אוף!!!!

sweetdreams

New member
אוף!!!!

לא יודעת מה לעשות. בעצם אני כן יודעת, אבל זה מרגיש מגעיל. יש לי חברה ממש טובה שגרה בהולנד, ושבוע הבא היא מגיעה לארץ לשבוע בגלל שלאח שלה יש בר מצווה. ובגלל שזה יהיה שבוע מאוד עמוס בשבילה ולא יהיה לה זמן לפגוש את כל החברים שלה בארץ אז היא עושה איזה מפגש עם כולם בבת אחת. משהו בסגנון של להגיד לכולם שהיא תהיה במקום X בין השעות Y, אם אתם יכולים תבואו. עשינו את זה בפעם הקודמת שהיא היתה בארץ, זה עובד, אנשים יבואו. הקטע הוא, שמה זה לא בא לי ללכת. כי היא ממש מעצבנת אותי בזמן האחרון. אנחנו שומרות על קשר בעיקר דרך המייל, ובזמן האחרון היא נהייתה כל כך מתנשאת, שזה כבר ממש מגעיל! היא מבוגרת ממני ב9 שנים, אז מן הסתם יש לה יותר ניסיון ממני. אבל עדיין, לא כל דבר שהיא אומרת צריך להשמע כמו "תאמיני לי שאני יודעת יותר טוב". וזה בכל דבר. בתקופה של הפסיכומטרי, ומתי שרציתי ללכת על תחום עבודה כלשהו, וששיתפתי אותה במה שאני רוצה ללמוד, ושהתחלתי קורס ברמנים, ואפילו עכשיו שהיא ביקשה ממני לבדוק לה איזה מקום למפגש הזה שלה. אז בדקתי בשבילה, ושסיפרתי לה עליו אז התשובה שלה היתה כל כך מתנשאת. כאילו שהפרטים היבשים שנתתי לה לפי מה שהמנהל של המקום אמר לי הם מה שאני חושבת. ואם אני אומרת לה לדוגמא שבמקום הזה צריך להודיע מראש כדי שישמרו לנו מקום אז אני אוטומטית חושבת שזה מתאים לנו. "ולמה את חושבת שאני אוכל להודיע להם מראש?? אני לא יודעת מי יגיע, ובאיזה שעה, וגם אין לי זמן בגלל הבר מצווה של אח שלי...." טוב, אז לא צריך!!! זה את ביקשת שאני אבדוק אז בדקתי!! מה היא רוצה?? בקיצור, אני ממש כועסת ומאוכזבת ממנה בזמן האחרון, וכל כך לא בא לי ללכת למפגש הזה שלה, אבל מצד שני אני יודעת שזה לא יפה. ובכל זאת אני לא רואה אותה כמעט. אז אני כבר יודעת שאני אלך, אבל אני מרגישה כל כך מגעיל ולא בנוח עם זה...

ליאן.

New member
טרחת לומר לה

אי פעם איך התגובות שלה גורמות לך להרגיש? אם כן, איך הגיבה? במידה ולא- אולי הגיע הזמן?

למעלה