אוף!

TuTyBoP15

New member
זה די מעצבן להעיר לך כל הזמןןן

את צריכה ללמוד לשרשררר זה קורה כל הזמן איתך
אני לא אחת עצבנית שמתנפלת על אנשים אבל כבר נמאס לה סביר לך יפה כל הזמן...תלמדי לשרשר בבקשה

shucina

New member
אבל הסברתי לך כבר מיליוני פעמים !

אני בטוחה שבטאגליין או בתקנון יש איזה הסבר לפחות תפסיקי להציק לכולם עם זה זה נהיה ממש מעצבן ! את לא יודעת לשרשר אז עד שלא תמצאי הודעה שמלמדת איך לשרשר אל תפתחי הודעות חדשות סתם !

TuTyBoP15

New member
הנה אומנות השרשור תיכנסי בבקשה

בתמונה הזאת יש לך הסבר מצויין איך לשרשר תגובות למקום הנכון!! בבקשה תלמדי את זה טוב
כדי שלא יווצרו מצבים כאלה נוספים בעתיד

bar in love

New member
נצל"ש שאלההה

תגידוו נכון ברוברטה צבעה את השיערלאדום ומיה השיער שלה ניהיה יותר בלונדיני כזה אז זה בעונה ה1 או ה2?

bigmomentom

New member
גבי אתה טועה ומטעה

שתיהן צבעו את השיער עוד בעונה הראשונה. ומאז לא מפסיקים להתעסק להם בשיער. תסרוקות שונות וגוונים שונים של אותו צבע.

bar in love

New member
תודה!! ועוד משוו

נכון במורדים בעונה השניה מריצה גוזרת את הראסטותת אז מה פה הם לא יעשו ת'קטע הזה??

TuTyBoP15

New member
לא../images/Emo70.gif

כי רוברטה לא עשתה ראסטות..היא צבעה את השיער.. מי יעשה ראסטות???? זה שיגעון לעשות דבר כזה..זה כזה גועל נפש

bar in love

New member
לקמי שום דבר לא מגעילל!

מה הקשר זה חלק גדול בעלילה אני יודעת שהיא לא עשתה ראסטות השאלה היתה מה יעשו במקוםם

סוכריה16

New member
לא יעשו אז. כי קמילה רצתה לעשות

ראסטות כי היא תמיד רצתה עוד מימי קטנטנות .. חח.. ואז ברבלדה היא עשתה.. אבל דולסה לא רוצה.. אז לא יהיה...

bar in love

New member
אז מה היא תעשה שהיא תגלה

על אבא שלה? או שהם יורידו את הקטע עם האבא לגמרי?

TuTyBoP15

New member
תעשו טובההה

ותפסיקו עם ה"לקמי שום דבר לא מגעיל" וכל השטויות האלה לפי דעתי זה מגעיל
מתי תבינו שאתם לא יכולים לשלול דעות של אחרים
ולא התכוונתי שזה מגעיל שמסתכלים על זה..זה מגעיל לחיות עם זה
איך אפשר...לא לחפוףףף לחיות עם חבלים על השיערר בעע

סוכריה16

New member
גם לדעתי זה מגעיל!

אני הייתי עצובה שהיא עשתה כי יש לה שיער מדהים, כמו של דולסה חלק חלק כזה, עם מלא ברק.. למה לעשות ראסטות!?

TuTyBoP15

New member
אמממ....

אני אהבתי את התוצאה אחרי שהיא גזרה את הראסטות..הקצר.. והחלק זה פנים מאמי..גם השיער שלי מגיב די טוב לפנים..אבל זה מגעיל לי חחחח לא מתאים.. יש להם שיער טוב שמגיב מאוד טוב לפנים!! לא לכולם מתאים חחח יש כאלה שזה נהיה להם כמו קש..כמו אצל חברה שלי בעעעע

סוכריה16

New member
הקצר הכי יפה לקמילה

גם בעונה השישית היא עשתה קצר.. וחברה שלי אמרה שהיא נראית כמו בן ואני אמרתי שהיא הכי יפה שיש ככה, ונכון שתמיד הייתי אומרת את זה עלייה אבל זה באמת היה מדהיםםםם

למעלה