה שצריך נוהג לבד חח ממש לבד! מאט , יוצא מרמזורים טוב כולה שיעור 4!

Mooa-Numi

New member
אל תחשוש

יש סיכוי גדול שעוד כמה שיעורים זה יעבור. למורים בשיעורים ראשוניים יש נטייה לשמור כל מיני פעולות בנהיגה למשל, ואז מגיעים לשיעור שישי ולא יודעים מה זה קלאץ' (שירן?
).

Mooa-Numi

New member
תקשיבי

כשאני התחלתי ללמוד היה לי ממש קשה להשתלט על האוטו. אני ילדה היסטרית, חסרת קוארדינציה בשיט ועם קשיים בקושי וריכוז, ולעשות הכל בו זמנית.. וואו היה לי ממש קשה. וכולם צחקו עלי. באמת. בהתחלה אמרו לי "לא נורא, עובר תוך כמה שיעורים.." והנה אני בשיעור 15 ועדיין מתבלבל לי האוטו, זה היה נורא. עליתי להילוך חמישי באיזה שיעור 16 או משהו (והייתי בעיר בשיעור 20 או 20 ומשהו..) ועד שהבנתי איך הולך כבר נגמר השיעור בערך. באמת, אני אומרת לך, הייתי על הפנים. אבל דברים משתפרים. נסיון ותרגול מקנה מיומנות בסופו של דבר. ולאט לאט פחות שמתי לב מתי אני מעבירה הילוכים ויותר לכביש והפסקתי להתבלבל בין הדוושות (הייתי ממש גרועה). ואני לא כלכך זוכרת איך זה היה, אבל הנה אני עכשיו כאן, בסדר, עם רישיון (ווהו!), ואפילו בטסט שני
ובערך אף אחד, חוץ מהמורה שלי, לא האמין שזה יקרה. אמנם ניגשתי באיזה שיעור 40 לטסט (של 40 דקות), אבל זה חפיף. בסופו של דבר כשאת מקבלת רישיון לא כתוב לך איזה טסט עברת או כמה שיעורים לקחת בדרך. זה באמת לא כזה משנה

למעלה