אוף

morrr

New member
אוף

פתחתי לי ולאסף פתיחה הכל יצא זבל הכל נורא ואיום ואני יודעת שזה מה שפתחתי נכון אני רע לי לא טוב לי . יצא נורא האם את רואה פרידה ביי א ני עצבנית

desire

New member
רוצה לעזור....../images/Emo24.gif

הייתי רוצה לדעת איזה קלפים יצאו לך, אולי אני אוכל לעזור לך :)

morrr

New member
אוף

סיום טואטלח של המערכ ת ביני לבינו אני מתה אני גמורה יש לי התקפת אולקוס

morrr

New member
הכל יצא שלילי

אסור לי לפתוח לעצמי. יצאו קלפים נוראים עשיתי פריסה קלטית וקלף 10 ואחרון יצא 10 חרבות בא לי למות היו 10 מוטות 8 חרבות השטן 7 חרבות 7 מוטות ושמונה גבעים השאר לא התיחסתי כבר אני ממוטטת אשמח לכל עזרה אבל מהר בבקשה תודה תודה תוד אבל אני פתחתי לעצמי וזה תמיד גרוע שאני עושה זאת אוף

desire

New member
הי מור

את יכולה להגיד את המיקומים שיצאו הקלפים האלה? זה יעזור לי יותר טוב לפני שאני אגיד משהו שהוא לא בדיוק נכון

desire

New member
עצה

אם המערכת היחסים שלה לא טובה אז תשאלי את הקלפים איך תוכלי לשפר אותה וככה תוכלי גם לראות מה הולך בצד השני

morrr

New member
תודה חמודה

תודה על העצה אני יעשה זאת שבת שלום ומבורך

desire

New member
הי מור

מור לפי הקלפים שיצאו לך נראה לי שאת נאבקת ורבה עם אסף המון , את מאוד תקיפה אליו ואת חושבת שאת צודקת כל הזמן. ונראה לי שהוא מתנגד לזה. לא? ובגלל זה את מתענה כל הזמן, מפחדת להתמודד עם הדברים.את מבולבלת , אבודה, מתלבטת ולא מבינה מה קורה בקשר בינכם וקלף השטן מחזק את זה - חוסר התקוה שלך, פוחדת שהוא ינתק את הקשר בינכם (קלף 8 מוטות). קלף 10 מוטות במיקום 10 מראה על המשך מאבק וחוסר מנוחה. אחרי שתפתחי כפי שהצאתי לך - איך לשפר את מערכת היחסים בינכם, תוכלי לראות אם בכלל יש מה לשפר. אשמח לשמוע תגובה לגבי הפירוש שלי ולגבי הפתיחה שהצעתי לך - אם עשית אותה. בהצלחה

desire

New member
מור

התבלבלתי. במיקום 10 - 10 חרבות ולא עשר מוטות: מראה שלא יכול להיות כבר יותר גרוע ממה שעכשיו. את יותר מידי שמה את צרכיו של אסף במקום ראשון, ואת מרגישה מעין סמרטוט. הצעתי לך - בלי רחמים עצמיים - תעלי למעלה ותשקיעי בעצמך!!!

morrr

New member
כל מה שאמרת צדקת

אני באמת ינסה מה שאמרת פשוט היתיי ממש במצב רוח רע אני ישאל ויתן לך תשובה תודה

morrr

New member
אוקי אלה הקלפים לפי הסדר

אני ממש לא מבינה מה אני צריכה לעשות ואייך לעשות שונוי לפי הקלפים שאלתי מה השנוי שאני צריכה לעשות והנה הם הקלפים לפי הסדר: הקיסרית 6 חרבות the high priensess מוטות 10. 5 מוטות. מלכת המוטות. page of הגבעים. השמש. gustice. והאחרון 9 מטבעות. לי ממש זה לא אומר מה השנוי שאני צריכה לעשות הלואי ולך זה יאומר תודה ושבת שלום

desire

New member
מור מצטערת שלא כתבתי קודם ../images/Emo20.gif

הנה מה שאני הבנתי... קיסרית - מראה את האהבה אל אסף כאל אהבת אמא (עם כל התכונות הנלוות), כמו כןקלף זה מרמז שאל לך לדאוג יהיה טוב. 6 חרבות - צריכה לאסוף את כל השברים מהקשר ,לצאת, מהדכדוך שאת שרויה בו, להתחיל להתמודד עם הקשיים, לראות דברים באור חיובי יותר - שינוי בגישה שלך. קלף זה מסמל גם את הרצון שלך בסיוע ויעוץ של מישהו מבחוץ. כוהנת גדולה - את יודעת שאת צריכה להיות סבלנית, לתת לדברים לקרות ולזרום, (אולי מעורב פה צד שלישי?) 5 מוטות - את צריכה להניח לכל הריבים, הויכוחים והביקורת לאסף (די מחזק הקלף הזה שמעורב פה צד שלישי). 10 מוטות - מראה שעל פני השטח את לוקחת את הנטל , האשמה עלייך, את זאת גם שבעקרון יוזמת את הריבים. כי אלו מובילים לכישלון הקשר. מלכת המוטות - את צריכה להיות יותר עליזה, עם מרץ ובטחון - כי רק ככה את תכתיבי את מהלך הדברים. (האם אסף מזל אריה?) משרת הגביעים - פשוטו כמשמעו את מאוהבת באסף את רגישה, רומנטית, אינטימית , בעלת אינטואיציה גבוהה (האם את מזל דגים? בכל אופן יש לך אופי כזה) שמש - האם יש ביחסים שלכם קשר לכסף וחומריות? כאן קצת לא מובן לי. צדק - את צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמך, לקחת אחריות ולהחליט מה מתאים לך, ולקבל עם זאת את תוצאות מעשייך. לפעול מתוך הגיון לא רגש. ואל תפחדי להתפכח מאשליות - עדיף מאשר להיות עיוור... 9 מטבעות - הקלף מראה על מערכת יחסים טובה בעיקרה, אלא שהיא נפגמת ע"י דבר מסויים, ושום יש כאן עניין שקשור לכסף או חומריות. את צריכה להפגין שליטה עצמית, איפוק, ויש כאן עניין של הקרבה, לעשות הכל צעד צעד, רק ככה הדברים ישתפרו. בכל אופן שישה לך רק טוב.. מקוה שעזרתי. אשמח לתגובה בקשר לפריסה

morrr

New member
שינוי

ראשית תודה בכל מקרה אני בת מזל תאומים ואסף בן מזל סרטן וכן יש הרבה אנשים שבחוץ שמתנגדים לקשר ביננו וכן יש לי כסף אבל זה לא נוגע לאסף בכלל כי הוא לא נוכל. הייתה לאו אישה והוא התגרש ממנה לפני שנה לדעתי הוא מפחד מאמא שלו ומבקורת סביבתית כי יש אפרשי גיל גדולים כמובן שאני הרבה יותר מבוגרת כמו אמא הפריסה שלך לא רעה בהקשר לאשליות איין לי שום אשליות יש לי רצונות אבל מן הסתם הן לא יהיו בכל מקרה יקרה את הולכת בדרך הנכונה אריה זה אבא שלי ולכן ראית אריה גם באופק אני אריה בהקשר לדגים היית קרובה גם זה מזל מים יום נעים ותמשיכי ללמוד.

למעלה