אוף =(

lolita205

New member
אוף =(

המורה להיסטוריה החזריה לנו היום את המבחנים. קיבלתי 53 ידעתי שאני אקבל ציון נמוך.. אבל חשבתי בסביבות של ה-60,65 לא ציפיתי ל53... ממש התבאסתי בעיקר בגללי.. לא עניין אותי הציון, המורה, אל עניין אותי כלום. עניין אותי שקרעתי את הצורה בשביל המבחן הזה ולמדתי וסיכמתי וקראתי והייתי מוכנה ב100 % למבחן הזה.. ואז במבחן פישלתי. וזה תמיד קורה לי וזה מה שמייאש אותי.. בלשון הלך לי מעולה, גם במתמטיקה והיום בערבית.. אבל דווקא במבחנים האלה כמו היסטוריה וספרות אני תמיד נדפקת. חזרתי הביתה והתחלתי לבכות.. הייתי ממש מבואסת. הציון הזה עשה לי כל-כך רע.. כי התאמצתי והשקעתי וכלום. ואמא ואבא עשו איתי שיחות עידוד ואמא רוצה לדבר עם בי"ס, אבא קרא את התשובות ואומר שמבינחת ידע ידעתי את התשובה.. אבל המורה כנראה ציפתה לתשובה יותר עניינית ומפורטת, אז אמא רוצה לדבר איתה ולראות מה אפשר לעשות כדי לשפר את הציון.. כי המורה רואה שאני משקיעה והיא יודעת גם שקשה לי.. אז אולי אפשר לעשות משהו. יש לי גם ביום שלישי עוד אבחון.. לראות אם יש לי זכאות למבחן מותאם אישית. אם כן אז זה יעזור לי גם בהיסטוריה וגם בלשון.. אבל זה כבר נראה ביום שלישי. בקיצור פשוט ישבתי בבית ובכיתי, הרגשתי רע, עם עצמי, איכזבתי את עצמי ורק את עצמי, לא אפחד אחר! וזה מה שהכי קשה לי... שאני פוגעת בי ומאכזבת את עצמי ולא אף אחד אחר... עכשיו אני מרגישה יותר טוב (אמא לקחה אותי לקניות.. דבר שתמיד מעודד אותי) ובערב אני יוצאת עם חברים לבלות... ולגבי היסטוריה. נראה כבר. נקווה לטוב. מצטערת על המגילה פשוט הייתי חייבת לספר ופה זה נראה לי המקום המתאים.

את תתיאשי

אני קוראת את כל מה שאת כותבת ואף פעם לא הגבתי. מעניין לקרוא את מה שאת כותבת,הבת שלי צעירה והיא לא מתארת אף פעם מה היא מרגישה,לפעמים דרך הדברים שאת כותבת אני מצליחה להבין אותה.אז אל תתיאשי,יהיה בסדר.אני מקווה שתבלי ותהני.

zivadina

New member
הצעה

קודם כל, טוב שאת מנסה ללמוד מן השגיאות. רק ככה תתגברי עליהן. אחת הבעיות של ADHD היא חוסר יכולת להתמקד בעיקר. אולי גם כאן הייתה בעייה כזאת, ששפכת את כל הידע שלך ולא תמיד לעניין? מציעה לך לבקש מן המורה פגישה אישית ולנתח ביחד את התשובות שלך. אני בטוחה שאחרי הפגישה הזאת תדעי מהי הבעייה, ואז נשתדל למצוא לך מנחה טוב לאסטרטגיות למידה. ושוב אני ממשיכה להחזיק לך אצבעות!!!!

lolita205

New member
תודה רבה.

תאמת לא חשבתי על זה אבל זה נשמע לי דווקא אחלה לנסות לשבת עם המורה ולדבר איתה... ושוב.. מקווה רק לטוב.

למעלה