אוף!!!!! :( :( גמני רוצה להיות קיבוצניקית
B blackspot on the sun New member 14/9/05 #3 אני מזהיר - זה הולך להיות פלצני: את יכולה להיות כאן ולהרגיש קיבצניקית... ברוכה הבאה :0)
B belle B New member 14/9/05 #7 תודה.. ובינתיים נותר לי רק לחרוש על הקיבוץ של ידיד שלי ולחפש שם חתן ... חחחח...
S S u p e r S h e e p New member 14/9/05 #4 אני מוכנה לתת לך קצת../images/Emo163.gif מאכילת החינם ומהרחרחנות הטבעית [שיש הקוראים אותה רכלנות] רוצה? כי אלה הם בעצם המרכיבים הפשוטים לקיבוצניק נורמאלי. נכון?
אני מוכנה לתת לך קצת../images/Emo163.gif מאכילת החינם ומהרחרחנות הטבעית [שיש הקוראים אותה רכלנות] רוצה? כי אלה הם בעצם המרכיבים הפשוטים לקיבוצניק נורמאלי. נכון?
S shahf New member 14/9/05 #6 אכילת חינם הם מרכיבים של קיבוצניק רק בבארי כנראה שאתם חיים באיזשהו סרט שכולם אוכלים חינם אבל רק בבארי אוכלים חינם
אכילת חינם הם מרכיבים של קיבוצניק רק בבארי כנראה שאתם חיים באיזשהו סרט שכולם אוכלים חינם אבל רק בבארי אוכלים חינם
S S u p e r S h e e p New member 15/9/05 #8 הלו! שחף..../images/Emo163.gif מה עם מעגן מיכאל? וחצרים? הא? הא? הא???? [אזמה אם הם בהפרטה העיקר שהם עשירים]
הלו! שחף..../images/Emo163.gif מה עם מעגן מיכאל? וחצרים? הא? הא? הא???? [אזמה אם הם בהפרטה העיקר שהם עשירים]
ג גמדונת קיבוצניקית New member 15/9/05 #10 נמנמ יש להם חשמל חינם...אני תמיד קופאת מקור אצלם כי המזגן דלוק תמידית
M MsUnderstood New member 14/9/05 #5 מה שיוצא אני מרוצה../images/Emo3.gif העבודה משפיעה עלי את מוזמנת להישאר איתנו בכל מקרה