אוף!!

תלאבובה

New member
אוף!!

למה הם לא יכולים להגיד לי קודם שהעבודה בעזריאלי?! למה הם לא יכולים להגיד לי קודם שהם חייבים מישהי עם נסיון?! עוד יומיים נשרפו.. ועדיין אין עבודה. מעסיקים - במכירה ובמלצרות משיגים נסיון תוך מקסימום שבועיים. אז די כבר!

שריונר 7

New member
לכי לאזור יהודה מכבי

כל מטר יש שם בית קפה שצריך עובדים. כנל ברחוב באזל. או בארלוזורוב. אם את רוצה אני עובר שם די הרבה אני יבדוק לך ..

תלאבובה

New member
אממ תודה!

יהודה מכבי - הייתי! בזל - הייתי! ארלוזורוב - מה יש שם?... מחר אני הולכת לאיזור ירמיהו..

שריונר 7

New member
יש

יש את קפה ארלוזורוב ליד פינת 4 ארצות . את קפה ארלוזורוב/אבן גבירול . יש את קפה אקסודוס בארלוזורוב באזור של וויצמן. בדיזנגוף באזור באזל וזבוטינסקי יש מלא בתי קפה , יש את בית קפה בכיכר המדינה פינת וויצמן.... קיצר כל האזור מלא במקומות. כמובן שיש גם באזור המרכז ( שינקין/קינג ג'ור'ג) הרבה מקומות שכדאי לבדוק. אבן גבירול מוצף בבתי קפה לכל האורך. אם את רוצה אני יכול ממש לומר לך כמעט כל בית קפה באזור תל אביב. השאלה אם את מחפשת באזור מסוים או גם גבעתיים/רמת גן ודרום ת"א.

תלאבובה

New member
שמע איפה חיפשתי כבר

א. גבירול עד פרישמן דיזינגוף - פרישמן עד ארלוזורוב בזל שנקין קניון רמת אביב מרכז שוסטר המרכז בתל ברוך

שריונר 7

New member
וואוו

אין מילים בפי. אני חושב שמיצית את רוב המקומות באזור הצפון הישן בת"א.

שריונר 7

New member
../images/Emo50.gif

1. שיהיה לך בהצלחה מחר. 2. אני אסתכל אם אני יראה משהו מעניין אני יכתוב לך. 3. אל תתייאשי.... יש הרבה מקומות בת"א... ( לדעתי היחס בין בתי קפה לתושבים בת"א הוא בערך 1:5 ....5 בתי קפה לכל תושב..).

שריונר 7

New member
5. יש הרגלים

שנדבקים אליך ולא עוזבים שזה הופך לחלק מהתת מודע . אתה אפילו לא מודע למה שאתה עושה..... נסיון- אבל כבר עבדת בבית קפה לא ?

שריונר 7

New member
... ארומה

בארומה שאני ראיתי יש מלצריות( בירושלים למשל ליד מרכז העיר ...) . בתל אביב לא יצא לי להיות ככה שאני לא יודע. אולי תנסי ללכת על משהו אחר כמו חנויות בגדים . 113900371

שריונר 7

New member
לכי לאזור יהודה מכבי

כל מטר יש שם בית קפה שצריך עובדים. כנל ברחוב באזל. או בארלוזורוב. אם את רוצה אני עובר שם די הרבה אני יבדוק לך ..

למעלה