אוף ):

darksky

New member
אוף ):

חזרתי עכשיו מבי"ס אחרי 8 שעות. יום לימודים ראשון אחר שבוע וחצי בערך שלא התקרבתי לבי"ס, ואת האמת בקושי החזקתי מעמד. איך שהגעתי התחילה מיגרנה והרגשתי בכיתה נחנקת את האמת בשעתים הראשונות החזקתי מעמד לא כל כך רע לדעתי בגלל שלמדנו בחצאי כיתות ואז ישר יותר אויר..הגיוני? בכל מקרה בכל שיעור קיבלתי כשתי הערות התנהגות ולבסוף בשעה השישית הועפתי לשעתיים ונאלצתי להשלים הרבה חומר לבד והמשימה ממש קשה מאחר ופיספסתי עכשיו כמעטו שבועיים כבר. הצטבר ה-מ-ו-ן חומר ביום שני יש לי תעודות מה שאומר שאכלתי אותה ואחרי זה אני אשתדל לפתוח דף חדש ואני פשוט לא יודעת איך אני אצליח ניסיתי היום כל כך ו...אוף מה עושים עם זה? ניתן אולי להשיג משו כמו ריטאלין ? לא יודעת כל דבר שיחזיק אותי מצידי לשבת כמו עציץ בכיתה..או להקשיב או משו..מישהו יודע? בבקשה?

בשופ פנים ואופן!!

לא ניתן "להשיג ריטאלין", ריטאלין היא תרופה הניתנת רק על ידי רופא ואך ורק עם מרשם לאחר אבחון!!! צר לי חמודה, קשה לעזור לך ככה, אני חושבת שהגיע הזמן לאזור אומץ ולנצל את התעודות לשיחה עם היועצת וההורים, כואב לי לראות אותך מנסה שיטות חירום למצבך, ללא סיוע. בינתיים את יכולה לנסות את המרקחות החינמיות בבתי המרקחת, גשי לבית מרקחת הומאופטי ושאלי שם על איזשהוא רעיון, אולי יוכלו לעזור לך. בינתיים - אני יכולה רק לחזק אותך פה מרחוק ולהחזיק לך אצבעות... אפרת

darksky

New member
אז זהו..

האחות בבי"ס שלי די מכירה אותי ואני נמצאת אצלה המוןןן כשאני יוצאת משיעורים כי הנושא רפואה די מענין.. היא עשתה לי המון טובות כבר וביקשתי ממנה ריטאלין כשהיא אגב המליצה על זה בחום ואמרה שהיא לקחה את זה סתם פעם אחת ושזה השפיע עליה לטובה והיא אמרה שהיא תנסה לסדר לי משהו אני ממש רוצה לנסות, אולי חייבת את זה לפחות כדי שאמא לא תתאכזב זה הדבר היחידישהם רוצים ממני זה הלימודים.אסוררר לי לאכזב. ואני באמת חושבת שביום ראשון אנסה לדבר עם רוקחת...תודה לך

דליה.ד

New member
את האחות הזאת צריכים../images/Emo5.gif

לשים בבית סוהר, מה הפירוש שהיא תנסה "לסדר" לך משהו? ריטאלין זו תרופה ורק רופא יכול להחליט אם את צריכה ריטאלין או לא. חוץ מזה להגיע ישר לתרופה זו לא חוכמה! אולי יש פתרונות אחרים? אולי את רק בסערה של גיל ההתבגרות ואין לך הפרעות קשב וריכוז??? אל תתפתי לעשות דברים שאחר כך תתחרטי עליהם! זה לא משחק!

darksky

New member
דליה..

