אוף.

עמיתוש

New member
אוף.

אני קצת מפחד. הייתה איזו מורה עצבנית היום, ובאמצע שהיא צעקה על הכיתה אני בשיא הטמטום שלי חיקיתי אותה בקול קטן ומעצבן. היא התעצבנה עד פרצוף אדום ושאלה מי זה, ולא הודיתי. אח"כ השארתי לה פתק שזה אני, כי היא איימה לעשות לכיתה בוחן. אני מפחד מהעונש. קרה לכם משהו כזה פעם?

QuEeN oF mE

New member
חחח..

כן בזמן האחרון יש לי יציאות לא במקום..אני אומרת את ההערות שאמורות להיות בראש שלי בקול רם.. אבל זה לא משהו שמזיז למורים שלי..כאילו..סתם כל מיני דברים מפגרים.. היום בכלל הייתי אאוט..מה קורה לי..

דיתוּש

New member
חחח כן! ../images/Emo6.gif

והיה מה זה מצחיק
המורה לצרפתית אמרה משהו, ואני בצעקה ענקית ובמבטא צרפתי (שיוצא אצלי די טוב) "כל הזמן אנחנו רק לומדים!" חחח... כל הכיתה התפוצצה מצחוק. ואז היא שאלה "מי עשה את זה?!" בקול הצרפתי שלה וכולם רק הוסיפו לצחוק. אז היא הסתכלה עליי ושאלה אם זאת הייתי אני (כנראה שקלטה שזה בא מהצד שלי) ואמרתי לה "כן" והמשיכה להסתכל, "כן אני" המשיכה להסתכל "כן אני נו כן" ואז שאלה "רוצה שאני אשלח מכתב להורים? הא? זה מה שאת רוצה?" -"אני בטוחה שאבא שלי רק ייצחק." ואז המשיכה בשיעור כרגיל

עמיתוש

New member
חחחח.. ../images/Emo6.gif אצלי

כי זה היה שיעור אנגלית אז היא התחילה לצעוק "since you all talking, I know you understand this so I won't teach it" (על איזה דף עבודה או משו) ואני חיקיתי אותה כי הsince שלה יוצא מ'זה מצחיק.. זה כמו להגיד סין בעברית שמוסיפים לו ס'. סינס כזה
.. לא יודע בכל מקרה חיקיתי אותה והיא התעצבנננהה! אוף אבל אני קצת מפחד ממה שהיא תעשה לי
.

למעלה