אוף!!!

mickey15

New member
אוף!!!

קמתי היום בבוקר עם hi!!! ועכשיו כל היום נהרס לי...
גם לכם זה קורה שאתם קמים עם גבוה ואז כל היום יש לכם גבוה?!

10shosh

New member
hi זה כבר מעבר למבאס ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

למה זה קרה? עם כמה הלכת לישון ? האם אכלת משהו, שכחת להזריק? והשאלה היותר כואבת האם יש קטונים
גם עם קמת עם גבוה תתני תוספת של אינסולין או תתקשרי למרפאה תשתי הרבה ואל תשאירי את זה ככה !!! גם אם קמת עם גבוה זה לא צריך להשפיע על כל היום

mickey15

New member
אין לי מושג למה...

הלכתי לישון עם 136 ולא אכלתי ולא הזרקתי (לפי הוראות הרופא במצב כזה לא צריך להזריק או לאכול)... וכן...לצערי הרב היה לי קטונים (שלוש פלוסים...) ואני לא יודעת למה כל פעם שאני קמה עם גבוה אז כל היום יש לי גבוה...ואם אני קמה מצוין אז כל היום יש לי מצוין...

עמית 29

New member
מיקי

נתחיל בזה שכולנו מושפעים מערכים גבוהים, שמביאים לתחושת "באסה" כללית. וזה בסדר... מה שתמיד מעודד שניתן לתת תיקון ופשוט להוריד את הרמה וזה תוך שעה-שעתיים את חזרה במשחק. במקרה כזה פשוט תני זריקה של כמה יחידות אינסולין מהיר (כדוגמת NOVORAPID) מבלי לאכול כלום ותמדדי אחרי חצי שעה שעה ושעתיים, ככה שלא תכנסי להיפו- אם אתה רואה שהתיקון עומד להכניס אותך להיפו פשוט תשתי קצת קולה רגילה ותעצרי את המשך ירידת הסוכר. אני מודד סוכר בסביבות 8 פעמים ביום וזה מאפשר לי לתפוס ערכים גבוהים לפני שהם ממש נבנים. ככה שיש לי ערכים גבוהים ללא יותר משעה שעתיים והנזק שנגרם לכאורה אינו גדול או אינו קיים. בהצלחה

ערכי בוקר גבוהים

במהלך היום ניתן לנתר את רמות הסוכר ולנטרל כל עליה ברמת הסוכר. בלילה אין לנו בקרה רציפה ולכן כל חריגה מרמות הסוכר המקובלות מאלצת אותנו להשקיע מאמץ על מנת להבין מה קרה. סוכר גבוהה בדם בבוקר נובע בעיקר משני סיבות: 1. חוסר באינסולין הנובע מאי כיסוי נכון של האוכל והבאזל. 2. תגובה (ריבאונד) להיפו. כתוצאה ממצב של היפו חזק הכבד משחרר את הגלוקוז מהשרירים.השאלה בבוקר היא בדרך כלל מה קרה? האם היה היפו וריבאונד או חוסר באינסולין? נוסף לכך ישנה תופעת השחר - בה הגוף צורך אינסולין מוגבר כשעתיים לפני היקיצה. בכדי להבין מה קורה יש לראות האם מדובר בתופעה חד פעמית (לדוגמה חלום רע וכיוצ"ב) או תופעה מתמשכת. במידה והתופעה מתמשכת יותר מיום אחד, יש לפנות לרופא המטפל ובמקביל לערוך בדיקות סוכר במהלך הלילה. הבדיקה המשמעותית הינה שעתיים לפני היקיצה. זה יתן לנו תשובה האם יש חוסר באינסולין או שחל היפו וכמובן תשובה לתופעת השחר. נ.ב המשאבה יכולה לתת פתרון לתופעת השחר. ניתן לנסות להתחבר למשאבה בלילה וביום להתאזן על זריקות

למעלה