אוף

צודק

הלב שלי נשבר פעמיים ואני דווקא נהנה לעצבן את כולם חוץ מיזה מילחמת המינים לא תנסה פעם זו אחלה דרך להוציא כעסים פשוט לכעוס כי מגיעה לי כי זה חלק מהרגשות שלי לכעוס לפעמים אני נחמד וליפעמים כועס לפעמים אני אוהבה ולפעמים שונא

s h i r k u s h

New member
../images/Emo12.gif

לזרוק מישהי רק כדי שתדע שגם אתה פעם זרקת ולא רק זרקו אותך?? נראה לי שהגישה שלך לכל נושא האהבה ממש לא הגיונית- שנה גישה ותהנה מהאהבה, וכן לא תמיד זוכים ישר לאהבה, צריך בד"כ לעבור הרבה כדי להגיע לאהבה אמיתית. בהצלחה

את חמודה

אהבתי כבר פעם הבעיה שלך שאת חושבת שכל הבנות כמוך וזה לא ככה . אבל טוב לדעת שיש עוד בנות כמוך . תהיייי בקשר

s h i r k u s h

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif

אני ממש לא חושבת שכל הבנות כמוני, תראה כל אדם שונה ולכל אדם יש ערכים משלו והתנהגות משלו.

Akuna Matata

New member
אולי

אם תשחרר 70 ק"ג של כעסים 50 ק"ג של עצבים ו- 30 ק"ג של ייאוש, יהיה לך מקום ל80 ק"ג של תקווה, שמחת חיים ובשלות לקשר רציני.

HyPeR SoNiC

New member
אהההההההה

אז גם נפטרים מכל החרא ומכניסים דברים טובים לגוף וגם עושים דיאטה ומורידים 70 קילו!?!?! גאוני!!!!!!

Akuna Matata

New member
איך עושים את זה?

עוברים קשה, מאמינים בעצמך, מתרכזים בדברים שבאמת חשובים בחיים, לא מבזבזים זמן יקר על אנשים שלא שווים את זה. העיקר הוא לאהוב את עצמך ולדאוג לעצמך

אה........................

תישמע שמעתי את זה הרבה בחיים וזה כבר הפך לקלישעה כשקשה אז קשה וכל הקלישעות האלה זה רק מישפטים.............

fishey

New member
איזה מצחיק שאתמול ..

ישבתי לי ב"פאב" והאקסית של חבר טוב שלי בכתה לי במשך שעה שהיא שונאת בנים בגלל כל מיני אנשים כמוך ... ניראה לי שאם תהיו אמיתיים עם בן הזוג שיוצאים איתו לא יהיה לכם את כל הבלאגן הזה ...

למעלה