אוף!!!

אוף!!!

בטקס יום הזיכרון הסתובבתי עם הקראבין, ינעל אביו, שעתיים. היום קמתי בבוקר ובקושי יכולתי לזוז מרוב שכאב לי הגב. עכשיו גם נזכרתי, שלפני שלושה שבועות, כשסחבתי את הקראבין בשתי משמרות יומיים רצוף, למחרת קמתי עם כאבי גב נוראיים שלא עברו שבוע. ולא קישרתי בכלל. זה אומר שאני לא אוכל ללכת עם הדבר הזה רק כי הגב שלי אידיוט ורגיש? מה אתם עושים? לא כואב לכם הגב?

אכן

לפעמים שאני עם קרבין והרצועה לא טובה זה יכול לכאוב אבל לדעתי הפיתרון הוא ללכת עם הרובה בתליית צוואר כך שזה יותר נוח

מתנדב

New member
לילי....

זה אכן קשה שזה על הגב, יותר מדי. ויומיים זה היה עלייך? מה עשית עם זה יומיים?

AAA1981

New member
לילי יקירתי , מה יגידו ח. . .

חיילי צה"ל אשר M-16 ארוך שוקל כחמשה קילו?!(כולל שני מחסניות מלאות)

אז ככה...

ב"ה רצועה שמצמידה בחוזקה את הקרבין לגב - מונעת כאבי גב. אך בשעת הצורך האמיתי (0.1%) יקשה עליך להסיר אותו ממך ולהפעילו. לכן, אני אחת לחצי שעה, מוריד ממני את הקרבין, עושה מעט מתיחות לגב (תנועות ידיים, סיבובי אגן וכו') ומחזיר את הקרבין לגב. זה לוקח בדיוק דקה. וזה מקל. ד.א. הקרבין לא שוקל פחות מ-M16...

AAA1981

New member
Kיציק דווקא עברתי לאחרונה ק. . .

קורס כלשהו על נשקים. ושם עלה גם עניין משקל הנשק. המרצה אמר שיש הבדל גדול במשקל בין קרבין לM 16 . ולמייטב זכרוני שהחזקתי את שניהם הקרבין יותר קל . אבל אם אתה עומד על זה אז מי אני שאסתור את דברייך

למה M16 יותר כבד מהקרבין

זה לא אותו מישקל שהקרבין זה קל (אם אני לא טועה
חחחחח)

לילי כל מילה שאמרת נכונה

לילי כל מילה נכונה אני היום איבטחתי מין סוג טקס בלטרון במהלכו של יום העצמאות וזה כאילו לוח על הגב והריאות ואי אפשר לנשוום אבל נאי עברתרי לפנמי חצי שנה בהעערך ניתוח פלטינות לעמוד השדרה ככה שאין מה לעשות אצלי אצלך יש אז תשפצרי מעט וסימי אותו מקדימה ומאחורה תחלקי את המשקל חצי שעה קדימה חצי אחורה בתודה ואהבה ליאור

תיראו -עיצה שלי

אוקי אתם אם הנשק כואב לכם הגב תתלו את זה את החגורה על הצוור את הקרבין זאת אומרת אל תשימו את זה בהצלב- תשימו את זה רק על הצוור מופנה כדימה ככה לא יכאב לכם הגב ככה תמיד הייתי עושה שהיה כואב לי הגב וזה עזר לי אבל בחיים אל תורידו את זה למטה

איתיץ

New member
בכיינית

יום השואה ויום הזכרון אני איבטחתי כנסים, הסתובבתי בלי מנוחה עם קרבין על כתפי ועוד בשמירה על החנייה, שמה הייתי צריך להסתכל על כל נהג ונהג ולבדוק את המספר רכב שלו. ועוד להתעסק עם עם ישראל הדפוק שמתעקש לחנות איפה שאסור לו, תוך כדי חיפוש איומים חבלניים, ועשיתי את על זה במשך הרבה יותר משעתיים. ולגבי הגב, תעבירי את הקרבין מכתף לכתף כל חצי שעה. זה מה שאנחנו עושים.

ESU Boscorelli

New member
באמת בכיינית!

עשיתי משמרת שלך 12 שעות מ 17 בערב עד 5 בבוקר וכל ה 12 שעות הקארבין עלי לא משנה מה...

כולי מעריכה אותך בטירוף.

וואו. סחבת ולא כאב לך הגב. הוריי. הביאו לו את פרס המדינה. אמנם צר לי מאוד שאתה חושב שאני בכיינית (חוות דעתך עלי הרי חשובה לי נורא) וכולי פחד שמא לא אתמודד עם הידיעה הזו, אבל בוא נסכם, גם איתך וגם עם ההוא שמתחתיך (שמבחינתו אני בכיינית כי אני דתיה, וזה עוד עניין): א. אני בכיינית ואתה אידיוט. ב. אני בכיינית ואתה מכוער לאללה. ג. שנינו נתעלם אחד מהודעות השני. נ.ב. יודע? לגבי סקרים שעשו, התברר שלגברים הרבה יותר קל לסחוב משקל על הגב מלנשים. מפתיע אותך? תתחיל לקרוא קצת. תצטרך עזרה בהתחלה, אבל בסופו של דבר זה ישתלם.

