אוף:(((((

אוף:(((((

אין לי חברים. זה ממש מתסכל אנחנו בחבורה כזאת של כמה בנות, מתוכן רק 2 הן ממש חברות שלי, רק אותם אני יכולה להזמין אליי וזה... אחת היא החברה הכי טובה שלי אבל היא ממש לא מפרגנת, והיא מאוד תחרותית והשנייה, בד"כ אני מתקשרת אליה שתבוא אליי, היא מתקשרת אליי פעם ב... וזהו, כל השאר זה סתם היי ביי זה ממש מתסכל, בת דודה שלי ישנה אצלי אתמול והיא סיפרה לי על החברות שלה , הם חבורה של איזה 5 בנות וחמישתם כל הזמן ביחד. הולכות לקניון, הולכות לאכול ארוחות בוקר ביחד וכל הדברים האלו. ואני לא יכולה לעשות את זה עם חברות שלי. ואמא של החברה הכי טובה שלי כל הזמן מגבילה אותה. אסור ככה ואסור ככה, אז איתה אני לא יכולה להסתובב הרבה. אוף. אני לא יודעת מה לעשות. אני רוצה שיהיו לי עוד חברות שנהיה כזאת חבורה קטנה של איזה 3,4,5 בנות זה יכול להיות ממש כיף... כרגע אני בכיתה ח'. אז חשבתי אולי בכיתה ט' לעבור בצפר, אני רוצה ללכת לבצפר למשחק אל אני יכולה ללכת רק ב-י', וגם אז אני מפחדת שלא יהיו לי חברים אוף, מה לעשות? בבקשה תשרשרו תגובות זה ממש ממש חשוב לי תודה מראש, ילדונת

גרא.

New member
L.A,חברות לא צומחות סתם כך על

העצים..כדי לרכוש עוד חברות, את צריכה מאד להאמץ.לחשוב על הסבות מדוע זה לא הולך לך.וחפש עוד ועוד דרכים כיצד להשתפר מבחינה חברתית.את כרגע בכתה ח',והמצב הנוכחי של רק שתי חברות ממש, הוא מאד נזיל.כלומר יכול להשתנות..מאד תלוי מה את עושה בשביל זה,מעבר לאנחות האוף:((((..אגב.למה שלא תשוחחי עם היועצת בבית הספר..אני כמעט בטוח שהיא תוכל להנחות אותך ולעזור לך להרחיב את מעגל החברות שלך.

איושי

New member
../images/Emo23.gifאת צריכה ליצור קשרים בעצמך

שלום חמודה, אני בת 27 וכשהייתי צעירה בגילך גם הייתי מאוד ביישנית לא הייתי מדברת עם אף אחד ותמיד התביישתי בעצמי וחששתי לדבר עם אנשים, בקושי היו לי חברות והכי גרוע היה לעבור לבית ספר חדש כי אז הבטחון בכלל יורד תראי, לדעתי את פשוט מריכה ליזום קשרים עם בנות בכיתה שלך, להציע להן עזרה , להתחבר אליהן, להזמין אליך הביתה, לעשות אולי מסיבה אצלך, או משהו שימשוך אנשים אליך אם יש דברים שאת טובה בהם תעשי אותם ותעזרי לאחרים שמתקשים, תנצלי את הטוב שבך למשוך אליך אנשים. אל תחכי שיצרו איתך קשר כי את זאת שצריכה ליזום קשרים, חברים לא נופלים מהשמיים. היום בלי עין הרע יש לי הרבה חברות כי התגברתי על מה שהייתי ואני יותר מנסה ליצור קשר בעצמי עם אנשים שנראים לי. אל תתיאשתי יהיה טוב ואל תעברי בית ספר כי את לא יכולה לדעת מה יהיה שם, אולי יהיה יותר גרוע???. בכל מקרה בהצלחה!!!

למעלה