אוף!

אוף!

אתם לא מבינים כמה רע לי. יש מישהו שהיינו בקשר עולה ויורד. ז``א שהוא רצה אני הייתי עם מישהו.. ושאני רציתי הוא היה עם מישהי. נשארנו ידידים בין לבין.. והוא לא השקיע בידידות.. אז התקשרתי וענתה המשיבון ואמרתי את מה שאני חושבת.. הוספתי.. ``אם אני טועה תתקשר. אם לא.. אז לא`` הוא לא התקשר. עברו מאז 8 חודשים. ורציתי מאוד לדבר איתו. הצטערתי על כל רגע מההודעה ההיא. חיכיתי שיהיה חג כזה.. שאני אשלח לו יחד עם כולם הודעה של חג שמח.. שלחתי. הוא לא הגיב!!!!! בא לי למות..

נועם m

New member
תראי,

נסי להסתכל על כך מנקודת המבט שלו: הייתה מישהי שמעולם הוא לא הצליח להגדיר את הקשר איתה, ביום בהיר אחד היא השאירה לו הודעה נבזית במשיבון, ושמונה חודשים! לאחר מכן היא פתאום שולחת "חג שמח"- וגם זה לא כי אכפת לה ממנו אלא כי היא פשוט שלחה לכל מי שהיה רשום לה בפלאפון... אז פלא שהוא לא ענה? הוא בטח לא מצליח להבין את ההתנהגות שלך, לא רוצה להסתבך שוב, ולכן לא מגיב. לדעתי, אם הקשר איתו באמת חשוב לך- תתקשרי, תתנצלי, ותראי אם הוא עדיין בקטע. לשלוח הודעה זה לשחק משחקים. את צריכה להיות ישירה.

זה..

זה לא בדיוק הודעה נבזית. זו הייתה הודעה שמגדירה את ``הקשר`` שזה שוב הזמן אני יזמתי. אפילו שלי היה מישהו ולו הייתה מישהי.. עדיין התקשרתי. הוא לא. הזה ממש מייאש להשקיע כל הזמן בלי לקבל תמורה.. ואם אני אתקשר אני ירגיש עוד יותר מטומטמת..

נועם m

New member
עדיין נראה לי...

שהוא היה יכול לצאת מבולבל מכל העניין הזה: הרי הייתה לו חברה, אז מבחינתו הוא יכול לחשוב "מה היא רוצה מהחיים שלי? מה זאת אומרת להגדיר את הקשר"? אולי הוא נלחץ מזה. אולי הוא חשב שאת מנסה ליזום משהו כששניכם עדיין תפוסים. לכי תדעי. אולי חברה שלו קלטה את העניין והוא נכנס לפאניקה. יכול להיות שזה סוג של "כאב ראש" שהוא לא היה צריך כשהייתה לו חברה. תחשבי על זה- חוץ מהחברה שלו, עוד מישהי שעושה לו ריגשי ואומרת שהוא לא מתקשר?
נשמע לי שיש ביניכם הרבה בלבול. ושוב אני אומרת: אם הוא באמת חשוב לך, תתקשרי אליו, תגידי שאת מצטערת על כל אי ההבנות ורוצה להתחיל מחדש. דרך אגב- את רוצה איתו קשר בתור ידיד או שאת רוצה משהו מעבר לזה? גם את זה הוא צריך לדעת. אבל אל תחכי שהוא יתקשר. קחי בחשבון שיכול להיות שתתאכזבי ותגלי שהוא באמת לא רצה קשר. אבל עדיף שתדעי מאשר שתאכלי את עצמך סתם.

אבל

תראה איזה מטומטמת אני יוצאת. גם כל הקשר אני השקעתי ויזמתי.. עד שסוף סוף עשיתי משהו אמיץ וניתקתי את ה``קשר`` הזה.. אני עכשיו יתקשר להגיד שאני מצטערת.. הרי אם הוא היה רוצה להמשיך או היה ``מתגעגע`` הוא היה מתקשר..

נועם m

New member
אני בת. מה לא שמים לב? ../images/Emo7.gif

סתם, לא נעלבתי
תראי, יש משהו בדבריך. אני לא מכירה מספיק את טיב הקשר ביניכם כדי לשפוט. אם כך- אין מה לעשות, את צריכה לוותר עליו. כל מה שאני אומרת הוא שטלפונים הם לא בהכרח אמת מידה לאכפתיות... הרבה גברים לא רואים את זה באור הזה... את מכירה אותו יותר טוב ממני. אם באמת נראה לך שהוא רצה לנתק את הקשר, אין מה לעשות. לכי עם התחושות שלך.

וואי! סורי!

אני הכי מתנצלת בעולם! סולחת? נראה לי שאני פשוט אשן עם התחושה.. נראה איך יהיה הבוקר..

מיטללל

New member
../images/Emo10.gif

אני מבינה אותך ויודעת שאת מרגישה עכשיו הכי נורא בעולם :( לא יודעת למה, החושים שלי אומרים לי שעם כמה שזה כואב, את צריכה להחליט להרפות, לוותר. ולא לנסות ליצור שוב קשר. לדעתי רוב הסיכויים שזה ש את תזמי עוד שיחה איתו יגרום לך רק לעוד כאב לב ולא יתן לך את מה שאת צריכה... מצד שני, אם אחרי 8 חודשים, זה עדיין כל כך כואב לך ומציק לך אולי את כן צריכה את קלוזר. ואם כן, את כן צריכה להתקשר אליו, לדבר איתו, ולהוציא הכל. ולשמוע את התגובה שלו. אולי רק אחרי זה תוכלי באמת להמשיך הלאה.

למעלה