אוף!!!

Yael Floyd

New member
אוף!!!

כל היום לא הייתי בבית והגעתי בסוף היום לבית של חברה שלי ויש לה את הבית הכי אנטי-טבעוני שראיתי בחיים שלי... לא יכולתי לאכול שומדבר!!! אפילו לחם לא היה!!!!! רק בשר בשר בשר!!!!! וכשלא בשר אז שניצל עם ביצה!!!! והשתגעתי........... בסוף גוועתי מרעב ונכנעתי לפנקייק. אני יודעת שזה לא כזה נורא ושאם רעבים אז צריך לאכול מה שיש (למרות שאם זה בשר אני מעדיפה לגווע ברעב) אבל אני מרגישה רע, לא יודעת למה... אוף.

גם אני אכלתי פנקייק../images/Emo70.gif...

אבל זה שאני אכלתי היה טבעוני למהדרין... מממ... טעים... (אפילו המייפל היה אמיתי!)

../images/Emo141.gifפנקייק...

בגדול [באדיבות שתחייה - כוהנת הפנקייק]: קמח מים (אפשר חלק מים וחלק חלב סויה) אבקת אפיה סוכר/סוכר וניל תמצית וניל קמח ומים (או חלב מדולל) - אותה כמות בערך... עד הסמיכות הרצויה... אבקת אפיה - לא להתקמצן (כמה שיהיה יותר - ככה הם יצאו יותר אווריריים) סוכר ותמצית וניל - לפי הטעם... זהו... לערבב הכל עד שלא יהיו גושים, לשמן (במרגרינה) מחבת חמה (רצוי טפלון) ולצקת במרכז המחבת מהבלילה שהכנתם. לחמם עד שיהיה זהוב מלמטה - להפוך - להזהיב גם בצד השני... מייפל/שוקולד/סילאן - ולאכול...

אני מניח שכן...

אולי אפילו בלי לשמן בכלל (אם זה טפלון) מי יודע... אני לא סגור איך טעם הזיתים ישתלב במייפל, though... בהצלחה...

yaeltal

New member
יש לך משהו עם שמן זית, אה?../images/Emo8.gif

פנקייק ממש לא יילך עם שמן זית! אבל אפשר להחליף את המרגרינה בשמן אחר (תירס, קנולה, סויה..).

sayv

New member
אבקת אפיה עושה לי ממש רע,

אני משתמשת לאפייה בסודה לשתייה, אני מניחה שיעבוד גם כאן? ומרגרינה ממש אבל ממש - לא בריא! שומנים מוקשים! הבעיה ששמן זית הולך רע עם מתוקים- (טעיתי לנסות לאפות עוגה איתו.. אאוץ') אבל קצת שמן רגיל (אם כי- לא עבר כבישה קרה ולכן הוא מחמצן ולא בריא בלה בלה- אבל רק קצת לא נורא אני מניחה) יתאים. ומייפל אמיתי.. יאמי....... גם ממרח חרובים הולך....

למעלה