אוף!

SwisaGirl

New member
אוף!

אני השנה הזאת עוברת בצפר.. נכנסתי לאתר-לפורום שלהם ולפי השיחה שלהם קלטתי שהם ילדים מסריחים רצח!! אני בטוח לא ישתלב שם מלא ערסים לא מפותחים הלואי שהיה בצפר רק של בנות ולא דתי.. זה היה יכול להיות מהמם אני שונאת לחייך אני לא מתכוונת לדבר איתם.. וככה זה יהיה עד כיתה יב' ורק אז אני יגיד שלום מצוץ בקושי פרקתי ביי!

שלקע

New member
תקשיבי שניה...

אם לא הייתי כל כך מדוכאת כל הזמן הייתי כנראה אומרת לך משהו אחר אבל.. נצטרך להסתפק במה שיש. לדעתי זה רק מה שראית עכשיו כשתגיעי לשם את תראי שיש שמה כמה אנשים נחמדים ותכירי חברות ויהיה פסדר.. עוד פעם אני מתנצלת על התגובה שלי.. אני לא במיטבי..

שלקע

New member
תקשיבי שניה...

אם לא הייתי כל כך מדוכאת כל הזמן הייתי כנראה אומרת לך משהו אחר אבל.. נצטרך להסתפק במה שיש. לדעתי זה רק מה שראית עכשיו כשתגיעי לשם את תראי שיש שמה כמה אנשים נחמדים ותכירי חברות ויהיה פסדר.. עוד פעם אני מתנצלת על התגובה שלי.. אני לא במיטבי..

LiNloSh

New member
אני ישר מצטערת.

אז... אני עברתי 5 בתי ספר בחיים שלי ! עם ילדים נוראיים ואני הולכת היתקע איתם עד כיתה ו'. המורה שנו התפטרה בגללם!והיא לימדה 37 שנים! 37!ובגלל הילדים (בנים) בכיתה המזובלת שלי היא עזבה!עוז(רודף השמלות) קיל את המורה שלי: "בת זונה" "אמא שלך זונה" "הבן שלך דפוק" זה מה שאני שמעתי! אב הבעל הראשון שלה והבן שלה מתו!היה לה עוד סיכוי להישאר! אב בגל הדבר הזה..זה הרג אותה! ואני הולכת להיתקע עם הילד הזה עוד שנתיים...אבל....יש אנשים סוממים שעושים סים בלילה בבית ספר שלנו...טוב קיצר.אם תרצו את הסיפור המלא..אני כאן! ביייי!

Blondi 100

New member
מסכנה..

תראי לדעתי את צריכה לחשוב חיובי
בטוח שתמצאי שם חברות
למה שלא תמצאי
את בטח מאוד חברותית לפחות ככה את נשמעת ואני חושבת שאת תסתדרי מעולה
תודיעי לנו איך היה

אל תשפטי אותם על הרקע הראשוני...

אולי הם לא בדיוק כמו שאת חושבת, אבל יכול להיות שאת צודקת ואם את באמת צודקת- אני בטוחה שיש שם עוד ילדות כמוך שתוכלי להסתדר איתן! מקווה שעזרתי!

למעלה