איתיץ

New member
אם כבר את מתעקשת להכנס לזה:

"אמנם צר לי מאוד שאתה חושב שאני בכיינית (חוות דעתך עלי הרי חשובה לי נורא) וכולי פחד שמא לא אתמודד עם הידיעה הזו, אבל בוא נסכם, גם איתך וגם עם ההוא שמתחתיך (שמבחינתו אני בכיינית כי אני דתיה, וזה עוד עניין)" חוות הדעת עלולה עוד לשפר את התנהגותך ואת התנדבותך, יש אנשים שמקבלים ביקורת בחיוב. "א. אני בכיינית ואתה אידיוט" שנשווה מבחני אייקיו? "ב. אני בכיינית ואתה מכוער לאללה" אל תשפטי לפני שתבחני. "ג. שנינו נתעלם אחד מהודעות השני" לא בא לי. "נ.ב. יודע? לגבי סקרים שעשו, התברר שלגברים הרבה יותר קל לסחוב משקל על הגב מלנשים. מפתיע אותך? תתחיל לקרוא קצת. תצטרך עזרה בהתחלה, אבל בסופו של דבר זה ישתלם. " צריך לפטר את הסוקר. אישה יכולה לסחוב מטען זהה לגבר. הבעייה היא בדימוי העצמי הנמוך של האישה בחברה מערבית דמוקרטית אשר נובעת כתוצאה מטיפוח האישה כאייקון מיני חלש, ובעקבות מהפכות פמיניסטיות מזוייפות שלקחו את המושג "שוויון האישה", והפכו אותה ל"עריצות האישה". אבל אני לא אלאה אותך בהסברים, ממילא לא תביני.

וכמובן, לקחת את מה שאמרתי עליך,

וסובבת אותו כלפי. אוקיי. תגובה אחרונה שלי בעניין. אתה באמת חושב שאם תכתוב לי שאני בכיינית, זה "ישפר" את התנדבותי? אתה באמת חושב שלשאול אנשים איך לשים את הרובה מאחר והוא גורם לכאבי גב, זו בכיינות? אם נולדת למשפחה שבה כל מה שאמרת קיבלו כביקורת וכבכי, אם אמרו לך שבתור גבר לעולם אל תודה בחולשות שלך, זה עצוב. אבל זה עניין אישי שלך, שחבל להטריד בו אחרים. אודות ה"שוביניזם" המוזכר בהודעתך: תאמין לי שאני הרבה יותר פמיניסטית ממך. אבל בתכל'ס, גופו של הגבר שונה מגופה של האישה. אם תנסה להבחין בין אישה שמנסה להעלות שרירים לבין גבר באותו מצב, תשים לב שאחרי זמן מסויים לגבר אכן יהיו שרירים והאישה תתחזק במעט, אולם לא באותה צורה כמותו. "לפטר את הסוקר" לא בהכרח תשובה נכונה ואינה מראה על אינטליגנציה מרובה. ולסיום: הבעתי בהודעה שלי אכזבה מסויימת על כך שהגב שלי כואב מנשיאת הרובה, ושאלתי מומחים ממני מה עושים בעניין. אתה רשאי לקרוא לזה בכיינות, אם כי אין לי שמץ של מושג למה. מצד שני, אם הרגש הגברי שלך מתעורר יותר כאשר אתה קורא לנשים "בכייניות", זה כבר עניין אחר. ולא. אין לי צורך בהשוואת מבחני רמת המשכל שלנו. אני גיבשתי לי כבר מסקנה.

איתיץ

New member
הערה אחת

"ושאלתי מומחים ממני מה עושים בעניין" ואני לתומי חשבתי שלילי יודעת הכל.

ESU Boscorelli

New member
לילי.... שלא יודעת כלום כנראה...

דבר ראשון אל תוציאי לי מילים מהפה... זה לא בגלל שאת דתייה כי גם עם Kיציק או ILANCOLL או שוטר82 חזר או לא משנה מי הייתי מגיב אותו דבר... אין קשר זה שאת דתייה... או שלא שירתת בצבא.... וזה לא הוריי... זה הריי... מילה באנגלית שפירושה הידד.... פרס מדינה? וואו! סחטיין איתיץ! אפשר גם אחד???? אמממ מצטער להגיד לך איתיץ לא אידיוט... את בעצם מהרגע שאת פותחת את הפה מוכיחה את זה שאת בעצם ככה.... ממה שיצא לי לדבר איתו הוא בן אדם שממש מבין עניין ויודע על מה הוא מדבר ואני בטוח שיותר מ"ילדה" כמוך שקצת משחקת אותה יותר מדיי מכוער? מה הקשר אני לא יודע... גם אם הוא מכוער את האמת אני לא יודע... אבל גם אם כן מה זה משנה? למה מה את דוגמנית 90-60-90? אני בטוח שלא ובספק אם מישהו מתקרב אלייך אם את מתנהגת באותה צורה שאת כותבת.... נתעלם? שמעת מה איתיץ אמר? לא בא לי... נשים? את יודעת זה כזה עם מפונק... מצד אחד הם בוכות כדי שייקחו אותן לקרבי ושיהיו טייסות ואז באה איזה אחת בכיינית שקשה לה לסחוב קרבין ומתלוננת???? שבי בשקט ילדה!

שלום30

New member
עוד פתרון מעולה

נגשים לחנות מכירת ציוד לחיילים, וקונים רצועת נשק תקנית רחבה שחורה או חומה. כאשר אתם יוצאים לפעילות ארוכה עם הקרבין, תוכלו תוך דקה להחליף את רצועת הנשק לרצועה שקניתם ותשאו את הקרבין בהצלב כמו החיילים, בסיום הפעילות תחזירו את הרצועה הצרה והישנה של הקרבין. לי אישית זה עבד ועובד מצויין

or_k

New member
פתרון נוסף

תקחו סתם חבל תקשרו אותו לרצועה הקיימת וכך מאריכים את הרצועה. זה מה שאנחנו עושים. זה לא עולה כסף ונוח מאוד.

למעלה