אוף.

אוף.

אני חושבת שכתבתי פה לפני כחודש בערך. למשך תקופה מסויימת נורא התלהבתי מהנושא וכתבתי את החלומות שלי בקפידה, ואז זה קצת נשכח כי הייתי עסוקה (מחנה קיץ, ביקורים של שינה אצל בני דודים שלי, שינה אצל חברות), וזהו. אני שוב לא זוכרת את החלומות שלי. יש מישהו שהצליח לחלום חלום צלול רק אחרי חצי שנה, נגיד? אני כבר מתחילה לחשוב שלא אחצלל לעולם.

sh00sha

New member
שאלה של רצון והתמדה...

שלב ראשון - תחזרי ליומן חלומות. שלב שני - ב.מ שלב שלישי - שיטות את יודעת מה צריך לעשות. תנסי להלהיב את עצמך מחדש! רצון משחק תפקד חשוב. בהצלחה!

יש בעיה,

ביום ראשון אני טסה לחו"ל לשלושה שבועות. איך אעשה שם בדיקות מציאות? כדאי לי לחכות לתחילת השנה?

sh00sha

New member
תראי

אם מאוד תרצי תצליחי להתמיד גם בחו"ל אבל אם לא אניהייתי ממליצה לחכות שתחזרי כדיי שהציפיה להשקיע בנושא תגדל.

silverhawk

New member
תגובה

לא הבנתי מה הבעייה לבצע בדיקות מציאות בחו"ל. יש לך שעון? תשתמשי בו. תמצאי טקסטים מסביב, או שפשוט תחזרי למחבן ההיגיון הישן והטוב. כנ"ל בנוגע ליומן החלומות - מה הבעייה לכתוב אותו בחו"ל?

הבעיה היא בקשר ליומן החלומות,

לא צריך לעבור שלב - שלב? כלומר, את בדיקות המציאות, לא צריך לעשות אחרי שאני זוכרת בבהירות את החלומות שלי? ובקשר ליומן החלומות וחו"ל. אני לא בטוחה שבבוקר יהיה לי זמן לעשות את זה, אבל אולי אכתוב בנקודות את כל מה שקרה, בלי פירוט וניסוח, ולקראת הערב אכתוב את התמונות בפירוט?

silverhawk

New member
לא

בדיקות מציאות את יכולה לבצע ללא קשר לכלום. המטרה שלהם היא לא להוביל לחצלולים כמו ללהרגיל את עצמך לבצע בדיקות (על מנת שתוכלי להשתמש בהן בחלום). בנוגע ליומן החלומות - זה באמת יכול להעיק לפעמים, אז תחליטי מה כדאי לך. אולי באמת עדיף לחכות עם זה - בכל זאת את טסה לחופשה, אבל תנסי בכל זאת לשחזר בבוקר את החלומות במשך כמה דקות.

הוריי,

התעוררתי מהרעש בבית (אחותי יצאה למחנה של שבועיים) לפני עשר דקות. במשך עשר דקות תמימות שכבתי במיטה וניסיתי להיזכר בכל החלום. הצלחתי בבירור לראות שני חלומות, אבל היה ביניהם מאפיין משותף. מים. הוריי! יש לי עוד שני חלומות כתובים ביומן החלומות! כנראה שכל ההתעסקות בנושא עוזרת לזכור את החלומות.

daganly

New member
למרות שאני לא מכיר

שיטות כי כבר הסברתי על הבעיה שלי קראתי בנושא ואני הייתי ממליץ ווילד הכי יעיל והכי טוב לפי מה ששמעתי

למעלה