לפי מה שהבנתי ממנה להזיק זה לא יכול! היא אמרה שהיא ניסתה פעם אחת ושזה גרם לה לריכוז ורגיעה ותוצאות טובות יותר בלימודים. ובקשר לסערת גיל התבגרות אני בספק..מעולם אבל מעולם לא הצליחו להושיב אותי תמיד אמרו שאני היפראקטיבית.. זה פשוט נעשה חריף יותר והתופעות לוואי גם ביחד עם המחשבות של כנראה..גיל התתבגרות או קלסטרופוביה או אל יודעת מה.

darksky

New member
ודי חשוב לצערי

שבשנה שעברה שלחו אותי לפסיכולוגית של בי"ס כדי שאני אגיד להם מה מפריע לי (מתו המון אנשים סביבי חשבו שזה בגלל זה) ולא דיברתי איתה בגרוש היא סיכמה את זה בזה שלדעתה אני מוכשרת בעלת דמיון ויכולת אבל עצמאית ומעדיפה להתמודד לבד. בלה בלה בלה..בלי לזלזל.. בכל מקרה אני לא רוצה שוב להגיע לשם בעקבות הביקור הלא חביב אצל הפסיכולוגית ההורים לי החרימו אותי לחודשיים..כנראה שהנושא לא מקובל עליהם ולכן אין ברצוני לעורר בעיות מחדש.. רק צריכה להרגע וללמוד..

אשלונית

New member
לא יכול להזיק? לא מדויק!

אם את לוקחת תרופה שצריכה מרשם רופא, מן הסתם למרשם יש סיבה וגם לרטאלין יש סיבה שלא כל אחד יכול להשיג אותה בשוק. זו תרופה ממריצה כביכול, בהגזמה על סגנון סם. אני לא יודעת עם ראית ורואה את התוכנית רפואה שלמה בערוץ 3, אבל שבוע שעבר דיברו בדיוק על זה. אחת הביאה מישהו ילד לבית חולים שיכנעה את הרופאה שהוא צריך רטאלין והרופאה מאחר והוא באמת היה צריך את זה נתנה לו אחרי בדיקות כמובן של דם ואחרות כחובה לעשות! וזה עוד סיבה למה אסור לאחות בית ספר לתת לה את זה על דעת עצמה. הקיצר, האישה הזו שהיתה בלימודים באותו זמן באמצע התואר היא מנהלת מעון לילדים. הקיצר היא לקחה את הרטאלין במקום לתת לילד ואת יודעת מה קרה שגילו את זה? אישפזו אותה בבית חולים, ואני חושבת שהחדירו לה ואליום דרך הוריד כדי לנקות אותה מה"סם" כי מי שלא צריך רטאלין זה כמו סם בשבילו. ואחרי זה היא היתה צריכה ללכת למפגשים של בהשלכה לארץ "אל-סם". אני מניחה שזה לא מה שאת רוצה. אבל מכיוון שרטאלין משפיע על המוח וראית מה קרה לאישה הזו, אני בטוחה שאת לא רוצה להגיע למצבה. זה לא נעים. ואם את לא רוצה לגרום צרות להורים - תאמיני לי זה יגרום להם יותר צרות מהכל, והתקף לב שהבת שלהם בבית חולים ועל הסיבה. שלא נדבר שהאחות הזו תפוטר וכמו שדליה אמרה תושלך לכלא או לא יודעת מה כי אסור לה לעשות אתזה, אם כל הכבוד לידע הרפואי והאסמכתה שלה. הכל מקרה - אל תקחי את זה ממנה. תחשבי על זה כמו פשע! ותחשבי על הנזק שזה יכול לגרום לך. לא את ולא היא יכולת לקבוע על דעת עצמכן אם את היפרית או לא או אם יש לך הפרעת קשב וריכוז או לא. תערבי את ההורים שלך. או תפני לרופא המשפחה אני חושבת שתוכלי לא לידע אותם לפחות בהתחלה בגלל חסינות רופא חולה אבל אני באמת לא מבינה בעניין, ולא בטוחה במה שאני אומרת. מסר עיקרי - אל תעשי אתזה. לא לעצמך לא למשפחה שלך ולא לאחות הזאת שינקנקו אותה במשרד החינוך ובמשטרה על זה שהיא נותנת לך את זה. (או לכל מי שזה לא יהייה שישיג לך את זה). אש, שאומרת לך תחשבי על צעדיו ותשקלי אותם טוב טוב במקום לקפוץ מהקרש כי את לא יודעת עם הקרש תשבר כשתעלי עליה.

