אוף ........

bamba 19

New member
אוף ........

אני כבר על סף יאוש שנה וחצי של דלקת בטביאליס פוסטריור וחודש של טייפ .... ולא היה שיפור בכלל אתמול התחלנו לעבוד על חיזוק הברך אולי הבעייה משם ומסיום הטיפול הכאב מטורף ממש לא מצליחה לתפקד ולא משנה אם בישיבה או עמידה הכל ממש כואב. העניין הוא שהאורטופד אמר שאם הפיזוטרפיה לא עוזרת הולכים לניתוח ואני ממש חוששת כי אני צעירה (17) וכל החיים לפני ואני חוששת לנזק תמידי. מישהו יודע באיזה ניתוח מדובר ? ומה עוד כדאי לנסות? בתודה בת-אל

דלקת גידים

הטיפול הראשוני בכדורים נוגדי דלקת, מנוחה, מדרסים וסדים שונים. אם אין הטבה ניתן להזריק קורטיזון. אם לאורך זמן אין שיפור שוקלים ניתוח, יש מגוון שיטות שונות. את צריכה לשאול את הרופא מה בדיוק הוא מתכנן.

bamba 19

New member
תודה ו..........

כדורים נוגדי דלקת לא עלו על הפרק בגלל בעיות בקיבה. מנוחה כמה שאפשר במסגרת בית ספר (מעברי כיתות ובניינים ברדיוס די גדול) ומדרסים יש עשיתי לפני חודש . הבעייה העיקרית כעת היא הכאבים כל נגיעה קטנה באזור מקפיצה אותי. הרופא המטפל העלה אפשרות לניתוח רק בדרך אגב..... מהן המלצותיך להמשך כרגע להמשיך עם הטייפ ? מנוחה מוחלטת ? חשוב לציין שישנה גמישות יתר די משמעותית(לפי הערכת הפיזוטרפיסט) בתודה בת-אל

למעלה