אוף!

justagir123l

New member
אוף!

היה לי ראיון עם הרכזת של שלומית לפני כמה ימים, לא הלך כ"כ טוב והיא אמרה שאני נראית מבולבלת (?!), אבל היא הציעה לי מקום אחד שבו אפשר לעשות עבודה משרדית. התקשרתי היום למקום, ואמרו לי שהראיונות לשירות לאומי לשנה הבאה במקום מתחילים רק בפסח! אוף, מה פסח?! אני אחכה עד אז?? אני רוצה כבר למצוא מקום ולגמור עם זה. כל המקומות יהיו ככה? למה זה כזה מאוחר?

מה אני אגיד לך? - - מזלך!

גם אני, כמוך, רוצה כבר לגמור עם זה ולמצוא מקום, אבל לפחות אמרו לך שהראיונות בפסח! החשש שלי הוא שעד פסח לא ישארו מקומות בשום מקום בכלל! טוב, מקומות בטוח יהיו, השאלה היא מה! הרי קיבלתי את החוברת, כדי שאבחר מה ברצוני לעשות. בחרתי, וזה לא זז לשום מקום! כייף לך שזימנו אותך לראיון! אותי לא זימנו ולא שום דבר. נאמר לי שאקבל זימון לראיון עם רכזת צפון (כי אני רוצה להיות בצפון, זה מה שבטוח), אבל לא קיבלתי שום זימון ועברו כבר שלושה שבועות. נאמר גם שאקבל הזמנה ליריד שירות לאומי בחודש הבא, והנה - בשבוע הבא כבר פברואר! אני לחוצה לגמרי, ורואה את כל מהלך העניינים בצורה די פסימית. לפחות יש מישהו בשלומית שמקשיב לך... - נעמה. נ.ב - האמת היא, שלא כל המקומות ככה. הופתעתי מאוד מ"שלומית", כי ב"בת עמי", למשל, כבר נסגרה ההרשמה לשנה הבאה ועכשיו הם בזימונים אחרונים. גם באיגוד למדרשות, שמבקש בנות שירות, נסגרה כבר ההרשמה למדריכות טיולים (לפני שלושה חודשים), והראיונות למדריכה במדרשות, מתקיימים בשבוע הבא.

לנעמה- מהמרגיעה

נעמה יקרה, את לא צריכה להיות לחוצה ולא פסימית !!! רק עכשיו מתחילים הראיונות בשלומית (אני חושבת שאמרתי את זה כבר..), וסביר, שאם העברת את כל הטפסים יזמנו אותך בקרוב (תלוי מתי יש ימי ראיונות לאותה רכזת). למה מאוחר בהשוואה לעמותות הדתיות ? כי בעמותות הדתיות לא מחכים שיהיה למועמדות פטור ביד. הם מסתמכים על זה שרוב הבנות שמגיעות אליהן הן דתיות מבתי ספר דתיים, ורוב הסיכויים שתקבלנה את הפטור בהמשך. ב"שלומית" חלק גדול מהמועמדות/ים אינם דתיים, ולכן הנושא של הפטור יותר קריטי. אבל אין מה לדאוג, זה שמתחילים יותר מאוחר לא מקטין את הסיכויים לעשות שירות. בהרבה מקומות משריינים תקנים ל"שלומית". בהצלחה (ושמרי על אופטימיות).

אני חושבת שאני מאוהבת. ../images/Emo140.gif

התנשאי לי, מזל? כן, כן, יחד נחיה חיים רגועים ושלווים. את תעזרי לי לא לחטוף התקף לב פעם ביומיים או להתמוטט מרוב פסימיות (
!!!), ואני אתרום לעניין, בכך שבזכותי תצילי את העולם כולו (שכן - כל המציל נפש אחת מישראל, כאילו הציל עולם ומלואו). נהדר - תרומה לקהילה! הרילא לשם כך נועד השירות הלאומי?
יקירתי, אני מקווה מאוד שאכן דברי אמת בפיך. אני מעדיפה להאמין שכן. בינתיים, אחכה למעטפה הלבנה עם הסמל המוזר הזה (מה פשר הפונט המזעזע של העמותה?! כלומר, לא יכלו למצוא משהו קצת יותר מכוער?!
). תודה על התמיכה
, זכי למצוות ודעי הרבה רגעי חסד. - נעמה.

גמני חשבתי לבדוק בשלומית אבל

חברה שלי שהייתה גם מעוניינת ביררה ובקושי יש להם מקומות לש"ל... כל מה שהייתי רוצה לעשות שנה הבאה, אי אפשר דרכם... בסוף גם לא קיבלתי חוברת ולא דיברתי עם הרכזת וכלום... הקיצרר אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי בשנה הבאה... אני אפילו לא סגורה לגמרי אם אני רוצה ש"ל או צבא בכלל.. מה עושים???

justagir123l

New member
הכל הסתדר...

הרכזת אמרה שהיתה טעות, ועכשיו יש לי ראיון בסוף פברואר. יותר טוב מפסח.

למעלה