darksky

New member
אוף

איזה סיפור מרגיז עוד יומיים תעודות וןאני פשוט אמות ואח"כ אשנא את עצמי ואתאכזב כל כךךךךךך על כל האכזבות האלה

יקירתי-רק דבר אחד!

בשום פנים ואופן שלא תקחי מהאחות הזו ריטאלין!!!! מכיון שאת לא יודעת מאיפה היא משיגה אותו ומכיון שזה לא חוקי להשיג אותו כי היא איננה רופא, והריטאלין ניתן אך ורק במירשם לאחר איבחון וקביעת מינון! הרי את לא רוצה לעשות לעצמך נזק נכון???? אנא ממך! אל תקחי ממנה את הריטאלין.... אפרת

darksky

New member
אין ברירה

בינתיים לא נוגעת אבל מחר סיוט :::::::

אשלונית

New member
כל מה שיש לי להגיד לך

הוא שמאחר ועשית את כל מה שאת יכולה, וישבת על התחת כמה שיכולת כי זה קשה אז אין לך מה להגיד שזה סיוט. אולי זה לא מה שציפית וזה יכול להיות מקום להצבת מטרות לסמסטר החדש, לקבוע איפה צריך להשתפר ולהשקיע עוד ואיפה אפשר לשים בצד קצת. אבל הכי חשוב הוא לא להתייאש ולא להרים ידים כי זה מה שיוביל לסיוט כפול בסוף השנה. קחי את זה ממשהי שיכלה לוותר מזמן ולא הרימה ידים. נכון שרוצים לפעמים להשבר, ואין כוח ללמוד כמה שרוצים, אבל צריך להיות חזקים להגיד לעצמנו - עכשיו לומדים, ואת תראי איך סמסטר הבא את תוכלי להסתכל על התעודה שלך בגאווה וחיוך, ולהגיד - הצלחתי. לא ויתרתי וניצחתי. וכמה שבטח יהייה לך קשה- החיוך בסוף הוא הכי כייפי בעולם (ובמטאפורה על נושא אחר - דמיני את זה כלידה, את בצירים עד יוני, קשה קשה כואב, אבל שתראי את התינוק שלך ותחזיקי אותו בידים תרגישי שהיה שווה. אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ואני פה עם את צריכה משהו, או שסתם תמיכה או תפיכה על השכם. אש.

darksky

New member
עידכון..

אין ברירה אני משערת חייבים להמשיך פשוט גם אם מתייאישם תמיד מגיעים לנקודה שצריך להתחיל מההתחלה אז כבר עדיף עכשיו לנסות ולהצליח..לחסוך בעיות. היום היו תעודות.. ועקרונית אין לי מושג איך אני ממשיכה מפה אבל כבר אין מה לחדש ואין עצות נוספות תודה לכולכם בכל מקרה. אני צריכה לראות איך מתקדמים מפה. תקועה..

@זהר@

New member
האחות הזאת נפלה על השכל

נהיתה "פושרית". למה שלא תגיד לך לקחת מריחואנה? גם זה מאוד מרגיע, אולי גם את זה היא ניסתה וראתה שזה טוב? מה פתאום לתת ריטלין בלי אבחון ומרשם?? זאת בדיוק הסיבה שהיחס לריטלין היום הוא כמו שהוא, בגלל שיש אנשים שחושבים שהם יכולים להפיץ את זה ללא מרשם ויש אנשים שעולים על הגל וצועקים שמחלקים סמים.

למעלה