אוף..

• פותח הנושא Abis
  • פורסם בתאריך

Abis

New member
אוף..

אני עובד בתור בן שירות כבר חצי שנה בבית חולים. אני לא ממש יכול לספר באיזו מחלקה אבל זה גם לא רלוונטי, רק אומר שזו מחלקה מאוד קשה מבחינה נפשית. אני עובד 8 שעות ביום, כל יום למעט יום שישי...ושבת כמובן. מאז שנכנסתי לעבוד במקום, הייתי בן שירות יחיד. תקתקתי עבודה בצורה מצויינת והיחסים עם האחראיות היו מעולים. אחרי 4 חודשים שהייתי לבד בעבודה, הגיעה עוד בת שירות, כי זו עבודה ל2. מאז, כל פעם שאני מבקש לצאת חצי יום, עושים מזה ביג דיל, אם אני חולה, עושים מזה ביג דיל, אפילו כשסבתא שלי הייתה בטיפול נמרץ והלכתי לישון בבית חולים איתה היו עם זה בעיות. איכשהו..תמיד אני יוצא לא צודק ולא אחראי למרות שאני נותן את כל כולי לעבודה הזו ואני משתדל להיות הכי מתגמש שיש. יש ימים שאני אפילו נשאר כמה שעות יותר כדי להספיק הכל...אף אחד לא מעריך את זה, אפילו לא טיפה. רכזת השירות שלי, גם היא בעד האחראיות בבית החולים מה שגורם לי ליותר תסכול. אני מאוד אוהב את העבודה שלי, אבל היחס של האחראיות אלי גורם לי לא לרצות להגיע בכלל לעבודה. מצד שני...כשהבת שירות שאיתי חולה ולא מודיעה, הן מעלימות עין, כשהיא יוצאת באמצע היום, הן מעלימות עין, כשהיא פתאום לא מגיעה, הן מעלימות עין, ואפילו כשהיא מגיעה שעתיים באיחור, הן מתעלמות. ניסיתי לדבר איתן, אך הן מאוד מקיפות ומכחישות הכל. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות עם זה. אני אדם שמאוד אוהב להסתדר עם כולם ומאוד חברותי. לא ציפיתי שככה יראו היחסים שלי עם האחראיות. מה עוד אפשר לעשות?

אולי

תבקש לעבור לבית חולים אחר או למחלקה אחרת
תנסה לברר עם מנהלי שאר המחלקות אם הם זקוקים לך. ושיבקשו שתעבור אליהם. לגבי רכזת השירות, תהיה תקיף כלפיה, ותאמר לה שהגיעו מים עד נפש, ושאם היא לא תטפל בזה אתה תפנה למנהל שאחראי עליה ותתלונן שהיא לא עוזרת לך.
תעדכן אותנו במה שעשית ובתוצאות. אנחנו פה בשבילך. כל הכבוד לך על העבודה החשובה שאתה עושה

Abis

New member
אז זהו ש..

הקטע הוא שאני מאוד מאוד אוהב את העבודה שלי. זו עבודה קשה מאוד אבל עם סיפוק שלא יאומן. אני מוכן לספוג את הכעס על האחראיות בשביל להישאר שם לאנשים שזקוקים לי. הקטע הוא שאני שומר על סוג של איפוק, אבל היום נחנקתי מדמעות מרוב תסכול. הזלזול, התקיפות והחוסר הערכה שלהם כלפי ממש בלתי נסבלת. אני יודע שרק כשאסיים את שנת השירות שלי שם, הם ישימו לב לחיסרון. שזה ממש עצוב. אני לא יכול להכנס ראש בראש עם הרכזת. עשיתי את זה לא פעם וחוץ מריבים וצרחות, זה לא הוביל לכלום. אם אני אעביר את זה הלאה, היא תלכלך עלי, וההנהלה בטוח גם תאמין לה. היא ממש בלתי נסבלת.

באמת בעיה../images/Emo4.gif

אם אתה לא רוצה ללכת איתם ראש בראש אין לך הרבה פיתרונות. כי בסה"כ אתה אוהב את העבודה, השאלה היא האם אתה יכל לעשות את אותה עבודה במקום אחר או במחלקה אחרת. בכל מיקרה תנסה לא לקחת ללב כל כך. חבל על העצבים. יש לך עוד שנה לסבול אותם. תנסה לברר למה הם מתיחסים יפה לבחורה שעובדת איתך ואליך לא.

Abis

New member
איממ..

האמתי שיש לי הרבה השארות... בכל מקרה אף אחת מהן לא מוצדקות. ניסיתי איכשהו לפתוח את הנושא אבל הן ישר התנפחו והתחילו לצרוח...מה שעוד יותר חיזק את המחשבה שלי שהן מפלות בינינו. זה יותר אחראית אחת שהיא הראשית מאשר שאר האחראיות. שאר האחראיות מחממות את האחראית הראשית עלי ואז מתחילים הבלאגנים.

למעלה