אוף...

דוידו 16

New member
אוף...

אני מפחד ללכת לישון אני מרגיש לבד מדי בשביל להרדם יש פה מישהו?

דוידו 16

New member
יש לך איזה עצה או עידוד בשבילי?

אם בא לך להבין את הבעיות שלי יותר אז תקראי את השרשורים שלי בפורום תמיכה נפשית לצעירים אבל גם אם אין לך כוח אז זה שהגבת זה כבר מעודד אותי, תודה

פנינה 21

New member
היי

גם אני כותבת בפורום של תמיכה נפשית לצעירים לפעמים עצה אין לי ועידוד הלילה אני זקוקה לו בכמות הגדולה ביותר שאפשר להשיג..אבל אני מוכנה לנסות לעודד גם אותך באותה הזדמנות.. אם אתה רוצה לשלוח לי מסר או הודעה באיסיקיו אתה מוזמן

דוידו 16

New member
זאת הבעייה

כי אמא שלי ניתקה לי את האינטרנט אז (אני כותב מהפלאפון) וזה עוד יותר מחזק תהרגשה של הלבד כי באי סי קיו יש לי עם מי לדבר אבל בכל מקרה אם את צריכה עידוד אז יש לך ממני חיבוק ואם את רוצה אני פה להקשיב לבעיות שלך ולנסות לעזור

פנינה 21

New member
אתה לא יכול לקרוא בלוגים ?

בדרך כלל אני אומרת לאנשים שהתשובות שם.. היה לי ערב די קשה שילוב של התאריך של היום שמתחיל עכשיו(5.6)ודברים שהוא העלה ואני ממש מרגישה לא טוב עכשיו וברור לי שזה נפשי לגמרי .. אני חייבת ללכת לנסות לנוח קצת .. אני מבינה שאין לך עם מי לדבר אני צודקת? אני ממש מקווה שאתה לא כועס אני פשוט חייבת לנוח קצת עוד מעט כבר יבוא מישהו לפורום אתה לא תיהיה הרבה זמן לבד כאן אל תדאג.. בכל מקרה לילה טוב לך..

דנטל

New member
אולי כדאי להתקשר לערן או משהו כזה?

לפחות שיהיה עם מי לדבר.

פנינה 21

New member
האמת שעל הפתרון הזה לא חשבתי..

זה יכול להיות רעיון ללילות כאלה..

פנינה 21

New member
אני לא יודעת אפילו אם עונים שם

בלילה.. בשבת אני יודעת שעונים כבר התקשרתי אליהם בשבת באחד המשברים היותר קשיים שלי.. על הלילה לא חשבתי ובאמת מענין לנסות לראות אם יענו שם באיזה3 לפנות בוקר..

דנטל

New member
לדעתי הם חייבים לעבוד 24 שעות

בגלל שיש הרבה פניות של נוער עם מחשבות התאבדות.

black hock

New member
אני הולכת בדיוק לישון כי יש לי מחר

בגרות אבל
וקבל עידוד וירטואלי ממני

למעלה