אוף

sixties

New member
אוף

לבעלי יש הרגל מגונה של לשכוח את עצמו היום הוא הלך להרצאה שהייתה אמורה להסתיים ב 3:30 היו לנו תוכניות לצאת עם זוג חברים הערב רק בשעה 10:00 הצלחתי (אני!!!) לתפוס אותו בטלפון, הטלפון היה סגור כל היום, הוא אפילו לא חשב עלי לשניה, הוא אמר שהוא פשוט שכח את עצמו.... זה קורה לעיתים קרובות, קרובות מידי.. אני חושבת לעזוב את הבית בשבועות הקרובים. האם אני מגזימה?

מגזימה

שאלת שאלה האם את מגזימה ומן הסתם צפית לתשובה כנה, ובכן לדעתי את מגזימה. למה? כי יש כמה דברים לעשות לפני עזיבת המערכה. קדם כל כדאי לחשוב ביחד מה גורם לשכחה הזאת? האם זו תופעה שקשורה רק לקשר אתך? האם תופעת השכחה הייתה מוכרת גם בעבר? האם הוא מודע למצבו? האם הוא מוכן לקבל עזרה? האם הוא מודע למה שזה עושה לך? בקיצור מה שאני מנסה לומר הוא שכדאי לעשות בירורים ביניכם ואם זה לא יספק אותך לערב אדם מקצועי לפני שגומרים עניין. אני חוזרת על מה שאני נוהגת לומר בהרבה מקרים:קל יותר לסגור דלת מאשר להתמודד עם הבעיה כדי לפתור אותה. הדרך השניה אומנם ארוכה יותר אך כדאית, כדי לדעת שעשינו הכל לפני.... בהצלחה!

sixties

New member
תודה על התשובות

תופעת השכחה החלה רק השנה, אנחנו נשואים כבר 5 שנים אמרתי לו כבר בעבר שאם הוא רוצה להשאר עד מאוחר עם חברים אין לי בעיה עם זה , רק שיתקשר ויודיע. מה שהכי מעיק בכל העינין, שהוא יכול להשאר עם חברים עד מאוחר, ואפילו לא לחשוב לשניה שאני מחכה לו, או דואגת לו. כמו שאמרתי, זה קורה לעיתים קרובות, והבהרתי לו שהמצב לא מקובל עלי, אבל הוא ממשיך בשלו, ומבקש סליחה כל פעם. לצערי, אני חושבת שזה נובע מחוסר אהבה אלי, כי כנראה שהוא אוהב להיות עם חברים יותר מלהיות איתי, והוא אף פעם לא מתגעגע אלי

בעל שוכח

יש לך מספר אפשרויות תגובה לפני שתקומי ותעזבי אתה זוגיות, קודם כל אם בעלך שוכח להודיע לך, אולי ייתכן שאת "לוחצת" עליו ומעוניינת לדעת היכן הוא נמצא "כל הזמן", ופשוט נמאס לו "לדווח" לך על כל צעד ושעל, אחד הדברים שאת יכולה לעשות הם: כאשר אתם קובעים משהו והוא לא מגיע פשוט לעשות את זה לבד, תתחילי גם את בעיסוקים משלך בלעדיו, ופשוט "תחזירי לו באותו מטבע" גם לך מותר שיהיו חברות משלך למשל קבעי עם חברה מבלי להודיע לו מבלי לדווח לו וחזרי מתי שאת רואה לנכון, אולי כאשר הוא "יאכל" את מה שהוא מאכיל אותך הוא יבן למה את מתכוונת... בנוסף כדי "לפקוח עיניים" כלומר האם הוא "נעלם" בימים קבועים בשעות קבועות בערך פחות או יותר...... אז ייתכן שיש דברים בגו....

seeyou

New member
../images/Emo11.gifלבעלי יש הרגל מגונה של לשכוח

אם הוא זקן ייתכן שהוא סובל ממחלת הלצהימר... אם הוא עדיין צעיר עם "כוח במותניו" אז אני מניח שיש הסיבה היא ב"מרצה " סקסית... באיזה מקום מתחילים הרצאה ב:15:00 ומסתיימת ב: 22:00 ? האם ביחסים האינטימים איתך הוא זוכר או גם זה שוכח?

יעלעל

New member
אוף

מאחר ואת אומרת שהוא התחיל לשכוח בשנה האחרונה, יתכן וזאת בעיה זכרון אמיתית ואז צריך לבדוק. אבל שיחה כנה גם יכולה לעזור. לשאול מה קורה? אולי לא טוב לו? אולי יש בעיה אקוטית? ואולי יש מישהו מהצד? לפני שעוזבים יש צעדי ביניים אבל צריך לברר מה הסיבה ל"שכחה" הפתאומית הזאת. זה נראה לי (אם זה לא משהו רפואי) כמו ניסיון לומר לך משהו. תנסי לתרגם מה הוא אומר לך. יעל

sixties

New member
אין לו בעית זכרון פיסית לצערי

לדעתי, אני ממש לא מנדנדת לו בקשר לאיפה שהוא נמצא מספיק לי שיתקשר או שישלח הודעה אם הוא עומד להגיע מאוחר אף פעם לא " אסרתי" עליו לצאת עד מאוחר. אני חושבת שזה לגיטימי לדעת איפה ומתי הבעל יחזור הביתה. לצערי שוב פעם הוא לא הודיע לי כלום, ואני יושבת בבית בחצות ואין לי מושג איפה הוא נמצא. אני חושבת שהתנהגות כזאת היא פשוט לא נורמאלית... וכן, יש לי חיים משלי, אני עובדת בעבודה מעולה ומפרנסת את הבטלן ששותה עם חברים כל ערב, לפחות זה מה שהוא אומר. אני חוזרת הביתה והכל מסריח, ואז האדון מגיע בחצות+ כי הוא פשוט שכח את עצמו... נראה לי שהוא משקר בקשר ליציאות האלו אבל חוץ מלבלוש אחריו מה יש לי לעשות???

למעלה