אוף ...

galit3880

New member
אוף ...

היי ח'ברה אתם לא יודעים אני כל כך מתה לדבר איתו והוא שבוע וקצת כבר לא נכנס לאי סי קיו איפה הוא ? לאן הוא נעלם לי ? פעם אחרונה שהוא לא נכנס לתקופה של שבועיים זה היה בזמן שהוא נפרד מחברה שלו אבל בגלל בעיה בריאותית הוא גם חזר אליה אחרי שבוע וחצי אני מתה לדבר איתו ,רק לשמוע מה עובר עליו , ואולי גם איך שהוא להוציא ממנו את הטלפון שלו אין לי למי לרשום את זה ולהגיד למישהו שאני כל כך מתגעגע ומחכה בקוצר רוח לראות את הסימן שלו מהבהב לי ברשימה .. ואז שכל ליבי יפמפם כמו שאף פעם לא קרה לי ...(אולי רק איתו ) אני לא יכולה להשאיר לו עוד הודעה כי זה יראה שאני ממש רוצה והוא יחשוב שאני ממש קרציה , למרות שהוא תמיד שמח לקרוא את ההודעות שלי וזה עושה לו חום בלב זה מה שהוא אמר לי אוף איפה הוא ???? אני כבר מנסה לצאת כמה שיותר מהבית רק לא להיות ליד המחשב כי זה מעצבן אותי ... ומנסה להמשיך הלאה אבל זה קשה שאיך שהוא רגש מסויים מחכה לו איפה הוא איפה ? אוהבי אני מתגעגעת ומתה לפגוש אותך ולדבר איתך תכנס לפה או צלצל אליי האוהבת

גלית...

כמה שיותר תקווי ותצפי, כך תתגעגעי יותר נסי לחשוב על משהו אחר, לצאת מהבית, להיות עסוקה בעניינים אחרים... הזמן לא עובר כשמסתכלים בשעון...תני לעצמך לחיות במקום לחכות ולצפות לו...

galit3880

New member
זה מה שאני עושה

אני כל הזמן יוצאת מהבית מנסה לא לחשוב עליו אבל כל כך בא לי לדבר איתו ... לפעמיים אני חושבת על הרגע שהוא יכנס ונדבר שעות כמו שעשינו עד לא מזמן ... רק השאלה שעוברת לי בראש האם מעניין אותו שאני פה ... או שמה לא ... ואם הוא בכלל זוכר שאני קיימת , או שמשהו קרה למחשב שלו , מה קרה שם , אני רוצה לדעת ולהבין יצאתי עם בחורים מאז והוא יודע שאני הולכת לצאת עם זה ויכול להיות שבגלל שהם לא כל כך מושכים אותי אז אני מתגעגעת אליו יהיה טוב .... אני בטוחה וכשהוא יכנס אם זה יקרה (למרות שאני מנסה להוריד מעצמי את הציפיות לזה) אז אני יספר לכולם ... אז שיהיה חג שמח ונדבר ותודה

רציתי להגיד לך

שאני יודעת מזה לחכות שעות עד שמישהו יתחבר, וכמה מעצבן זה כשזה לא קורה.. במיוחד כשהבנאדם לא מתחבר ימים שלמים, ואז את כבר מתחילה לתהות אם באמת אכפת לו ממך, או שמא לא ממש.. לי היה סיפור דומה, אבל אני הבנתי שאין טעם לחכות. כמה שיותר תחכי ותשבי שם זה יותר יעצבן. בסופו של דבר מבינים שזה לא שווה את זה ושאם הבנאדם השני כל כך עסוק, או שפשוט לא מספיק חשוב לו להתחבר, אז לא צריך.

galit3880

New member
אני יגיד לך משהו ...

האמת שנראה לי שהבנתי איפה אני עומדת פה יש לי שניים רעיונות בנושא 1. הבחור נפרד מחברה שלו אחרי שנתיים והרבה אנשים כעסו עליו בזמן האחרון אז הוא פשוט החליט לקחת לעצמו קצת חופש ... מהכל ... 2. יכול להיות שאני לא מעניינות אותו יותר אז הוא החליט לפרוש האמת אפשרות 1 עומדת לי עכשיו על הפרק ... אבל אני בדרך להיות באפשרות 2 אמרתי לעצמי שאני מחזיקה את עצמי עוד חצי שבוע לראות מה איתו ואם הוא לא נכנס לפה ... אז כנראה שהוא לא שווה להיות איתי , ואם הוא ממש ירצה להיות איתי .. אז הוא יודע את הטלפון , כתובת ופאלפון ... כך שלא יהיה לו בעיות ואני ימשיך את חיי כמו גדולה שיהיה לך בהצלחה במשך ...

למעלה